Málta, Mellieha: Maritim Antonine Hotel & Spa 4*, reggelivel

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 398279
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Málta
Város: Mellieha

Szállás / program részletes leírása



Málta a Lovagok szigete, igazi mediterrán hangulatú szigetcsoport Európa és Afrika között. Az ország magán viseli több ezer év történelmét és a hátrahagyott emlékeket. Az ókori templomromokat, a hangulatos, szűk sikátoros óvárosokat, hatalmas palotákat és katedrálisokat látva megelevenedik előttünk a régmúlt. A máltai szigetvilág hat szigete közül három a lakott, Málta mellett Gozo és Comino. A szigetcsoport a brit nemzetközösség tagja, de az angol behatásokon túl olasz, arab és egyéb nemzetek is hatással voltak az országra történelme során.

Ugyan Málta rendelkezik szép partszakaszokkal és strandokkal is, itt inkább az aktív pihenés rajongói válogathatnak nagyobb kínálatból. A kulturális örökségek és a helyi történelem sok érdekességgel szolgál. A kisebb-nagyobb városok zegzugos utcácskái, a barokk és reneszánsz paloták, katedrálisok mind az elmúlt évszázadok történelmi lenyomatai. A szép partok hangulatos kikötőket, hatalmas sziklafalakat és lenyűgöző barlangokat is magukba foglalnak. A sokféle sportolási és szabadidős tevékenység, valamint a szórakozási lehetőségek is hasznos időtöltést kínálnak. A máltaiak vendégszeretetükről ismertek, minden adott tehát ahhoz, hogy a szigetország tökéletes kikapcsolódást nyújtson az ide látogatóknak. Hosszú, szabdalt partszakaszán hangulatos kikötők, lenyűgöző barlangok, égbe szökő sziklafalak mellett persze nagyszerű tengerpartok is találhatók.

Mellieha Bay a legnagyobb és legnépszerűbb homokos tengerparttal büszkélkedhet Máltán. Lassan mélyülő, homokos tengerpartja biztonságos és kényelmes strandolást ígér az egész csaláádnak. A homokos tengerparton pár üzlet, büfé és étterem várja a vendégeit. A hely ideális a vízi sportolásra is, a szörftől a banánig mindenféle szórakoztató vízi eszköz bérelhető. 

Maritim Antonine Hotel & Spa 4*
https://maritim.com.mt/ 

Fekvése: kiemelkedő színvonalú, 280 szobás szálloda Málta egyik legfestőibb történelmi városában Mellieha-n, a központ közelében található. A város magaslati részen, a hegytetőn fekszik, lenyűgöző kilátással a környező vidékre, a Földközi-tengerre és Gozó szigetére. A sziget legnagyobb és leghíresebb strandja a Mellieha Bay a szállodától autóval pár percnyire, kb. 1.5 km távolságra fekszik. A szállodától 50 méterre található buszmegállóból egyénileg is könnyen megközelíthetjük a sziget bármely pontját.

Szolgáltatások: medence, napozóterasz, SPA, recepció, lift, több étterem (mediterrán, olasz pizzéria, thai), több bár, ajándéküzlet, szobaszerviz, internetezési lehetőség (díjmenetes WiFi), autó- motor és kerékpárkölcsönzés, ruhatisztítás, konferenciaterem, esküvőszervezés. 

Szobák: minden standard szoba kb. 21-25 négyzetméteres, fürdőszobás, légkondicionálóval, hajszárítóval, televízióval, telefonnal, szobaszéffel és vízforralóval felszerelt. Minibár fogyasztás, térítés ellenében. Minden szobákhoz és lakosztályhoz erkély vagy balkon tartozik, utcai vagy medencére néző kilátással.

Ellátás: reggeli

Bizonyos szolgáltatások csak térítés ellenében vehetők igénybe. 

+ 1 tipp: kérje kibővített ajánlatunkat
- más időponttal kapcsolatban (őszi, téli időpontok szenzációs akcióban)
- rövidebb pl.: 5 nap / 4 éjszakás vagy egy hétnél hosszabb turnussal kapcsolatban
- további szobatípusok felár ellenében megrendelhetők (pl.: szuperior szoba, 28 nm-es, tengerrenéző kilátással vagy junior lakosztály, 3-4 fős családi lakosztály)
- amennyiben még nagyobb luxusra vágyik, szívesen ajánlunk más szállodákat is!

Beutazási feltételek: https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazasi-tanacsok-orszagonkent/malta 

 



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:

- repülőjegy Budapest-Málta-Budapest útvonalon,
- reptéri illeték,
- személyenként 1 db, fedélzetre vihető kis méretű kézipoggyász (max 40*30*20 cm),
- transzfer a reptérről a szállodába és vissza angol nyelven,
- szállás kétágyas szobában (pótágy lehetséges, egy fő utazása esetén egyágyas felár fizetendő),
- reggelis ellátás.


Felár ellenében kérhető: 
- priority szolgáltatás (fedélzetre vihető 1 db 10 kg poggyász, mérete 55*40*23 cm) kb. 25 000 Ft / fő-től,
- feladható poggyász 10 kg kb. 33 000 Ft retúr / db-tól,
- feladható poggyász 20 kg kb. 54 000 Ft retúr / db-tól,
- fix ülőhely foglalás kb. 8 500 Ft / fő / irány-tól. 


Külön fizetendő:

fakultatív betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás Premium 950 Ft - Privilege 1 300 Ft/fő/nap.

A gyermekekre be nem töltött 18 éves korig 25% kedvezmény jár. 
70-79 év közöttiek pótdíja +100%, 80-89 év közöttiek pótdíja + 250%. 
70-89 év között Privilege nem köthető. 
Európán kívül 50% pótdíj fizetendő, kivéve USA és Kanada, ahol a pótdíj +100%. 

Családi biztosítás 2 felnőtt + 3 gyermek (18 éves korig) kedvezményes áron kapható, kérje ajánlatunkat!


fakultatív útlemondási biztosítás 3%, utólag nem köthető!

 


Biztosítási szabályzat:

https://assets-eu-01.kc-usercontent.com/65b2eb68-cf8e-0106-94e7-7fcbfbaa6c5e/7de95e79-9e03-42c2-a35a-63ded578660c/ATLASZ_Utasbiztositas_szabalyzat_2020.pdf

Kalkulált útlemondás szabályzat:  https://assets-eu-01.kc-usercontent.com/65b2eb68-cf8e-0106-94e7-7fcbfbaa6c5e/93254d79-2bda-4827-af6f-03a8293aea31/ATLASZ-Kalkulalt-Utlemondas-Biztositas-szabalyzata-2020.pdf


Helyben fizetendő:
- idegenforgalmi adó (kb. 2-3 EUR/szoba/nap).


Általános információk:

A repülőút alatt fedélzeti ellátást térítés ellenében vehet igénybe.
A helyszínen a szigetet hosszú évek óta jól ismerő, ott élő, magyar nyelvű helyi képviselőnk áll rendelkezésre (telefonügyelet, lehetőség fakultatív programokon történő részvétel, autóbérlésben segítség). A fakultatív programok részletes listáját tőlük kapják meg, az ő elérhetőségét a teljes összeg befizetése után adjuk ki.

Az árak tájékoztató jellegűek, és a repülőgép / szállás telítettség függvényében emelkedhetnek, így érdemes mielőbb foglalnia. Foglalás után a név csak módosítási díj ellenében cserélhető, így kérem a pontos, utazási dokumentumban szereplő nevet adja meg foglaláskor!

 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 856 utazás 340 455 indulási időpontja között.
Utazási magazin
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás