Kréta, Gouves: The Island 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 181821
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Gouves

Szállás / program részletes leírása



Általános információk
A 2019-ben részben felújított szálloda Gouves városában található, kb. 17 km-re található Heraklion repülőterétől, a tengerparttól csupánegyútválasztjael. A szállodában központi étterem, a`la carte éttermek (görög-mediterrán, krétai és olasz -előzetes foglalás szükséges), bárok (lobby bár, medence bár, tengerparti bár) várja a vendégeket. A kertben szabadtéri medencék, napozóterasz és kültéri zuhanyzó várja a vendégeket. A medencénél és a tengerparton a napernyők, napágyak térítésmentesen állnak rendelkezésre. A lobbyban wireless internetezési lehetőség térítésmentesen. Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások: szobaszervíz, pénzváltási lehetőség, konferenciaterem használat, orvosi ellátás.

A magas színvonalú szállodát elsősorban paroknak, pihenni vágyó utasaink részére ajánljuk.

Aszálloda politika alapján a hotel nem fogad 16 éven aluli vendéget!
Fontos információ!
A COVID-19-hez kapcsolódó biztonsági és higiéniai intézkedések betartásának szükségessége miatt a szolgáltatások eltérhetnek a fenti leírástól.

Ellátás
Reggelis ellátás, mely magában foglalja azamerikaibüfé reggelit (07:30-11:00). Az italok térítés ellenében vehetők igénybe.

Félpanziós ellátás, mely tartalmazza a reggelit(07:30-11:00) és a vacsorát (18:30-21:30) büférendszerben, az italok térítés ellenében vehetők igénybe. Az a`la carte éttermek szolgáltatásai térítés ellenében vehetők igénybe, előzetes foglalás szükséges. Az a`la carte éttermek meghatározott időszakokban tartanak nyitva. (Felhívjuk a figyelmet, hogy a legutolsó étkezés kb. 21:30 óráig vehető igénybe.)A szállodában vegetáriánus és diétás menü előzetes kérés esetén igényelhető.

Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától függően akár a nyári szezon megkezdését követően is változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.

Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szálloda üzlet politikája alapján a vacsorához strandviselet nem megengedett, az Uraknak pedig hosszú nadrág viselete kötelező.

Térítés mentes szolgáltatások
tengerparti bár, lift, lobby bár, külső medence, parkolás, medence bár, napernyő ( tengerparton ), napernyő ( medencénél ), napozóterasz, napágy ( tengerparton ), napágy ( medencénél ), tv sarok, wireless internet ( lobbyban ),

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
orvosi ügyelet, pénzváltó, üzletek,

Szórakozás
légpuska lövészet, animációs műsorok, kosárlabda, biliárd, darts, fitneszterem, élő zene, asztalitenisz, teniszpálya, röplabda, jóga,

Wellness
szépségszalon, belső medence, jakuzzi, masszázs, szauna, wellness / spa központ, törökfürdő,

Gyermekeknek


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- Félpanzió,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás