Törökország, Side: Turan Prince Hotel 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 332707
Indulás dátuma:2024.05.18. (Szo)
Időtartam:8 nap/7 éj
Ár:  383 710 Ft / fő (akciós alapár)
Teljes ár:  383 710 Ft / fő
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Side

Szállás / program részletes leírása



Fekvése
Az európai utazók egyik legkedveltebb sidei 5*-os szállodája 39.000. nm-en, pompás környezetben, egy kis szökőkutakkal tarkított, gyönyörű kertben terül el, közvetlenül saját, lassan mélyülő, aranyhomokos tengerpartján. A szálloda kiváló ár/érték aránya, vendégszerető személyzete és ínyenc konyhája mellett a sidei régió egyik legszebb strandjával is büszkélkedhet, mely a legkisebbek számára is biztonságos fürdőzést kínál. A kellemes hotel felejthetetlen nyaralást biztosít minden korosztály, de különösen a gyermekes családok számára. A gyönyörű, zöldellő kert, a nagyméretű medence, a csúszdák és a különféle sportolási lehetőségek garantálják a maximális kikapcsolódást. Elhelyezkedésének köszönhetően ideális kiindulópont a környék felfedezésére vágyók számára is! A komplexum egy 4 blokkból álló főépületből, továbbá a bejárattal szemben elterülő `Park villa” részből áll, mely csendes és kiváló lehetőséget nyújt az elvonulásra, nyugodt pihenésre. A szálloda az antalyai repülőtértől 55 km-re, Manavgattól 15 km-re, Side óvárosától 12 km-re, Colakli központjától pedig mindössze 3 km-re fekszik. A közeli városokba dolmussal, vagy taxival könnyedén bejuthatunk.

Szolgáltatások
3 medence napernyőkkel és napozóágyakkal, két külső és egy belső gyermekmedence, 3 felnőtt és 2 gyermekcsúszda, belső medence, főétterem, snack étterem, 3 a`la carte étterem, 6 bár, diszkó, tematikus estek, alkalmanként élő zene, animációs programok, esti show-műsorok, miniklub (4-11 éves korig), játszótér, minidiszkó, fitneszterem, törökfürdő, jakuzzi (a belső medencénél), szauna, asztalitenisz, darts, íjászat, teniszpálya felszereléssel, strandröplabda, kosárlabda, minifoci, WIFI a szálloda egész területén. A hotel saját strandján a napernyők, napozóágyak, matracok és strandtörölközők ingyenesen használhatók. Térítés ellenében: Spa és wellness központ kezelései, masszázsok, szépségszalon, internetkávézó, bowling, biliárd, teniszpálya-világítás, vízi sportok, videojátékok, mosoda, fodrászat, orvos, üzletek.

Elhelyezés
A szálloda 458 szobájának mindegyike rendelkezik központi légkondicionálóval (szezonálisan, meghatározott időszakokban működik), hajszárítóval, telefonnal, széffel, minibárral, vízforralóval, műholdas LCD tévével, WIFI internetkapcsolattal és többségük erkéllyel. A standard szobák 26 nm-esek és erkélyesek. A főépületi senior lakosztályok 62 nm alapterületűek, egy nappalival és két hálószobával rendelkeznek, egyikben franciaágy, a másikban 2 különálló ágy található, a fürdőszobában jakuzzival felszereltek. A `Park villa” standard szobák a villa blokkban találhatók, 10-15 nm alapterületűek, franciaerkélyesek. A `park villa 2” típusú családi szobák szintén a kerti épületekben helyezkednek el, 40 nm alapterületűek és két, ajtóval elválasztott hálószobával, egy fürdőszobával rendelkeznek.

Ellátás
All inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, diétás büfé, frissen facsart gyümölcslé a reggelinél, délutáni snackek, kávé/tea/sütemények, török kávé, fagylalt, gözleme, éjféli leves, éjszakai snack, 3 a`la carte étterem (török, olasz és hal; heti egy alkalommal, előzetes foglalással), helyi alkoholos és alkoholmentes italok a nap 24 órájában, minibár naponta vízzel és üdítőkkel feltöltve. Térítés ellenében: import italok, palackozott italok, pezsgő, palackozott borok.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive,

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Utazási magazin
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás