Hódmezővásárhely: Hotel Ginkgo 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 275018
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:egyénileg
Típus:nyaralás

Ország: Magyarország
Város: Hódmezővásárhely

Szállás / program részletes leírása



Ingatlan leírása:

Szállás helye A (z) Hotel Ginkgo Hodmezovasarhely szívében található. A szálláshelytől a (z) Alfoeldi Galéria és a (z) Kossuth tér csupán pár lépésnyire helyezkedik el. Ez a 4 csillagos szálloda 1,2 km-re található a Református Ótemplomtól és 24,5 km-re a Mora Ferenc Múzeumtól.


Szobák Helyezze magát kényelembe a 90 légkondicionált szoba egyikében, melyekben hűtőszekrény és síkképernyős televízió is található. Ingyenes vezetékes és vezeték nélküli internet-hozzáférés tartja a kapcsolatot, és a kábeles programozás szórakozást nyújt. A káddal vagy zuhanyzóval ellátott fürdőszobákban bidé és hajszárító található. A kényelmi felszerelések és szolgáltatások közé tartozik széf és íróasztal, valamint takarítás naponta biztosított.


Szolgáltatások

Pihenjen a teljes körű szolgáltatást nyújtó gyógyfürdőben, ahol masszázsokat élvezhet. Biztosan értékelni fogja a kikapcsolódási lehetőségeket, beleértve a fedett medencét és a szaunát. A szálloda kiegészítő szolgáltatásai között szerepelnek a következők: ingyenes vezeték nélküli internet-hozzáférés, televízió a közös helységekben, és kirándulás / belépőjegy-foglalás.


Étkezés Töltse le a napot egy itallal a bárban / társalgóban. Svédasztalos reggeli felár ellenében áll rendelkezésre.


Üzleti, egyéb szolgáltatások

A szálloda szolgáltatásai között szerepelnek a következők: számítógép-állomás, ingyenes újságok a lobbiban és vegytisztítás / mosodai szolgáltatás. Hodmezovasarhelyen tervez rendezvényt? A szálloda 186 négyzetméter alapterületű létesítményekkel rendelkezik, beleértve a konferenciatermet is. Reptéri transzfer felár ellenében vehető igénybe (24 órán keresztül), és a helyszínen egyéni parkolás (felár ellenében) áll rendelkezésre.


Látnivalók

A távolságok 0,1 mérföld és kilométer pontossággal jelennek meg.

Alfoeldi Galéria - 0,1 km / 0,1 mérföld
Kossuth tér - 0,2 km / 0,1 mérföld
Református Ótemplom - 0,2 km / 0,1 mérföld
Mora Ferenc Múzeum - 24,5 km / 15,2 mi
Anna Spring - 24,6 km / 15,3 mi
Szegedi fogadalmi templom - 25,2 km / 15,6 mi
Reök-palota - 25,2 km / 15,7 mi
Hősök kapuja - 25,6 km / 15,9 mi
József Attila Tanulmányi és Információs Központ - 25,8 km / 16 mi
Szegedi Állatkert - 26,5 km / 16,5 mi
Ópusztaszeri Nemzeti Örökség Park - 34,4 km / 21,3 mi

A Hotel Ginkgo preferált repülőtere a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér. Repülőtér (BUD) - 182,8 km / 113,6 mérföld


Nemzeti minősítések

A Hotelstars Union hivatalos csillagbesorolást rendel a magyarországi ingatlanokhoz. Ez a szálláshely 4 csillagos besorolást kapott.


Tudd meg, mielőtt elmész:

  • Ez a szálláshely transzfert biztosít a repülőtérről (felár is felszámolásra kerülhet). A vendégeknek 72 órával az érkezés előtt kapcsolatba kell lépniük a szálláshellyel az érkezés részleteivel, a foglalási visszaigazoláson található elérhetőségek segítségével.
  • A masszázsszolgáltatásokhoz foglalás szükséges. Foglalás az érkezés előtt a szállodával való kapcsolatfelvétel alapján lehetséges, a foglalási visszaigazoláson található elérhetőségek segítségével.
  • Háziállat és szolgálati állat nem engedélyezett.
  • Ez a szálláshely azt tanácsolja, hogy jelenleg fokozott takarítási és vendégbiztonsági intézkedések vannak érvényben.
  • Fertőtlenítőszert használnak az ingatlan tisztítására; a gyakran érintett felületeket fertőtlenítőszerrel tisztítják a tartózkodás között; az ágyneműt és a törölközőket legalább 60 -° C / 140 -° F hőmérsékleten mosják.
  • Társadalmi távolságtartó intézkedések vannak érvényben; a szálláshely személyzete egyéni védőfelszerelést visel; a személyzet időszakos hőmérséklet-ellenőrzéseket végez; hőmérséklet-ellenőrzések állnak a vendégek rendelkezésére; a vendégeket kézfertőtlenítővel látják el.


Díjak:

A következő díjakat és kauciókat a szálláshely számolja fel a szolgáltatás, bejelentkezés vagy kijelentkezés idején.

  • Díj a svédasztalos reggeliért: 2000 HUF személyenként (hozzávetőlegesen)
  • Reptéri transzfer díja: 45000 HUF / jármű (/ egy út)
  • Egyéni parkolás díja: 1600 HUF / éjszaka
  • Pótágy felár ellenében áll rendelkezésre

Előfordulhat, hogy a fenti lista nem teljes. A díjak és a betétek nem tartalmazhatnak adót, és változhatnak.


Kötelező díjak és adók:

A következő díjakat kell fizetnie a szálláshelyen:

  • A város helyi adót számít fel: 200.00 HUF / fő / éjszaka

A szálláshely által számított összes díjat beleszámítottuk. A díjak azonban változhatnak, például a tartózkodás hosszától vagy a lefoglalt szobától függően.


Bejelentkezésre vonatkozó utasítások:

A további személyek díjai felszámolhatók és változhatnak a szálláshely szabályzatától függően. Kormány által kiállított fényképes igazolvány és bejelentkezéskor hitelkártya, betéti kártya vagy készpénzletét szükséges az esetleges költségek fedezésére. további díjak merülhetnek fel; Különleges kérések nem garantálhatók. A szálláshely biztonsági szolgáltatásai közé tartozik a füstérzékelő


Speciális bejelentkezési utasítások:

A recepció személyzete érkezéskor üdvözli a vendégeket.


Bejelentkezés ideje:

14:00


Bejelentkezés ideje:

éjfél


Bejelentkezés minimális kora:

18.


Kijelentkezési idő:

DÉLELŐTT 10:00




Szállodai szolgáltatások: Vegytisztítás / mosodai szolgáltatás, Kerekesszékkel megközelíthető (korlátozott lehet), Tárgyalótermek száma - 3, Kerekesszékkel megközelíthető út lifthez, Konferencia-hely mérete (méter) - 186, Kerekesszékkel megközelíthető gyógyfürdő, Kerekesszékkel megközelíthető regisztrációs pult , Televízió a közös helyiségekben, Kerekesszékkel megközelíthető fitneszközpont, Ingyenes WiFi, Kerekesszékkel megközelíthető nyilvános mosdó, Kert, Szobák akadálymentesítése, Kerekesszékkel hozzáférhető parkoló, Ingyenes újságok a hallban, Akadálymentesített zuhany, Teljes körű szolgáltatást nyújtó gyógyfürdő, Túrák / jegy segítség, akadálymentesített fürdőszoba, reptéri transzfer (felár ellenében), fedett medence, akadálymentesített társalgó, poggyászmegőrzés, kerekesszékkel megközelíthető helyszíni étterem, többnyelvű személyzet, kapaszkodók a lépcsőházban, 24 órás recepció, reggeli igényelhető (felár ellenében), kerekes szék -megközelíthető tárgyalók / üzleti központ, bár / társalgó, széf a recepción, dohányzásmentes létesítmény, mosoda, szauna, gőzfürdő, lift, konferenciaterem, önálló parkolás (felár ellenében) e), Számítógép-állomás, Terasz, ATM / banki szolgáltatások, Konferencia-hely mérete (láb) - 2001A következőket tartalmazhatja: kerekesszék szélességű ajtók, nemdohányzó, vasaló / vasalódeszka (külön kérésre), hűtőszekrény, kávé- és teafőző, ingyenes vezetékes internet, fürdőkád vagy zuhanyzó, ruhásszekrény vagy szekrény, napi takarítás, ingyenes wifi, bidé, íróasztal , Törölköző biztosított, ágynemű biztosított, saját fürdőszoba, akadálymentesített, légkondicionálás, hajszárító, szobai széf, kihúzható / pótágyak (felár ellenében), síkképernyős TV, ingyenes újság, kábeltévés szolgáltatás, ingyenes kiságy / kiságy


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- szállás,
- reggeli,
- ÁFA -t,.

Külön fizetendő:
- idegenforgalmi adó (IFA).
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 499 utazás 332 610 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás