UTASAINK TOP KEDVENCE! Egyiptom, Hurghada: The Grand Resort 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 265972
Indulás dátuma:2024.03.31. (V)
Időtartam:6 nap/5 éj
Ár:  195 050 Ft / fő (alap ár)
Teljes ár:  195 050 Ft / fő
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyiptom
Város: Hurghada

Szállás / program részletes leírása



TOP ELŐNYÖK:
- HATALMAS MEDENCEVILÁG
- A TÖRZSUTASOK KEDVENCE
- INGYENES WI-FI A LOBBYBAN
- 1001 ÉJSZAKA HANGULAT, MÓR STÍLUSÚ SZÁLLODA
- A LEGJOBB ÁR-ÉRTÉKARÁNY! 
{Videó megtekintése a szállodáról >>}


A Grand Resortban minden lenyűgöző léptékű. Közvetlenül a tengerparti sétányon, Hurghada modern üdülőövezetének szívében található, tágas szobákkal és innovatív elrendezéssel büszkélkedhet, amely lehetővé teszi, hogy a szálloda egyik oldala kiszolgálja azokat, akik élénk szórakozásra és zenére vágynak és közben nyugalmat kínál azoknak, akik egyszerűen csak pihenni és kikapcsolódni szeretnének.

A mór stílusú szálloda 828 szobával rendelkezik és testvérszállodájától, a Grand Hotel Hurghadától csak egy sétány választja el. A szomszédos Grand Mall-ban számos étterem, kávéház, üzlet és szórakozási lehetőség várja az idelátogató vendégeket. A Grand Hotel kb. 150 méterre lévő strandja a Grand Resort vendégei számára is használható. A szálloda széles körű felújításon esett át az elmúlt években, megújultak többek között az éttermek, közösségi terek, medencék.Az ízlésesen kialakított lobbyban recepció és éjjel-nappal nyitva tartó lobby bár áll a vendégek rendelkezésére.A létesítmény 2 főétteremmel, 3 á la carte étteremmelés további éttermekkela Grand Mallban, valamint számos bárral rendelkezik. 

A stílusos édesvízi medencénél 2 snack bár, 1 medence étterem, valamint az élőzenés PERGOLA várja a vendégeket. A szállodában konferenciaterem is található. Vízivilága 3 nagy édesvízi medencéből és 2 gyerekmedencéből áll, amiből télen az egyik felnőtt és az egyik gyerekmedence fűthető. A medencénél és a strandon (GRAND HOTEL) a napágyak, napernyők és matracok térítésmentesen vehetőek igénybe. A strandtörülközőket strandtáskában már előre bekészítik a szobákba. Grand Mallban különböző show műsorok, éttermek, bárok, internet- és biliárd kávézó, valamint mini piac áll még a vendégek rendelkezésére (minden szolgáltatás térítés ellenében).

Olvassel el a Red Sea szállodalánc bemuatatkozását {ide kattintva}

Olvassa el 2024-es összeállításunkat a legjobb egyiptomi szállodákról {ide kattintva}

SPORT ÉS SZÓRAKOZÁS
Napközben nemzetközi animációs program, vízi játékok, asztalitenisz, valamint a Grand Mall-ban tartott folklór estek várják a változatosidőtöltést kedvelőket. Térítés ellenében: masszázs, biliárd, Grand Hotelben: szauna, jacuzzi, fitnesz központ, 2 teniszpálya (este kivilágítva) és számos strandjáték vehetőigénybe. Díjmentes transzfer a búvárbázishoz.

SZOBÁK
Minden szoba igényesen kialakított, fürdővel, WC-vel, légkondícionálóval (szezonális), telefonnal, műholdas TV-vel, mini hűtőszekrénnyel, széffel, hajszárítóvalés balkonnal vagy terasszal rendelkezik.
- A STANDARD szobák (kb. 30 m²) a hotel hátsó részében helyezkednek el és az utcafrontra néznek.
- A DELUXE szobák (kb. 30m2) felszereltsége ugyanaz, mint a standardszobáké, viszont a szobák a medencére vagy a kertre néznek.
- A JUNIOR SUITE szobák valamennyivel nagyobbak (kb. 37m²), felszereltsége ugyanaz, mint a deluxe szobáké, beépített ülőrésszel rendelkeznek, kilátással a medencékre vagy a kertre.
- A GRAND SUITE-ek (kb. 52 m²) berendezéseihasonlóak, mint a többi szobáé, azonban egy nagyobb hálószobával és egy nappali résszel rendelkeznek,amelyek egy részében a nappali és a hálórész ajtóval vanelválasztva.
- A CSALÁDI SZOBÁK (kb. 45 m²) felszereltségehasonló, mint a többi szobakategóriáké, azonban 1 külön hálószobával rendelkeznek.

ALL INCLUSIVE
A hotel reggelit, ebédet és vacsorát biztosít büférendszerben a főétteremben, valamint napközben különféle snackeket, süteményeket, kávétés teát kaphatnak a medencebárnál (Pool Bar). 24 órában fogyaszthatók a helyi nem alkoholos italok. A helyi alkoholos italok 10 órától 24 óráig díjmentesek, ezután térítésellenében vásárolhatók.Az all inclusive ellátás minden részletét tartalmazó információs anyagot megérkezést követően a szállodábankapják meg. A Grand Resort vendégei 10-17 óra között a Grand Hotelben lévő Blue Horizon bárban fogyaszthatnak italokat az all inclusive ellátás keretein belül.
z étkezések csak a Grand Resortban lehetségesek. 
Figyelem: a Grand Mall területén külső munkálatok zajlanak, így egyes szolgáltatások éséttermek korlátozottan vehetők igénybe, illetve esetenként zajjal járhatnak. 
Íme az igénybe vehető éttermek és bárok listája (standard italok: alkoholos italok, üdítőitalok, friss gyümölcslé, különleges tea/kávé)
Marrakesh étterem
Mediterrano étterem
Nigma étterem: éjszakai, arab restaurant
Island bár és grilételek
Radiccio olasz étterem: az egyik legjobb olasz konyha a városban, olasz borok
Pergola szabadtéri bár
Vízparti étterem – laza környezet látványos és lenyűgöző medence. À la carte és standard italok
Snack bár – pihentető hely mexikói ételekkel és egyéb harapnivalókkal. À la carte, pincérszolgálat és standard italok
Lobby bár – élvezze a borok és koktélok kifinomult keverékeit, a pincérszolgálatot és a standard italokat
Club Orange bár – este, éjszaka, a Club Orange tökéletes hely a kikapcsolódásra. All inclusive ételek és italok, pincérszolgálat és standard italok
Avanti Pizza étterem – Finom harapnivalók, szendvicsek és különleges és ínyenc pizzák széles választéka, à la carte, pincérszolgálat és standard italok
Siva bár – brit stílusú kocsma, all inclusive italokkal, pincérszolgálattal és standard italokkal
Pub Bar – All inclusive étterem à la carte vacsoramenüvel, à la carte menüvel, pincérszolgálattal és standard italokkal
Mumbai Indian Restaurant – egy finom indiai étterem à la carte étkezéssel, pincérszolgálattal és standard italokkal
Argentinan Steak House étterem – modern, de tradicionális, rusztikusan steakhouse, csillogás, à la carte, pincérszolgálat, shishah és standard italok bemutatásával
Mountain Lebanon étterem – a közel-keleti és libanoni ételek, például tabouleh, hummus, falafel, à la carte, pincérszolgálat, vízipipa és standard italok otthona
Argentinan Steak House étterem – modern, de tradicionális, rusztikusan steakhouse, csillogás, à la carte, pincérszolgálat, shishah és standard italok bemutatásával
Tower Café – ínyenc italok széles választéka, köztük teák és biokávé, valamint francia péksütemények, pincérszolgálat, shishah és standard italok
Suntimes internetkávézó – élvezze a harapnivalókat, miközben az interneten is dolgozik. All inclusive italok, pincérszolgálat, vízipipa és standard italok
Jungle Club - itt megtalálja kedvenc zenei stílusát, és a nagy partikat. Pincérszolgálat, vízipipa és standard italok

KÜLÖNLEGES NÁSZUTAS AJÁNLAT
Lehetőség van előzetesen NÁSZUTAS csomag foglalására felár ellenében (bor, gyümölcs kosár, kávé bekészítés, dekoráció...stb. igényelhető 3 féle csomagban, díja: 30/40/60 € fejenként. 

TUDTA?
Tökéletes időjárás, egész évben: ideális elhelyezkedésének köszönhetően a Vörös-tenger mellett egész évben akár 350 napon át élvezheti a napsütést Egyiptomban, szinte soha nincs rossz idő!



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Utazási magazin
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás