Kréta, Gournes Gouvon: Erato Hotel 3*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 316638
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Gournes Gouvon

Szállás / program részletes leírása





Fekvése: 2014-ben felújított, családias hangulatú, több épületblokkból álló szálloda Heraklion vonzáskörzetében, Gouves és Kokkini Hani között, Gournes Pediados településen, a tengerparttól 900 méternyire, csendes, lakóövezeti környezetben található.  A szállodához belső udvar, medence és napozóterasszal is tartozik. Közelében pékség, ajándéküzlet, étterem és szupermarket is található. Pár lépésnyire buszmegálló, tömegközlekedéssel gyorsan bejuthatunk Heraklion központjába (15 km), ahol rengeteg nevezetesség és látnivaló található.

Szobák: minden standard szoba egyhálószobás (~ 19 m2), kellemes színvilágú, praktikusan berendezett, fürdőszobás, légkondicionálóval, hajszárítóval, hűtővel és Tv-vel felszerelt. Családok számára ideális Junior lakosztályok a főépülettől ~42m-re lévő épületblokkban találhatók, hasonlóan berendezettek és felszereltek, azonban nagyobb alapterületűek (~42 m2), két légteresek (hálószoba és nappali 2-2 ággyal) és egy kis konyhasarokkal (kávéfőző, vízforraló, főzőlap, edények) is rendelkeznek. A szobákhoz erkély tartozik szárazföldi vagy medencére néző kilátással. Felár ellenében széf a helyszínen bérelhető.

Szolgáltatások: recepció, bár, étterem, internetezési lehetőség (ingyenes Wifi), parkolási lehetőség az utcán.

Sport és szórakozás: hangulatos belső udvaron úszómedence, napozóterasz, nyugágyak és napernyők melyek térítésmentesen vehetők igénybe, kis játszótér. Térítés ellenében: biliárd. Főszezonban hetente esti zenés programok, táncbemutató stb. Közelében pékség, ajándéküzlet, étterem és szupermarket is található. A tengeri élővilágot bemutató Cretaquarium és a dinoszaurusz park 1.5 km távolságnyira található.

Étkezés: félpanzió, büfé jellegű reggelivel (tojás, sajt, sonka, zöldség, gyümölcs, vaj, lekvár, joghurt, kávé, tea, gyümölcslé) és büfé vacsorával (több saláta, meleg főételek, desszert). Az italfogyasztásért az étkezések alatt fizetni kell (kivéve reggelinél).

Gyermekkedvezmény: két felnőtt és egy gyermek, egy szobában történő elhelyezése esetén, pótágyon az árlista szerint. Két vagy három felnőtt és egy-két gyermek elhelyezésére csak a Junior lakosztályokban van lehetőség. Két év alatti gyermekek részére a szálloda bébiágyat tud biztosítani térítés ellenében (EUR 6 /éjszaka, helyszínen fizetendő).



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- félpanzió,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- árfolyam pótdíj
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 509 utazás 330 467 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás