Tunézia, Port El Kantaoui: El Mouradi Palace 5*, all inclusive, 11-12 nap

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 104356
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Tunézia
Város: Port El Kantaoui

Szállás / program részletes leírása



aFEKVÉS
Közvetlenül a gyönyörű homokos tengerparton található, a főépület és a part között hatalmas pálmafás kert terül el. Monastirtól 50 km-re található, Port El Kantaoui jachtkikötője 2,5 km-re, Sousse központja kb. 10 km-re van. A szálloda hivatalos besorolása 5*; a Taurus Reisen besorolása szerint 4*+.

ELHELYEZÉS
515 központilag légkondicionált szobája telefonnal (a távirányítóért letét fizetendő), szatellit Tv-vel, mini hűtővel (fogyasztás térítés ellenében), fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, bérelhető széffel, szőnyeggel vagy padlólappal, erkéllyel vagy terasszal rendelkezik. A hotelben 452 kétágyas-, 40 háromágyas-, 8 négyágyas szoba, valamint 15 lakosztály található. A Superior szobák újonnan felújított Standard szobák. A légkondicionáló csak főszezonban működik a szobákban.

ÉTEL ÉS ITAL
All inclusive ellátással foglalható, mely tartalmazza a büféjellegű reggelit, késői reggelit, ebédet, vacsorát és a helyi italok fogyasztását. Minden italműanyagpohárban kerül felszolgálásra.Heti egy alkalommal vacsora fogyasztható az a`la carte étteremben ingyenesen az all inclusive ellátást foglalt utasoknak. Vízipipa térítés ellenében próbálható ki a mór kávézóban.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
Kertjében felnőtt- és gyermek medence található, valamint belső medence jakuzzival és gyermekrésszel (mely nyári szezonban zárva tart), mini klub (5-12 évig), tini klub (13-17 évig), mini diszkó, asztalitenisz, petang, darts, strandröplabda, betonos teniszpálya (felszerelés letét ellenében kérhető), animációs programok, diszkó áll rendelkezésre. A wellness központban szauna, masszázs, török fürdő, thalassoterápiás kezelések, fitneszterem várja a vendégeket. A tengerparton térítés ellenében számos vízi sportolási lehetőség adódik.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
Négy lift, recepció, ajándéküzlet, üzletek, fodrászat, mosoda, szobaszerviz, gyermekfelügyelet, orvosi ügyelet szolgálják az utasok kényelmét.A recepciónál pénzváltó és bankautomata található. WIFI használata a recepciónál ingyenes. A medencék mellett és a tengerparton a napágyak, a napernyők és a matracok ingyen állnak vendégeink rendelkezésére, a strandtörülközőért kb. 20 TND letét fizetendő.

TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás