Kréta, Almyrida: Almyrida Bay Hotel 3*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 333171
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Almyrida

Szállás / program részletes leírása





Fekvése: Chania központjától 20km-re Rethymnon irányában található, Almyrida egy rendkívül hangulatos tengerparti üdülőhely és halászfalu, Kréta északnyugati partján, az Apokoronas régióban fekszik. Elsősorban a családok körében népszerű üdülőhely, festői fekvésének és meseszép tengerpartjának, éttermeinek és tavernáinak és kishajókikötőjének köszönhetően. Az Almyrida Bay Hotel családi üzemeltetésű, több épületből (főépület és melléképületek) álló, pálmafákkal teli kerttel rendelkező 115 szobás hotelkomplexum, mely az üdülőhely csendesebb részén, domboldalon, a tengerparttól és az üdülőhely központjától 600 méterre, a kikötőtől pedig kb. 800 méterre fekszik. A szálloda közelében több étterem, üzlet és bár illetve buszmegálló is található. Chania repülőtere 15 km-re, Rethymnon központja pedig 40 km-re fekszik.

Szobák: minden szoba egyhálószobás (~16-18m2), praktikusan berendezett, légkondicionált, fürdőszobás (tusolóval), síkképernyős tv-vel, hajszárítóval, minihűtővel, és telefonnal felszerelt. A szuperior szoba berendezése modernebb, a szobák komfortosabbak (~25m2). A családi szoba hasonlóan felszerelt, nagyobb alapterületű (~30m2), 1 hálószobával (két ágy) és kihúzható dívánnyal vagy emeletes ággyal rendelkezik. Minden szobához erkély vagy terasz tartozik, kertre, medencére vagy tengerre néző kilátással. Szobaszéf a helyszínen térítés ellenében bérelhető (kb. 14 euró/hét).

Szolgáltatások: recepció, étterem, bár, medencebár, wifi a szálloda egész területén ingyenesen elérhető, ingyenes parkolási lehetőség az utcán, autókölcsönző.

Sport és szórakozás: nagyméretű medence, gyermekmedence, napozóterasz, napozóágyak és napernyők a medence körül térítésmentesen vehetők igénybe, strandtörülköző szerviz (depozit ellenében), teniszpályák, gyerekklub. A tengerpart vízisport-lehetőségek széles választékát kínálja (központban). Egyes szolgáltatások elérhetősége szezonhoz, időjáráshoz vagy térítéshez kötött.

Étkezés: büfé reggeli. Felár ellenében félpanzió (reggeli és vacsora) vagy All inclusive foglalható. Az all inclusive ellátás tartalmazza: reggeli, ebéd, vacsora, illetve térítésmentes italfogyasztás a szálloda medencebárjában benne: a szálloda által megjelölt röviditalok (ouzo, raki, vodka, rum), sörök, borok, üdítőitalok, ásványvíz, kávé, tea (kivéve import italok).



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- árfolyam pótdíj
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 852 utazás 340 705 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás