Málta, St. Paul`s Bay: Soreda Hotel 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 227266
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Málta
Város: St. Paul`s Bay

Szállás / program részletes leírása





Fekvése: közelmúltban felújított több épületszárnyból álló, kategória jelöléséhez képest egyszerűbb, igen népszerű szálloda, Qawra tengerparti sétányától és a sziklás, betonozott parttól háromszázötven méterre, csendes, városi lakókörnyezetben található. A mesterségesen kialakított durvahomokkal feltöltött strand rövid sétával (kb. 1km) elérhető. A szálloda közelében található buszmegállóból egyénileg is könnyen megközelíthetjük a sziget bármely pontját, az egyik legnépszerűbb homokos strand a Mellieha Bay-en a 223-as busszal érhető el.

Szobák: minden standard szoba praktikusan berendezett, egy hálószobás, fürdőszobával, légkondicionálóval, ventilátorral, hajszárítóval, tv-vel, vízforralóval (kávé és teakészítési lehetőség), hűtővel és telefonnal felszerelt. A családi szobák berendezése hasonló, azonban nagyobb alapterületűek, egy vagy kettő hálószobával és nappalival rendelkeznek. A szobákhoz erkély, balkon vagy franciaerkély tartozik, belső udvari, utcai vagy medencére néző kilátással. Széf, térítés ellenében bérelhető.

Szolgáltatások: recepció, lift, étterem, kávézó, bár, medencebár, olvasószoba, internetezési kávézó (Wi-Fi térítés ellenében), parkoló, kerékpárkölcsönző.

Sport és Szórakozás: több medence (egyik a belső udvaron, a másik a tetőteraszon kialakítva), gyerekmedence, a medencék körüli napozóteraszon a nyugágyak és napernyők térítésmentesen használhatók, fedett medence, pezsgőfürdő, szauna, wellness stúdió, masszázs, biliárd, jól felszerelt edzőterem, játékterem. Esténként szórakoztató, zenés estek.  Egyes szolgáltatások elérhetősége szezonhoz, időjáráshoz vagy térítéshez kötött. 

Étkezés: reggeli, félpanzió (reggeli és vacsora) vagy all inclusive.  

Gyermekkedvezmény: egy vagy két felnőtt és egy vagy két gyermek egy szobában történő elhelyezése esetén, pótágyon, az árlista szerint.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- félpanzió,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- árfolyam pótdíj
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 884 utazás 351 335 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás