Zalakaros: Aphrodite Wellness Hotel 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 320739
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:4*
Indulás:
Utazás:egyénileg
Típus:nyaralás

Ország: Magyarország
Város: Zalakaros

Szállás / program részletes leírása



A zalakarosi Aphrodite Hotel wellness pihenés tekintetében az egyik legjobb ár-érték arányú zalakarosi szállás!

A szálloda a Zalalakarosi Gyógy-és Élményfürdőtől 90 m-re található, amely wellness és gasztronómiai szolgáltatásaival változatos programlehetőségeket kínál.

A Hotel Aphrodite wellness részlege minden korosztálynak kellemes kikapcsolódást kínál: a gyerekek számára szabadtéri úszómedence és gyerekpancsoló, a fedett Római fürdőben pedig élménymedence, jeges csobbanó medence, vízsugaras medence, jacuzzi, bizánci gőzfürdő, finn-és infraszauna található. Squash, billiárd, kerékpár, fittness-konditerem és asztalitenisz-terem, alternatív és hagyományos masszázsok segítik a kikapcsolódást és a relaxálást.

A szálloda szobáiban ingyenes a Wi-Fi. A hotel pezsgőfürdővel, valamint beltéri és szabadtéri medencével várja minden vendégét. Az összes szoba LCD TV-vel, minibárral, valamint fürdőszobával (káddal vagy zuhannyal) rendelkezik. Egyes szobákban saját pezsgőfürdő, légkondicionáló vagy erkély is szolgálja a kényelmet. 

Szobák

Összesen 4 különböző szobatípus, 34 szoba közül válogathat, melyekhez kényelmes új bútorzat; geotermikus fal-, mennyezet- és padozat fűtés-hűtés; szélessávú internetkapcsolat (Wi-Fi); LCD (síkképernyős) TV;  szobaszéf; telefon; minibár és teljesen felszerelt fürdő is tartoznak. Lehetőség van erkélyes szoba igénylésére, felár ellenében.

A szobák többsége pótágyazható. A legkisebb vendégeiknek kiságyat, pelenkázót, fürdetőkádat, bilit, WC-szűkítőt és a mosdó eléréséhez kis zsámolyt kérhetnek a vendégek. Kérésre bébiételmelegítőt és vízforralót is tudnak biztosítani.

A hotel teljes területe akadálymentesített, a recepció és a szobák között lift könnyíti meg a közlekedést, illetve tudnak biztosítani speciálisan a mozgáskorlátozottaknak kialakított szobát is. Az állatbarát vendégek felár ellenében házi kedvenceiket is magukkal hozhatják. Külön szárnyban található testvérünk, a 3 csillagos Hotel Venus.

"Éléskamránk a Farm"
Zalakaros mellett található a Garabonciás farm, amely egyben a Wellness Hotel Aphrodite Zalakaros éléskamrája is.

Az étterem és a konyha a szálloda büszkesége, ahol a mintagazdaságuknak köszönhetően farm alapanyagokból készült zalai ételeket kínálnak a kulináris élvezetek iránt érdeklődőknek. A Garabonciás Farm zöldségeskertje biztosítja a friss salátát, hagymát, paprikát, paradicsomot, uborkát, burgonyát, káposztát és sárgarépát. Az állatseregletet szürke marhák és tehenek egészítik ki, amelyek a szálloda svédasztalára tartósítószer-mentes tejtermékeket biztosítanak. A szálloda teljes hús- és tejtermék igényét fedezi a farmon tartott állatállomány. A töltelék és füstölt árut vágópontunkon állítjuk elő, természetesen kizárólag a farm saját állataiból.

A szállodának Garabonciás Farm és 7 vezér Történelmi Kalandparkja nem csupán kellemes időtöltést, hanem “szórakozva művelődést” is ígér a család minden tagjának.


Wellness & Spa
Wellness részleg gondoskodik a minőségi kikapcsolódásról: termálvizes medence, élménymedence, pezsgőfürdő, szaunák ,valamint gőzfürdő biztosítja a pihenést.

A termálvizes medencét a felső pannon rétegből termelt nátrium-kloridos, hidrokarbonátos vízzel töltik meg, melyet a Zalakarosi Gyógyfürdőtől kapunk. Hőmérséklete meghaladja a 30 C°-ot, ásványianyag-tartalma pedig az 500 milligrammot literenként.

A 3 beltéri és 1 kültéri medence 120 cm mélységnél kezdődnek és folyamatosan mélyülnek. Késő tavasztól kora őszig a napkollektorral fűtött feszített víztükrű kültéri medencét is használhatják a vendégek. A családi nyaralást a kültéri gyermekmedence, a napozóterasz és a játszótér teszi teljessé. A szállodában 43 különböző kényeztető- és gyógymasszázs, arckezelések közül válogathat, illetve természetgyógyász tanácsát is kérhetik.



Tudnivalók az árról

Az ajánlat tartalmazza:

•    Szállás a választott szobában
•    Félpanziós ellátás a A’la Farm Konyha és Éttermünkben:
    (svédasztalos reggeli + tészta bár ebédre) látványkonyha, zalai ínyencségek, „több, mint bio”         ételspecialitások. Svédasztalos vacsora  kedvezménnyel (6000 Ft/fő/alkalom helyett 5000 Ft/ fő/ alkalom)
•    Wellness részleg korlátlan használata:
    Római fürdőnk korlátlan használata: beltéri élménymedence, beltéri termálvizes medence, beltéri jeges         csobbanó medence, pezsgőfürdő, finn szauna, infra szauna, napfénykabin, bizánci gőzfürdő
•    Wellness tea egész nap szamovárból
•    Fürdőköpeny és szauna-lepedő használata
•    Fitnesz- és asztalitenisz terem használat
•    Répa Rudi Kuckója játszószoba
•    A szálloda szomszédságában lévő különböző sportpályák használata (kézilabda, kosárlabda, futópálya)
•    Fitnesz- és asztalitenisz-terem (ping-pong) használata
•    Baba- és gyermekbarát szolgáltatások
•    Korlátlan internet használat (Wi-Fi)
•    24 órás recepciószolgálat
•    Aphrodite**** szobáinkban geotermikus fal-, mennyezet- és padozat fűtés, illetve hűtés a szobában
•    Szobaszéf használata
Grátisz:
•    3.500 Ft értékű masszázs kupon

 

Pótágy kérhető, egy fős elhelyezés esetén egyágyas felár fizetendő. 

Felár ellenében családi szoba, elnöki szoba vagy körágyas jacuzzis szoba is foglalható, kérje ajánlatunkat! 

Az idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő. 

 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 852 utazás 340 705 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás