Rodosz, Faliraki: Tina`s Plus Hotel 2*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 344637
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:2*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Faliraki

Szállás / program részletes leírása



aFEKVÉS
A hotel a homokos tengerparttól kb. 800 méterre, Faliraki központjától kb. 1 km-re, a rodoszi repülőtértől pedig kb. 15 km-re fekszik. Rodosz belvárosától kb. 17 km-re, Kalithea városközpontjától pedig kb. 5 km-re, míg a legközelebbi buszmegállótól kb. 250 méterre található.

ELHELYEZÉS
A hotel 48 szobájának mindegyike kb. 23 m2 alapterületű és minihűtővel, vízforralóval, fürdőszoba/WC-vel, tea- és kávékészítési lehetőséggel, hajszárítóval, TV-vel, ingyenes WIFI-vel, légkondicionálóval, széffel és erkéllyel felszerelt. Babaágy díjmentesen kérhető.

ÉTEL ÉS ITAL
Csak kontinentális reggelivel foglalható, mely a hotel éttermében 07:30 és 10:00 között fogyasztható. A szálloda rendelkezik egy snack bárral is a medencénél, ahol a vendégek térítés ellenében különböző snackeket, alkoholos- és alkoholmentes italokat fogyaszthatnak. A közelben számos étterem, szupermarket, bár, taverna és kávézó kínál a görög ízek mellett nemzetközi és mediterrán fogásokat, valamint finomabbnál finomabb desszerteket.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
Kültéri medence és napozóterasz, TV sarok, valamint térítés ellenében bicikli bérlés szolgálja a vendégek kényelmét.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
A WIFI az egész épületben díjmentesen használható. A napozóterasz, napágyak és napernyők a medence mellett ingyenesen használhatóak, míg a tengerparton csak térítés ellenében vehetőek igénybe. A recepció 07:00-tól egészen 02:00-ig a vendégek rendelkezésére áll.

A szálláshely címe:Platanos 1 area, Faliraki 851 00 Rhodes, Greece

A szálloda weboldala:https://tinasplushotel.gr/



Charteres és egyéni utazási csomag részleteiCharteres utazási csomag:
Az árak tartalmazzák: a szállást a választott szobatípussal és ellátással, repülőjegyet, repülőtéri illetéket, kerozin pótdíjat (az Utazási Feltételekben meghatározott számítás szerint), transzfert és magyar nyelvű képviseletet.

Az árak NEM tartalmazzák: azútlemondási biztosítást,BBP prémium biztosítást (910 Ft/fő/nap ártól).

Egyéni (dinamikus) utazási csomag:
Figyelem! Az egyéni (dinamikus) utazási csomagra érvényes azUtazási Szerződés kiegészítéseis!A szerződéskötést követően a foglalás részleteinek módosítása nem lehetséges. Továbbá, a foglalással egyidejűleg, vagy legkésőbb 48 órán belül az úti okmány (személyi igazolvány / útlevél) adatok megküldése szükséges.

RYANAIR (keddi, csütörtöki, vasárnapi indulás)
Az árak tartalmazzák:szállást a választott szobatípussal és ellátással, menetrend szerinti repülőjegyet Ryanair járaton, repülőtéri illetéket, kerozin pótdíjat (az Utazási Feltételekben meghatározott számítás szerint), elsőbbségi beszállást és 2 kézipoggyászt (fejenként 1 db max. 10 kg-os 55x40x20 cm és 1 db 40x20x25 cm), fix ülőhelyet, transzfert.

Az árak NEM tartalmazzák:magyar nyelvű asszisztenciát, feladható poggyászt (10 kg-os poggyász: kb. 20.000 Ft/fő/retúr, 20 kg-os poggyász: kb. 40.000 Ft/fő/retúr - az ár változhat a repülőjegy tényleges kiállításáig),útlemondási biztosítást, BBP biztosítást (910 Ft/fő/nap ártól).

Figyelem! 10 fő feletti foglalás eseténaz áraklekérésre vannak, mivel a légitársaság felárat számolhat fel.


Wizzair (keddi, szombati indulás)
Az árak tartalmazzák:szállást a választott szobatípussal és ellátással, menetrend szerinti repülőjegyet Wizzair járaton, repülőtéri illetéket, kerozin pótdíjat (az Utazási Feltételekben meghatározott számítás szerint), és WIZZ Priorityt (fejenként 2 kézipoggyász: 1 db max. 10 kg-os 55Ă—40Ă—23 cm és 1 db 40Ă—30Ă—20 cm), fix ülőhelyet, transzfert.

Az árak NEM tartalmazzák:magyar nyelvű asszisztenciát, feladható poggyászt (10 kg-os poggyász: kb. 40.000 Ft/fő/retúr, 20 kg-os poggyász: kb. 50.000 Ft/fő/retúr - az ár változhat a repülőjegy tényleges kiállításáig),útlemondási biztosítást,BBP biztosítást (910 Ft/fő/nap ártól).

Figyelem! 10 fő feletti foglalás eseténaz áraklekérésre vannak, mivel a légitársaság felárat számolhat fel.








TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- reggeli,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 499 utazás 332 706 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás