Egyiptom, Hurghada: Aqua Mondo Resort 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 353499
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyiptom
Város: Hurghada

Szállás / program részletes leírása



Általános információk
A309 szobával rendelkező szálloda kb.40 km-re találhatóHurghada repülőterétől, kb.8 km-reSafaga településtől, közvetlenül a tengerparton.
A szállodában központi étterem, a`la carte étterem és bárok.AkertbenAquapar ésvízi csúszdák biztosítja a kikapcsolódást. A napozóágyak, napernyők és strandtörölközők a medencénél és a tengerparton térítésmentesen állnak rendelkezésre. A WIFI használata a lobbibanésaszobákban ingyenes. A szórakozásról animációs és sportprogramok gondoskodnak. Térítés ellenében mosoda, üzletek, szobaszerviz, orvosi ellátásésbúvárkodás bővítik a szolgáltatások körét.

A szállodát családoknak és fiataloknak egyaránt ajánljuk.

Ellátás
All inclusive ellátás az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli,későireggeli(10:00-12:00) ebéd, vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben, napközben snackek, tea, kávé (meghatározott időszakban). A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok térítésmentesen fogyaszthatók. Tartózkodás alatt egy alkalommal ingyenesen lehet étkezni az egyik a`la carte étteremben (olasz konyha), melyhez előzetes foglalás szükséges. Az import alkoholos és alkoholmentes italok, frissen facsart gyümölcslevek, az a`la carte étterem szolgáltatásai térítés ellenében állnak rendelkezésre.Főétkezéskor az éttermekben dress code van érvényben.

Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szálloda akár a nyári szezon megkezdését követően is változtathat az ellátás tartalmán.
A feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitva tartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.

Térítés mentes szolgáltatások
strandtörölközö, üzletek, külső medence, parkolás, napernyő ( tengerparton ), napernyő ( medencénél ), napágy ( tengerparton ), napágy ( medencénél ), wireless internet ( lobbyban ),

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
orvosi ügyelet, mosoda, gyógyszertár,

Szórakozás
animációs műsorok, aquapark, biliárd, darts, búvárközpont, röplabda,

Wellness

Gyermekeknek
mini klub, játszótér,


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- All inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 884 utazás 351 411 indulási időpontja között.
Utazási magazin
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás