Zakynthos, Tsilivi: Filoxenia Hotel 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 181800
Indulás dátuma:2024.06.20. (Cs)
Időtartam:8 nap/7 éj
Ár:  395 433 Ft / fő (akciós alapár)
Teljes ár:  407 297 Ft / fő
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Tsilivi

Szállás / program részletes leírása



Általános információk
A nyugodt környezetben elhelyezkedő szálloda Tsilivi városában található, kb. 8 km-re a repülőtértől. Zakynthos városa kb. 4 km-re található. A hotel a homokos tengerparttól kb. 1,5 km-re fekszik, a partra shuttle busz közlekedik (meghatározott időszakokban, térítésmentesen). A szállodában központi étterem, bárok (központi bár, medence bár) várják a vendégeket. A kertben szabadtéri medencék, gyermekpancsoló és napozóterasz található. A napernyők, napágyak a medencénél térítésmentesen, míg a tengerparton térítés ellenében állnak rendelkezésre. A szálloda strandtörölközőt térítésmentesen biztosít. A szórakozásról animációs programok, esti show műsorok gondoskodnak. A lobbyban wireless internetezési lehetőség térítésmentesen vehető igénybe. Térítésmentesen igénybe vehető szolgáltatások: csomagszoba. Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások: mosodai szolgáltatás, internetsarok, pénzváltási lehetőség, orvosi ellátás, autóbérlési lehetőség.A szállodát azon kedves utasaink figyelmébe ajánljuk, akik pihenésre vágynak és nem bánják, hogy a tengerpart messzebb helyezkedik el.A szállodában mozgássérültek számára kialakított szobák is rendelkezésre állnak az utasok részére, amelyek amennyiben van szabad kapacitás előzetes kérés és egyeztetés esetén foglalhatóak.Fontos információ!
A COVID-19-hez kapcsolódó biztonsági és higiéniai intézkedések betartásának szükségessége miatt a szolgáltatások eltérhetnek a fenti leírástól.

Ellátás
All inclusive ellátás, mely 10:00-23:00 óra között vehető igénybe és az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: Reggeli (07:30-10:30), ebéd (12:30-14:30) és vacsora (19:00-21:30) bőséges büférendszerbena központi étteremben. Heti 3-szor tematikus vacsora estek: pl. görög, olasz, mediterrán, ázsiai.Napközben snackételek fogyaszthatóak a pool bárban (15:30-16:30) valamint délutánitea,kávé,sütemény(17:00-18:00) és a gyermekeknek fagylalt (10:00-18:00). A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok, tea, kávé térítésmentesen fogyaszthatók (10:00-23:00).Az étterembenvegetáriánus menü előzetes kérés esetén igényelhető.(Felhívjuk a figyelmet, hogy a legutolsó étkezés kb. 21:30 óráig vehető igénybe.)Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától függően akár a nyári szezon megkezdését követően is változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.

Térítés mentes szolgáltatások
bár, mozgáskorlátozottaknak kialakított szoba, csomagmegőrző, külső medence, medence bár, shuttle busz, napernyő ( medencénél ), napozóterasz, napágy ( medencénél ), wi-fi,

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
strandtörölközö, orvosi ügyelet, pénzváltó, autóbérlés, napernyő ( tengerparton ), napágy ( tengerparton ),

Szórakozás
animációs műsorok, biliárd, esti showműsorok, karaoke, asztalitenisz, vízi aerobik,

Wellness

Gyermekeknek
rácsos kiságy, etetőszék, gyermekmedence, játszótér,


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- All inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás