Foglalással kapcsolatos tudnivalók

A Világlátó Utazás keresztül vásárolt utazások ügyintézését a Start Utazási Iroda végzi.

A Start Utazási Iroda adatait és elérhetőségeit az elérhetőségeink oldalon találja.

A személyes eljáráson túl további lehetőségek is réndelkezésére állnak, hogy utazásának ügyintézését elvégezze:

- Elküldheti a foglalását a minden utazási ajánlathoz megtalálható Foglalási lap kitöltésével és elküldésével. A Foglalási lap egyben ki is számítja az utazási díjat.
- Telefonon keresztül.
- E-mail-ben.

Akár a személyes, akár a fenti módok egyikén kezdi vagy intézi az utazás megvásárlását, az ügyintézés minden fázisában részletes információt kap következő lépésekről. Bármilyen kérdésével bizalommal fordulhat gyakorlott ügyintézőinkhez.


Mi történik az online foglalás elküldése után


A foglalás megérkezése után munkatársaink ellenőrzik a szabad férőhelyeket és a beérkezéstől számított legfeljebb egy munkanapon belül írásban visszaigazolják Önnek az utazást. A visszaigazolás faxon, vagy e-mailben történik. A visszaigazolás tartalmazza:
- az út pontos árát,
- az indulási időpontot,
- és minden az utazással kapcsolatos fontos tudnivalót.

A visszaigazolás megérkezése után Önnek be kell fizetnie a részvételi díj előlegét. Az előleg az indulástól számított 30 napon túl a teljes összeg 40%-a , az indulástól számított 30 napon belül a teljes részvételi díj. A visszaigazoláson a fizetési határidőkről és fizetendő részletekről pontos kimutatást talál. Az utazási díjat fizetheti:
- személyesen készpénzben,
- átutalhatja számláink bármelyikére,
- illetve vagy CIB Bank fiókban közvetlenül befizetheti a számlánkra.

Ez utóbbi a leggyorsabb és egyben teljesen költségmentes megoldás. A befizetéskor kérje, hogy nevét és lehetőleg a visszaigazoláson szereplő hivatkozási számot tűntessék fel a befizetési megbízáson.A Start Utazási Iroda CIB Banknál vezetett számláinak számát megtalálja a visszaigazoláson, valamint az elérhetőségeink oldalon.

A foglalás véglegesítése


A részvételi díj előleg megérkezése után véglegesítjük a foglalást, a foglalás véglegesítéséről, a részvételi díj megérkezéséről, valamint amennyiben nem a teljes részvételi díjat fizette meg a hátralék mértékéről és a hátralék fizetési határidejéről értesítést küldünk. Amennyiben vannak szabad helyek és Ön gyorsan be tudja fizetni az útiköltség előlegét a foglalási lap elkészítésétől a véglegesítésig munkaidőben egy-két óra telik csak el.

A teljes részvételi díj befizetését követően, az indulást megelőző egy héten belül adjuk át, jutatjuk el Önhöz az utazáshoz szükséges dokumentumokat. Repülős utazásoknál irodánktól egy részvételi jegyet kap (voucher) és induláskor a repülőtéren jut hozzá repülőjegyéhez és a megrendelt biztosításokhoz.

A részvételi jegy tartalmaz minden fontos információt, menetrendet, találkozók idejét, visszautazás idejét, stb. Kérjük figyelmesen olvassa el!

Az előleg befizetésével egyidőben a Világlátó Utazás regisztrált felhasználójává is válik, és a Világlátó Utazás regisztrált felhasználóknak szóló oldalain ellenőrizheti utazása ügyintézésének részleteit, állását. A szerződésen szerepel egy azonosító és egy belépési kód. A Bejelentkezés linkre megjelenő űrlapon tud belépni. Bejelentkezés után a fejlécen (ahol a Bejelentkezés linket is találta) válassza ki a Nyomonkövetés menüpontot.

Elutazás előtt az ügyintézéssel, határidőkkel, az utazás részleteivel kapcsolatosan talál itt információkat, az utazás ideje alatt megtalája a meglátogatott országok, városok, régiók ismertetőjét, illetve baj esetén segítségek kap tőlünk: itt megtalálja a biztosítótársaság éjjel nappal hívható telefonszámát, a biztosítási feltételeket. Ne feledje ide bármikor, a világ bármely pontjáról visszatérhet a Világlátó Utazás portálra, segítségére leszünk, egészen visszaérkezésig!

Apróbetűs!!!


A Világlátó Utazás oldalain megjelenített utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A foglalási űrlap kitöltésével és elküldésével nem jön létre utazási szerződés. Az utazási az utas és az utazás szervező között szerződés a foglalásra küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének megfizetése után jön létre.

A visszaigazolás után történő előleg fizetése minden esetben megrendelésnek minősül, a visszaigazolásban megjelöltek és az utazásszervező utazási feltételei szerint. Az utazási szerződés felmondására az utazásszervezőnek az adott útra vonatkozó utazási feltételei irányadóak.

Legnagyobb gondosság és igen gyors ügyintézés esetén is előfordulhat, hogy a visszaigazolás és a fizetés közti időszak alatt a megrendelt utazásra elfogynak a szabad helyek. Ebben az esetben a Start Utazási Iroda haladéktalanul értesíti az utast a helyek beteltéről, és a fizetéssel létrejött szerződés megszűnik. A szerződés ilyen módon történő megszűnésből adódó károkért a Start Utazási Iroda kizárja a felelősségét. A szerződésnek a visszaigazolás és fizetés közti időszakban történő megszűnése esetén a Start Utazási Iroda segít újabb utat találni, vagy kezelési költség felszámolása nélkül visszafizeti az összeget.

Az internetes foglalási lap alkalmas az utazási díj minden elemének tényleges számításba vételére, azonban lehetnek - arányaiban igen kis mértékű - eltérések a foglalási lapon megkapott és a visszaigazoláson szereplő ár között, mindkét irányban. Amennyiben ez az eset fordul elő mindig a visszaigazoláson szereplő érték az érvényes.

Keresés
8 701 utazás 217 758 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?


Recommendation Engine, Recommendation System
© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás