Rodosz, Ixia: Lito Hotel 3*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 185559
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Ixia

Szállás / program részletes leírása



Általános információk
A szálloda Ixia településen fekszik, kb. 10 km-re a repülőtértől, kb. 4 km-re Rodosz város központjától, kb. 50 m-re a homokos-kavicsos tengerparttól, melyet egy úton át közelíthetünk meg. A szállodában központi étterem, bárok (központi bár, snack/medence bár) várják a vendégeket. A kertben szabadtéri medence, gyermekpancsoló és napozóterasztalálható. A napernyők és napágyak a medencénél térítésmentesen, a tengerparton térítés ellenében állnak a vendégek rendelkezésére. A strandtörölközők letét ellenében állnak rendelkezésre. Wireless internetezési lehetőség a lobbyban térítésmentesen vehető igénybe. Térítésmentesen igénybe vehető szolgáltatások: televízió sarok, csomagszoba. Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások: internet sarok, pénzváltási lehetőség, orvosi ellátás.A barátságos szállodát elsősorban baráti társaságoknak ajánljuk.
Fontos információ!
A COVID-19-hez kapcsolódó biztonsági és higiéniai intézkedések betartásának szükségessége miatt a szolgáltatások eltérhetnek a fenti leírástól.

Ellátás
Reggelis ellátás, mely tartalmazza a reggelit büférendszerben (07:00-10:15), az italok térítés ellenében fogyaszthatók. Félpanziós ellátás, mely az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli(07:00-10:15) és vacsora(19:00-21:00) a központi étteremben svédasztalos rendszerben, az italok térítés ellenében fogyaszthatók. (Felhívjuk a figyelmet, hogy a legutolsó étkezés kb. 21:00 óráig vehető igénybe.) All inclusive ellátás, mely 07:00-23:00 óra között vehető igénybe és az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli (07:00-10:15), ebéd (13:00-15:00), vacsora(19:00-21:00) a központi étteremben svédasztalos rendszerben, napközben snackek, fagylalt (11:00-13:00 és 16:00-18:00). A bárokban és a főétkezéseknél a helyi sör, bor, valamint a helyi alkoholmentes italok, tea, kávé térítésmentesen fogyaszthatók kb. 22:00 óráig. A röviditalok, az import italok, koktélok térítés ellenében fogyaszthatók. (Felhívjuk a figyelmet, hogy a legutolsó étkezés kb. 21:00 óráig vehető igénybe.)Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától függően akár a nyári szezon megkezdését követően is változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.

Térítés mentes szolgáltatások
bár, lift, csomagmegőrző, külső medence, parkolás, medence bár, központi étterem, snack bár, napernyő ( tengerparton ), napernyő ( medencénél ), napozóterasz, napágy ( tengerparton ), napágy ( medencénél ), tv sarok, wireless internet ( lobbyban ),

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
bankautomata, strandtörölközö, orvosi ügyelet, pénzváltó,

Szórakozás
vízi sportok a tengerparton,

Wellness

Gyermekeknek
rácsos kiságy, etetőszék, gyermekmedence,


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- All inclusive,
- magyar idegenvezetés,
- 1.3% útlemondási biztosítás.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás