Zakynthos, Laganas: Drossos Stúdió, 2 fős stúdió

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 225232
Indulás dátuma:2024.06.15. (Szo)
Időtartam:8 nap/7 éj
Ár:  189 900 Ft / fő (akciós alapár)
Teljes ár:  189 900 Ft / fő
Ellátás: önellátás
Szálláshely:apartman
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Laganas

Szállás / program részletes leírása



Fekvése
A település csendesebb részén elhelyezkedő 3 szintes, 11 szobás, kedves család által üzemeltetett apartmanház. A homokos tengerparttól való távolsága kb. 100 m, a központtól kb. 300 m (tavernák, kávézók, üzletek, vendéglők).

Szolgáltatások
mini market, ingyenes WIFI, parkolási lehetőség (az utcán) szolgálják a vendégek kényelmét. Felár ellenében széf, légkondicionálás helyben kérhető/igénybe vehető.

Elhelyezés
2 ágyas stúdió: Célszerűen berendezett egy légterű helyiség, felszerelt konyhasarok, hűtő, zuhany, balkon/terasz. A stúdiók a földszinten és az emeleten találhatók, az emeleten elhelyezkedő szobák tengerre néző kilátással rendelkeznek, a földszinti szobák pedig részben tengerre nézők. A földszinti szobákat egy lefelé vezető lépcsősoron keresztül lehet megközelíteni, ettöl függetlenül ezen szobatípusok úgyanúgy erkélyesek (az utca szintjével egy síkban helyezkedik el az erkély), illetve felszereltségében teljesen megegyezik az emeleti szobákéval. A 2 db korlátozott kilátású és pótágyazható stúdió pedig az első emeleten helyezkedik el, amelyből az egyik az utcafrontra, míg a másik szoba a szemközti épületre néz.

Ellátás
Önellátás



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás