Kréta, Malia: Triton Garden Hotel 3*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 188889
Indulás dátuma:2024.06.11. (K)
Időtartam:8 nap/7 éj
Ár:  261 900 Ft / fő (akciós alapár)
Teljes ár:  261 900 Ft / fő
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Malia

Szállás / program részletes leírása



FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.

aFEKVÉS
A szálloda a heraklioni repülőtértől kb. 38 km-re, a homokos-sziklás tengerparttól kb. 1 km-re, Malia központjától pedig kb.15 perc sétára helyezkedik el, ahol több étterem, taverna, kávézó és bár található. A hoteltől kb. 10 percre egy buszmegálló is található.

ELHELYEZÉS
40 szobájának mindegyike légkondicionálóval (kb. 6 euró/nap), bérelhető széffel (kb. 25 euró/hét), minihűtővel, szatellit Tv-vel, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval és erkéllyel felszerelt. Mozgáskorlátozott szoba és babaágy lekérésre foglalható. A szobák kb. 22 m2 nagyságúak és kertre, tengerre vagy hegyre nézők.

Double economy szoba: megegyezik a double szobával

ÉTEL ÉS ITAL
All inclusive ellátással foglalható, mely tartalmazza a büféjellegű reggelit, ebédet, vacsorát, valamint a helyi alkoholos- és alkoholmentes italokat a hotel éttermében. A medence melletti bár különböző frissítőket és helyi alkoholos italokat kínál.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
Kültéri medence, gyerekmedence várja a vendégeket. Térítés ellenében biliárd bővíti a szolgáltatások körét. A hoteltől kb. 5 km-re található a Star Beach Water Park.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
A WIFI a közösségi terekben ingyenesen vehető igénybe. A napágyak és napernyők a medence mellett ingyenesen, a tengerparton napi díj ellenében használhatóak (2 napágy + 1 napernyő kb. 8 euró/nap).

A szálloda címe: Old National Road Malia-Ag.nikolaos, Malia 700 07, Görögország

A szálloda weboldala:www.tritongarden.gr

Charteres és egyéni utazási csomag részleteiCharteres utazási csomag:
Az árak tartalmazzák: a szállást a választott szobatípussal és ellátással, repülőjegyet, feladható (23 kg)- és kézipoggyászt (8 kg), repülőtéri illetéket, kerozin pótdíjat (az Utazási Feltételekben meghatározott számítás szerint), transzfert és magyar nyelvű képviseletet.

Az árak NEM tartalmazzák:azútlemondási biztosítást,BBP prémium biztosítást (950 Ft/fő/nap ártól), reptéri parkolást.


TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás