Egyiptom, Hurghada: Minamark 3*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 248344
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyiptom
Város: Hurghada

Szállás / program részletes leírása



FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.


Hurghada szívében található ez a kisebb és szerényebb stílusú Minamark 4*-os hotel, mely saját búvárközpontjával tűnik ki a többi azonos kategóriájú szálloda közül.

Adja át magát az ezeregy éjszaka varázsának és a felhőtlen nyaralásnak, hiszen a bárok, a bazárok, és a vízipipázó helyek csak pár perc sétára találhatóak a hoteltől. Aki pedig nehezen viselné a nyarat mozi nélkül, annak örömhírül szolgál, hogy a helyi mozi is csak egy karnyújtásnyira van, ahol a legújabb kasszasikereket vetítik angol illetve arab nyelven.

Fekvése
Az egyszerű, barátságos Minamark szálloda a városközpontban fekszik, közvetlenül a tengerparton, az egyiptomi hurghadai nemzetközi repülőtértől kb. 10 km-re. Számos étterem, üzlet és a kikötő is egy könnyű sétával elérhető.

Szobák
A Minamark szálloda 299 szobával rendelkezik, melynek mindegyike légkondicionálóval, televízióval, telefonnal, WiFi csatlakozási lehetőséggel és mini bárral felszerelt. A fürdőszobákban hajszárító található. A szobák egy részéhez erkély vagy terasz tartozik.

Szolgáltatások
Éttermek, bárok, vízipipa sarok, medence, wellness szolgáltatások (jakuzzi, masszázs, szauna, gőzfürdő), szépségszalon, fitneszterem, asztalitenisz, darts, biliárd, strandröplabda, focipálya, vízi sportok a tengerparton, búvárközpont, internet elérhetőség a lobby bárban, üzletek, mosoda, orvosi ügyelet, széfbérlési lehetőség a recepción (térítés ellenében), animációs és szórakoztató programok, gyermekmedence, játszótér, gyermekklub. Egyes szolgáltatások csak külön térítés ellenében vehetnek igénybe a nyaralók!

Ellátás
All inclusive.

A weboldalon szereplő Minamark szobaképei illusztrációk, csak mintaként szolgálnak!



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- All inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 499 utazás 332 610 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás