Kréta, Kavros: Apollo Kavros Hotel 3*+, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 327936
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Kavros

Szállás / program részletes leírása



2023-es nyári CIPRUSI, MÁLTAI és GÖRÖG üdülőprogramjaink már 10%* foglalóval is leköthetők!
A teljes, ÁSZF-ben meghatározott előleg pótlása 2023. március 31-ig szükséges a foglalás véglegesítéséhez

KEDVEZMÉNYEK AZ ELŐFOGLALÁSI IDŐSZAKBAN:

JELENTŐS ÁRENGEDMÉNYEK**
Előfoglalási kedvezményeink szállásonként eltérő mértékűek, akár több tízezer forintos árelőny is elérhető korai foglalások készítésekor.

ÁRGARANCIA
Amennyiben a megrendelés min. 40% előleg befizetésével történik, a BUDAVÁR TOURS vállalja, hogy egy esetleges 8%-ot meg nem haladó áremelést (pl.: szolgáltatók utólagos díjemelése, árfolyamváltozás stb.) az utazásra utólagosan nem érvényesíti, azaz a részvételi díjra ÁRGARANCIÁT kínálunk.

RUGALMAS LEMONDÁSI ÉS MÓDOSÍTÁSI FELTÉTELEK
Az akció ideje alatt megrendelt utazások 2023.02.28-ig 10.000 Ft/fő költségtérítés ellenében lemondhatók vagy átfoglalhatók.

Az akció a 2023. február 28, 23:59-ig leadott rendelésekre érvényes!

* a biztosítások díja külön fizetendő.
** az akciós árak a készlet erejéig érvényesek

 

Fekvése: Chania és Rethymno között található, Kavros az elmúlt évtizedekben vált a térség egyik legnépszerűbb tengerparti üdülőhelyévé, festői fekvésének és meseszép, több kilométer hosszú természetes homokos tengerpartjának köszönhetően. Az itt található természetvédelmi területek, védett öblök, homokdűnék és olajfaligetek igazán különleges környezetet biztosít egy felejthetetlen pihenésre. Az Apollo Kavros Hotel több egymás közelében fekvő épületből (hotel és apartmanblokk) álló, modern, ötvennégy szobás hotelkomplexum, mely Kavros üdülőhely csendesebb részén, a széles, homokos tengerparttól 600 méterre fekszik. A szálloda közelében több étterem, üzlet és bár, illetve buszmegálló is található. A szomszédos Georgioupoli központja kb. 4 km-re, Chania 40 km-re, Rethymnon központja pedig 20 km-re fekszik.

Szobák: minden standard szoba egyhálószobás (~22m2), praktikusan berendezett, fürdőszobás, hajszárítóval, légkondicionálóval, minihűtővel, síkképernyős tv-vel, és telefonnal felszerelt. A stúdió szoba (~22m2) hasonlóan felszerelt, a szobákban extraként felszerelt konyhasarok is megtalálható. A családi apartman hasonlóan felszerelt, nagyobb alapterületű (4-5fős, ~40m2), 1 hálószobával (két ágy) és nappalival (kihúzható dívány) rendelkezik. Az apartmanokban egy konyhasarok is található (mosogató, tűzhely, edények) melynek kialakítása a nappaliban található. Minden szobához erkély vagy terasz tartozik, kertre vagy utcára néző kilátással. Szobaszéf a helyszínen térítés ellenében bérelhető (kb. 10 euró/hét).

Szolgáltatások: recepció, étterem, több bár, lift, wifi a szálloda egész területén ingyenesen elérhető, fodrászat, ingyenes parkolási lehetőség.

Sport és szórakozás: gondozott kert, medence, gyerekmedence, napozóágyak és napernyők a medence körül térítésmentesen, a strandon térítés ellenében vehetők igénybe, gyermekjátszótér.

Étkezés: félpanzió, büfé reggelivel és büfé vacsorával.

Gyermekkedvezmény: két felnőtt és egy gyermek egy szobában vagy stúdióban történő elhelyezése esetén, pótágyon, az árlista szerint. Két felnőtt és két gyermek elhelyezése csak stúdióban lehetséges, pótágyon, az árlista szerint.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- árfolyam pótdíj
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 852 utazás 340 705 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás