Tunézia, Port El Kantaoui: Iberostar Kantaoui Bay 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 223641
Indulás dátuma:2024.06.04. (K)
Időtartam:8 nap/7 éj
Ár:  377 900 Ft / fő (akciós alapár)
Teljes ár:  377 900 Ft / fő
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Tunézia
Város: Port El Kantaoui

Szállás / program részletes leírása



aFEKVÉS
A szálloda Sousse régióban található, a medinától kb. 12 km-re, Port El Kantaouitól kb. 4 km-re, a monastiri repülőtértől kb. 32 km-re. Közvetlenül a homokos tengerparton fekszik.

ELHELYEZÉS
A szálloda 358 szobával rendelkezik. A hotel szobáinak mindegyike légkondicionálóval, Tv-vel, telefonnal, bérelhető széffel, minibárral (térítés ellenében), fürdőszobával, WC-vel, hajszárítóval, kávé- és teakészítés lehetőséggel, ingyenes WIFI-vel és erkéllyel felszerelt. Lekérésre mozgássérült szoba foglalható. A standard szobatípus elérhető medencére néző, tengerre nyíló és oldalról tengerre néző kilátással, a szobák kb. 32 m2alapterületűek. A családi szobák kb. 64 m2 alapterületűek, kertre nyíló kilátással. A Basic szobák promóciós, alacsonyabb áron foglalható, limitált számban elérhető szobák.

ÉTEL ÉS ITAL
All inclusive ellátással foglalható, mely tartalmazza a büféjellegű reggelit, ebédet, vacsorát és a helyi alkoholos- és alkoholmentes italokat tartalmazza. Lekérésre speciális étrend igényelhető.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
Kültéri medence, beltéri medence, fitneszterem, strandröplabda, boccia, gimnasztika, petang, darts, tánc, térítés ellenében vízi sportok, thalassoterápa, masszázs, szauna, törökfürdő, szépségápolási kezelések várják a vendégeket. Esténként show műsorok szórakoztatják a vendégeket, a gyermekeket mini klub és játszótér várja. A közelben Hard rock Café és diszkó is található.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
Pénzváló, konferenciaterem, térítés ellenében üzletek és autóbérlés bővítik a szolgáltatások körét. A WIFI használata a közösségi terekben és a szobákban is ingyenes. A medencénél és a tengerparton is rendelkezésre állnak napernyők és napozóágyak. A strandtörülközőket körülbelül 20 dinár letét ellenében lehet használni.
A szálloda weboldala:https://www.iberostar.com/en/hotels/sousse/iberostar-kantaoui-bay/





Charteres utazási csomag részleteiCharteres utazási csomag:
Az árak tartalmazzák: a szállást a választott szobatípussal és ellátással, repülőjegyet, feladható (20 kg)- és kézipoggyászt (5 kg), repülőtéri illetéket, kerozin pótdíjat (az Utazási Feltételekben meghatározott számítás szerint), transzfert és magyar nyelvű képviseletet.

Az árak NEM tartalmazzák:azútlemondási biztosítást,BBP prémium biztosítást (950 Ft/fő/nap ártól), reptéri parkolást (12 720 Ft/ hét/autó).

TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás