Rodosz, Faliraki: Evita Resort 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 279551
Indulás dátuma:2024.06.11. (K)
Időtartam:8 nap/7 éj
Ár:  306 900 Ft / fő (alap ár)
Teljes ár:  306 900 Ft / fő
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Faliraki

Szállás / program részletes leírása



FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.

aFEKVÉS
A szálloda Faliraki városában, nyugodt környezetben fekszik, kb. 600 méterre a homokos-kavicsos tengerparttól és kb. 18 km-re a rodoszi repülőtértől. A közelben számos étterem, taverna és bár található.

ELHELYEZÉS
Szobáinak mindegyike egyénileg szabályozható légkondicionálóval, ingyenes WIFI-vel, bérelhető széffel (kb. 15 euró/hét), szatellit Tv-vel, telefonnal, mini hűtővel, hajszárítóval, fürdőszoba/WC-vel és erkéllyel vagy terasszal felszerelt. Babágyat előzetes lekérésre biztosítanak.

A`Family Open Plan”egylégterű családi szoba, míg a`Family Two Space”szobatípus elkülönített hálószobával rendelkezik.

Double Sharing Pool:Kétágyas, medencekapcsolatos szoba.

ÉTEL ÉS ITAL
All inclusive ellátással foglalható, mely tartalmazza a büféjellegű reggelit (07:00-10:00), ebédet (12:30-14:30), vacsorát (18:30-21:00), valamint a helyi alkoholos- és alkoholmentes italokat. Napközben snackételeket, szendvicset, pizzát, fagylaltot kínálnak. A hotelben három bár található. Előzetes lekérésre a szálloda glutén- és laktózmentes menüt biztosít. Az all inclusive szolgáltatás 10:00-23:00 óra között érvényes.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
Kültéri medence, gyermekmedence, csúszdák, miniklub (4-12 éves korig), tiniklub (13-17 éves korig), asztalitenisz, darts, vízi torna, internetsarok, karaoke, esti szórakoztató programok, térítés ellenében masszázs, biliárd, játékterem szolgálja a vendégek kikapcsolódását.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
A WIFI a hotel teljes területén ingyenesen használható. 24 órás recepció, csomagmegőrzés, térítés ellenében mosodai szolgáltatások, fodrászat, mini market, ajándékbolt, orvosi ügyelet, gyermekfelügyelet, autó- és biciklikölcsönzési lehetőség bővíti a szolgáltatások körét. A napágyak és napernyők használata a medence mellett ingyenes, a strandtörülközőkért a szálloda letétet kér.

A hotel honlapja:https://evita-hotels.com/evita-resort/

A szálláshely címe: Alexandrou Diakou 10, Rhodes 85131

Charteres utazási csomag részleteiCharteres utazási csomag:
Az árak tartalmazzák: a szállást a választott szobatípussal és ellátással, repülőjegyet, feladható (23 kg)- és kézipoggyászt (8 kg), repülőtéri illetéket, kerozin pótdíjat (az Utazási Feltételekben meghatározott számítás szerint), transzfert és magyar nyelvű képviseletet.

Az árak NEM tartalmazzák: azútlemondási biztosítást,BBP prémium biztosítást (950 Ft/fő/nap ártól), reptéri parkolást (12 720 Ft/ hét/autó).






TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Utazási magazin
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás