Tunézia, Port El Kantaoui: Sentido Bellevue Park 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 274316
Indulás dátuma:2024.06.04. (K)
Időtartam:8 nap/7 éj
Ár:  337 900 Ft / fő (alap ár)
Teljes ár:  337 900 Ft / fő
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Tunézia
Város: Port El Kantaoui

Szállás / program részletes leírása



aFEKVÉS
A szálloda Port El Kantaouiban fekszik, közvetlenül saját, homokos tengerpartján. A központtól kb. 2 km-re, a monastiri repülőtértől pedig kb. 30 km-re helyezkedik el. A hoteltől kb. 2 km-re található egy aqua park és egy golfpálya is.

ELHELYEZÉS
390 szobájának mindegyike a főszezonban légkondicionálóval, WIFI-vel, széffel, szatellit Tv-vel, telefonnal, minihűtővel, hajszárítóval, fürdőszoba/WC-vel és bútorozott erkéllyel vagy terasszal felszerelt. Mozgáskorlátozottak számára speciális felszereltségű szobát előzetes lekérés esetén biztosítanak.

Garden View / Sea View Room: kb. 31-35 m2-es szoba, kertre vagy tengerre néző kilátással.

Family Room / Family Sea View:36-40 m2-es, egylégterű családi szoba, mely kertre vagy tengerre néző kilátással foglalható.

ÉTEL ÉS ITAL
All inclusive ellátással foglalható, mely tartalmazza a büféjellegű reggelit, késői reggelit, ebédet, vacsorát, valamint a helyi alkoholos- és alkoholmentes italokat. A szállodában található egy a`la carte étterem, ahol a vendégek előzetes foglalást követően tartózkodásuk alatt egyszer ingyenesen vacsorázhatnak. Napközben snackételeket, kávét és teát kínálnak. A hotel három bárral rendelkezik.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
Kültéri -, beltéri -, és gyermekmedence, strandröplabda, asztalitenisz, darts, boccia, fitneszterem, teniszpálya (az ütők és labdák bérléséért, valamint a világításért fizetni kell) várja a vendégeket. Térítés ellenében biliárd, masszázs, spa-szolgáltatások, kozmetikai kezelések, golfpálya, és motorizált vízisportok állnak rendelkezésre. A gyerekeket miniklub (4-12 éves korig), tiniklub (13-17 éves korig) és játszótér, míg a felnőtteket esténként különböző showműsorok szórakoztatják.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
Pénzváltó, mosodai szolgáltatások, orvosi ügyelet, vásárlási lehetőség, fodrászat bővíti a szolgáltatások körét.A matracok, napágyak és napernyők használata a medence mellett és a tengerparton is ingyenes. A strandtörülközőkért a szálloda letétet kér.

A szálloda weboldala:https://www.sentidobellevue.com/

Charteres utazási csomag részleteiCharteres utazási csomag:
Az árak tartalmazzák: a szállást a választott szobatípussal és ellátással, repülőjegyet, feladható (20 kg)- és kézipoggyászt (5 kg), repülőtéri illetéket, kerozin pótdíjat (az Utazási Feltételekben meghatározott számítás szerint), transzfert és magyar nyelvű képviseletet.

Az árak NEM tartalmazzák:azútlemondási biztosítást,BBP prémium biztosítást (950 Ft/fő/nap ártól), reptéri parkolást (12 720 Ft/ hét/autó).

TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás