Kréta, Stalida: Stalis Beach 3*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 242096
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Stalida

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS
A szálloda Hersonissostól 4 km-re, a heraklioni repülőtértől kb. 40 km-re, Stalida városában található. Két épülete a homokos nyilvános strand mellett fekszik, míg a további három épületét egy út választja el a tengerparttól. Szobái 2020-ban fel lettek újítva.


ELHELYEZÉS
96 szobája öt épületben helyezkedik el, melyek mindegyike ingyenes légkondicionálóval, Tv-vel, bérelhető széffel (kb. 3 euró/nap), mini hűtővel, ingyenes WIFI-vel, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, erkéllyel vagy terasszal felszerelt. Az 1-es főépületben találhatóak standard szobák (single, double, triple), a recepció és a lobbi bár. Az innen 30 méterre lévő 2-es épületben kapott helyet az étterem, a fitneszterem, a spa és a kétágyas szobák. 30 méterre fekszik egy másik épület, ahol szintén kétágyas szobák vannak (3-as épület). A tengerparti szobák (double beach front: kb. 17-20 m2) közvetlenül a parton, a 4-es és 5-ös épületben helyezkednek el. A standard és promo szobák csak a méretükben különböznek: amíg a standard szobák 20-25 m2 alapterületűek, addig a promo szobák 15-20 m2-esek. Babaágy bizonyos szobatípusokba ingyenesen kérhető.

ÉTEL ÉS ITAL
Reggelivel, félpanzióval (reggeli és vacsora, italok nélkül) vagy all inclusive ellátással foglalható. Ez utóbbi tartalmazza a büféjellegű reggelit, ebédet és vacsorát, valamint a helyi alkoholos- és alkoholmentes italokat (11:00-23:00). Napközben snacket (saláták, tészták, pizza), illetve teát, kávét, süteményt és fagylaltot kínálnak. A főétkezések a 2-es épületben vehetőek igénybe, míg a lobbi bár az 1-es épületben található (19:00-23:00). A 4-es épületnél lévő medence melletti bár 10:00-18:00 óráig tart nyitva.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
A tengerparti épületnél medence, másik épületében pedig fitneszterem, spa részleg jakuzzival, manikűrrel, pedikűrrel, arckezelésekkel és masszázzsal szolgálja a vendégek kikapcsolódását. Lekérésre és külön díj ellenében személyi edző, vízi sportok (vízisí, parasailing, vízibicikli, banán), búvárkodás és lovaglás áll rendelkezésre.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
24 órás recepció, csomagszoba, Tv szoba, orvosi ügyelet bővíti a szolgáltatások körét. A WIFI a hotel területén díjmentesen elérhető. A napernyők és napágyak a medence mellett ingyenesek, míg a tengerparton térítés ellenében használhatóak (1 napernyő + 2 napágy kb. 8 euró/nap).

A szálloda címe: Agios Ioannis 133, 70007 STALIDA

A szálloda weboldala: https://stalis-hotel.gr/

TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- félpanzió,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás