Ablak a Világra - Utazási magazin


Hová lehet most utazni? (2021.02.09)


Kapcsolódó cikkekHová lehet most utazni? (2021.02.09)

Még mindig viszonylag kevés olyan hely van a világon, ahová egyáltalán lehetséges egzotikus tengerparti pihenésre utazni. Összegyűjtöttük a legjobban ajánlható helyeket, és az utazás feltételeit:

Maldív-szigetek
a Maldív-szigeteki beutazáshoz az itthonról történő indulást megelőző legfeljebb 4 napos (96 órás), angol nyelvű - negatív - PCR tesztet és az érkezés előtt 24 órával online regisztráció szükséges. A Start Utazáson feltűntetett árak az indulás előtti PCR teszt árát tartalmazzák. 

A nyitva tartó maldív-szigeteki szállodák a járvány kitörése óta gyakorlatilag karanténban vannak, a szállodák személyzete nem hagyhatja el a szigeteket vagy ha igen, akkor nem térhet vissza. Az intézkedések miatt a maldív szállodák biztonságosnak mondhatóak. A Maldív-szigetek az elmúlt pár hétben kifejezetten népszerű célponttá váltak egész Európában, ezért a decemberi és januári töredék árak már sajnos nem érhetőek el. Még nem üzemelnek teljes töltöttséggel, de a korábbi szinte tökéletes kihaltság sem tapasztalható meg. 

 
Zanzibár
Zanzibárra nem vonatkoznak beutazási korlátozások. Az érkezés előtt online regisztrációt kell végezni. Érkezés után szabadon lehet mozogni a szigeten.

Zanzibár az elmúlt hetekben nagyon népszerű célponttá vált, különösen a német, olasz és francia turisták számára, ezért célszerű 2-3 hétre előre foglalni, ha ide szeretnénk utazni. 
 
Maldív-szigetekre és Zanzibárra egyaránt qatari átszállással célszerű repülni, a Qatar Airways nem támaszt  feltételeket a felszálláshoz.

Hová lehet most utazni? (2021.02.09)
 
Dominikai Köztársaság
Dominikára ettől a héttől egy átszállással is el lehet jutni. A dominikai belépéshez nem szükséges PCR teszt, érkezés után szabadon lehet mozogni. 
 
Mexikó
Mexikóba jelenleg semmilyen beutazási korlátozás nincs, nem kell karanténba vonulni érkezés után. Mexikó szintén mostantól egy átszállással érhető el.

Az oda- és visszaút során a repülőgépen és átszálláskor a repülőtéren maszkot kell viselni. 

Hazaérkezéskor az itthoni járványügyi rendelkezéseknek meg kell felelni. Jelenleg hazaérkezéskor 10 napos karanténba kell vonulni, vagy 2 db negatív PCR teszetet kell bemutatni. A PCR tesztek elvégeztetésében a Start Utazás ügyintézői segítenek. 

Hová lehet most utazni? (2021.02.09)


Keresés
8 014 utazás 343 961 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
Utazási magazin
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System
© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás