Egyiptom, Sharm el Sheikh: The Grand Hotel Sharm El Sheikh 4*+, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 346681
Indulás dátuma:2024.06.20. (Cs)
Időtartam:8 nap/7 éj
Ár:  222 440 Ft / fő (alap ár)
Teljes ár:  222 440 Ft / fő
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyiptom
Város: Sharm el Sheikh

Szállás / program részletes leírása



IDEÁLIS A PIPÁS BÚVÁROK SZÁMÁRA - INGYENES WI-FI A LOBBYBAN - RÖVID TRANSZFERIDŐ A REPÜLŐTÉRTŐL - 8 Á LA CARTE ÉTTEREM

A szállodakomplexumRas Um Sidi üdülőövezetben található, melynek szép és gondozott strandjáról pazar kilátás nyílik a Vörös-tengerre. A közvetlen korallzátonyok miatt itt csak gyakorlott úszóknak ajánlott a tengerben való fürdés (strandcipő javasolt).

A szálloda – lépcsős teraszos kialakítása miatt – babakocsiknak és kerekesszékeseknek nem ajánlott.

A hotel 627 szobával rendelkezik, páratlan panorámával a Vörös-tengerre és a Tiran-szigetre. A nagy lobbyban helyezkedik el a recepció, egy pénzváltó és a lobby bár. A lobbyban ingyenes WIFI használat biztosított. A hotel területén több közösségi helyiség is felújításra került az elmúlt időszakban (mint például: a teljes fő lobby területe, Sharms Restaurant.. ). A vendégek 3 svédasztalos, 9 á la carte étterem, valamint a Panini Corner, a Pool Island Grill, a CRÉPE & SWEETS, a Relax Pool Bar és további 5 bár közül választhatnak. A pompás, zöld kert közepén épült meg a nagy, 8 medencés vízi birodalom (télen nem fűthetők), ami kiegészül további két gyerekmedencével, napozó terasszal, ágyakkal és napernyőkkel. Ingyenes strandtörölközők állnak a vendégek rendelkezésére.Jelenleg a hotelben zajló felújítások miatt zárva tart: Terrace Bar, Animation Bar, Mumbai Restaurant.

SPORT ÉS SZÓRAKOZÁS
Asztalitenisz, strandröplabda, biliárd, aerobic, vízitorna, masszázs (térítés ellenében), hastánc és igény szerint arab nyelvtanfolyam. Minden nap animációs program, sport, játékok és versenyek, alkalmanként esti élőzene.

SZOBÁK
A STANDARD szobák (kb. 20 m2) a hotel mindkét oldalán megtalálhatóak. Mindegyik szoba zuhannyal, WC-vel, légkondicionálóval (szezonális), telefonnal, műholdas TV-vel, széffel, hajszárítóval, mini hűtőszekrénnyel és balkonnal vagy terasszal rendelkezik. Maximum 2 felnőtt és 1 gyermek részére ajánlottak. A JUNIOR SUITE szobák nagyobbak (kb. 35 m2), kiegészülnek egy ülősarokkal, rálátással a kertre vagy a tenger­re. Maximum 2 felnőtt és 2 gyerek, vagy 3 felnőtt és 1 gyerek részére ajánlottak. Ebben az esetben a szobába egy pótágy, vagy egy kinyitható kanapé kerül. A Grand Mall területén található CSALÁDI szobák (kb. 48 m2) külön hálószobával (nem ajtóval elválasztott), és a nappaliban a gyermekek részére kialakított hálórésszel rendelkeznek. Maximum 2 felnőtt és 3 gyerek részére ajánlottak.

ALL INCLUSIVE
A GRAND HOTEL SHARM EL SHEIKH all inclusive ellátást, svédasztalos reggelit, ebédet, vacsorát, valamint napközben snack-et, fagylaltot és süteményt biztosít. Az all inclusive ellátás tartalmaz 24 órában fogyasztható helyi nem alkoholos italokat. A helyi, pohárban felszolgált alkoholos italok 10 órától 24 óráig díjmentesek, ezután térítés ellenében vásárolhatóak. A frissen facsart gyümölcslevek, a kávéspecialitások, az üveges üdítők, a minibár és a speciális ételek fogyasztása az all inclusive ellátásnak nem részei. Sharm büfé étterem jelenleg felújítás miatt zárva tart, helyette a Reef étteremben történik a kiszolgálás. Jelenleg a hotelben zajló felújítások miatt zárva tart: Terrace Bar, Animation Bar, Mumbai Restaurant.

A vacsorához megfelelő öltözet javasolt. Az all inclusive karszalag viselése kötelező. Az all inclusive szolgáltatásokról, a bárok és az éttermek nyitvatartási idejéről, valamint a további feláras szolgáltatásokról a helyszínen érdeklődjön.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Utazási magazin
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás