Chalkidiki, Sarti: Mare Monti Apartmanház, 2 fős stúdió, autóbusszal

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 243733
Indulás dátuma:2024.05.17. (P)
Időtartam:10 nap/7 éj
Ár:  62 910 Ft / fő (akciós alapár)
Teljes ár:  62 910 Ft / fő
Ellátás: önellátás
Szálláshely:apartman
Indulás:Budapest
Utazás:autóbusszal
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Sarti

Szállás / program részletes leírása



Fekvése
Az apartmanház Sarti Beach-en helyezkedik el, a strandtól kb. 300 méterre, míg a központtól kb.1,5 km-re. A homokos, lassan mélyülő tengerpart miatt gyermekes családok részére kitűnő választás.

Szolgáltatások
Az apartmanház belső udvarán medence található napernyőkkel és napozóágyakkal. A medence minden nap 10:00 - 18:00 óra között üzemel. Parkolni korlátozott számban az épület előtt lehetséges. A WIFI- kapcsolat térítésmentesen használható. Szobánként 30 EUR kaució letétele szükséges kulcsátvételkor, ami távozáskor - kulcs leadását követően - visszaadásra kerül.

Elhelyezés
2 ágyas, valamint 2-3 ágyas stúdiók: igényesen berendezett, egylégterű stúdiók, amelyek lehetnek szuterén, földszint, illetve második emeletiek. A 3.fő részére a pótágy normál ágy. 3+1 ágyas szuterén stúdió, amelyben egy franciaágy és két szimpla ágy található. 4-5 ágyas apartman, amely medencére néz és kétszintes. A két légtér nem szeparált, nem választja el ajtó egymástól, a felső szintre csigalépcső vezet. Az alsó szinten egy franciaágy található a konyhasarokkal egy légtérben, illetve fürdőszoba, a felső szinten pedig három külön álló ágy. A stúdiók/apartmanok felszereltsége: légkondicionáló (felár a helyszínen fizetendő, 42 EUR/készülék/hét), sat-tévé, a legszükségesebb alapeszközökkel felszerelt konyhasarok, mikróhullámú sütő, fürdőszoba zuhanyzóval, erkély műanyag kerti bútorokkal. Személyenként 1 db törölköző biztosított, amelyek a strandra nem vihető le.

Ellátás
Önellátás (Vacsora felár ellenében kérhető, az ófaluban, egy helyi étteremben).



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- autobuszjegy,
- szállás,

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás