Kréta, Georgioupolis: Georgioupolis Suites 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 374432
Indulás dátuma:2024.06.19. (Sze)
Időtartam:8 nap/7 éj
Ár:  719 826 Ft / fő (akciós alapár)
Teljes ár:  719 826 Ft / fő
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Georgioupolis

Szállás / program részletes leírása



FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.

FEKVÉS:
A Georgioupolis Suites egy 5 csillagos komplexum, amely 1-4 fő részére biztosít szállást új lakosztályokban, úszómedencés lakosztályokban, valamint privát medencés lakosztályokban.

ELHELYEZÉS:
Junior lakosztály:
2 felnőtt, 2 felnőtt+1 gyerek, 2 felnőtt+2 gyerek, 3 felnőtt részére.
Méret 25-30 négyzetméter. A Georgioupolis Suites célja, hogy vendégei számára minden kényelmet és kényelmet biztosítson a kényelmes tartózkodás érdekében. A legmagasabb építési minőséget alkalmazták annak érdekében, hogy 64 csúcsminőségű bungalót hozzanak létre, amelyekben a vendégek otthon érezhetik magukat; míg az üdülőhely építészeti stílusa teret és magánéletet kínál, és diszkrét légkört teremt, amely harmonikusan illeszkedik az egyedülálló krétai természeti környezetbe, ami fokozza a nyaralás élményét. Légkondicionáló, hajszárító, ébresztés, szobaszerviz, minibár napi utántöltéssel, Nespresso gép napi utántöltéssel, televízió műholdas csatornákkal, hűtőszekrény (minibár igény szerint), kávé/tea készítési lehetőség, széf a szobában, ingyenes internetkapcsolat, laptop/tablet/könyv olvasó/ps4 biztosított. Kérésre újságszolgáltatás, szobatakarítás: törölközőcsere naponta, ágyneműcsere hetente kétszer, fürdőtörölközőcsere naponta, luxus fürdőszobai felszerelések, mérleg, vasaló/vasalódeszka, Turndown service igényelhető.

ÉTEL ÉS ITAL:
A szálloda félpanziós és all inclusive ellátással foglalható.
Több egység kínál kulináris élvezeteket, a Thalassa étterem (BBQ), a Meze étterem (görög specialitások), a Pool bár, az Infinity Roof top bár, a Beach bár és a Waterpark bár.

SPORT ÉS SZABADIDŐ:

Minden tevékenység a szomszédos testvérszállodában, a Georgioupolis Resort & Aquaparkban található. Gyermekklub (3-12 éves korig, ( közép- és főszezonban naponta működik), tinédzser klub (13-17 éves korig, július-augusztusban működik), gyermekanimáció, gyermekdiszkó, 1 gyermekmedence (10:00-18:00), gyermekfelügyelet (kérésre és a rendelkezésre állás függvényében, felár ellenében. Napi sport- és fitneszprogram (közép- és főszezonban). Tevékenységek és játékok (pl. vízilabda, aerobic, aqua torna, aqua zumba, pilates, jóga a strandon). Görög esti tánc/zenei show (15 naponta), esti szórakoztató programok, nappali animáció (heti 6 alkalommal), játékkonzolok (felár ellenében). A tevékenységek és az időpontok az időjárási viszonyoktól és a foglaltságtól függnek.
Szintén a szomszédos testvérszállodában, a Georgioupolis Resort & Aquaparkban: asztalitenisz, biliárd (térítés ellenében), darts, teniszpálya, aquapark (térítésmentesen), vízi sportok (térítés ellenében a strandon egy külső harmadik fél által), mint például vízisí, jet-ski, kenu, pedálos csónakok, szörf és banán/gyűrűk Egyes tevékenységek/lehetőségek csak június-szeptember között állnak rendelkezésre. Ezek a wellness szolgáltatások ingyenesek-szauna (foglalás szükséges)-hammam (foglalás szükséges) -pezsgőfürdő (foglalás szükséges) -fitness terem.
Felár ellenében a testvérszállodában Spa-központ masszázskezeléssel (kérésre, térítés ellenében), jacuzzi, manikűr és pedikűr, arc- és testkezelések (előzetes bejelentkezés alapján, térítés ellenében).

EGYÉB INFORMÁCIÓ:
24 órás recepció, társalgó, poggyászmegőrző, orvosi ügyelet, mini piac, lobby, Wifi és parkolás bővíti a szolgáltatások körét. A háziállat nem megengedett. A napágyak, napernyők ingyenesen használhatók. A strand-/medencetörülközőket 10 euró kaució ellenében adjuk, amelyet a vendég akkor kap vissza, amikor a törölközőket visszaadja (csak készpénzzel). Gyerekágy (kérésre, ingyenesen) és etetőszék (kérésre) igényelhető.

Egyéni utazási csomag részleteiFigyelem!Az egyéni (dinamikus) utazási csomagra érvényes azUtazási Szerződés kiegészítéseis!A szerződéskötést követően a foglalás részleteinek módosítása nem lehetséges. Továbbá, a foglalással egyidejűleg, vagy legkésőbb 48 órán belül az úti okmány (személyi igazolvány / útlevél) adatok megküldése szükséges.

WIZZAIR
Az árak tartalmazzák:szállást a választott szobatípussal és ellátással, menetrend szerinti repülőjegyet Wizzair járaton, repülőtéri illetéket, kerozin pótdíjat (az Utazási Feltételekben meghatározott számítás szerint), WIZZPriorityt (fejenként 2 kézipoggyász: 1 db max. 10 kg-os 55Ă—40Ă—23cm és 1 db 40Ă—30Ă—20 cm), fix ülőhelyet, magyar nyelvű asszisztenciát és transzfert.

Az árak NEM tartalmazzák: feladható poggyászt (10 kg-os poggyász: kb. 25.000 Ft/fő/retúr,20 kg-os poggyász kb. 37.000 Ft/fő/retúr - az ár változhat a repülőjegy tényleges kiállításáig),útlemondási és BBP biztosítást (950 Ft/fő/nap ártól),reptéri parkolást (12 720 Ft/hét/autó).

Figyelem! 10 fő feletti foglalás esetén az árak lekérésre vannak, mivel a légitársaságok felárat számolhatnak fel.

TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 852 utazás 340 705 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás