Egyiptom, Hurghada: Jaz Aquaviva 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 222239
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyiptom
Város: Hurghada

Szállás / program részletes leírása



A családi hotela Makadi-öbölben található, közvetlenül az Aqua Park és a golfpálya mellett. A hosszú, széles homokos strand transzferjárattal érhető el. A korallok egy része egészen a partig kinyúlik, így fürdőcipő viselése javasolt. A Makadi Center mindössze pár perc sétára található. Körülbelül 30 km-re van Hurghadától.

A 2015-ben nyílt,három emeletes hotel487 szobávalrendelkezik.A szálloda előcsarnokában bankautomata, orvosi szolgálat, mosodai szolgáltatás, szobaszervíz és bevásárlási lehetőség, valamint spa részleg is várja a vendégeket. Ezen felül5 medence (télen fűtött) édesvízzel és 3 gyermekmedence található. Az étteremben egy ital mellett lazíthatnak a vendégek, a strandon és a medencénél pedig ingyenes napernyők és napozóágyak állnak rendelkezésre. WiFi hotspot a hallban elérhető.

Makadi Water World Aqua Park: Naponta ingyenes belépés a Madinat Makadi Aqua Parkba, ahol snackekés üdítőitalok fogyaszthatók ingyenesen, valamint 50 különböző csúszda található gyerekeknek és felnőtteknek.

SPORT ÉS SZÓRAKOZÁS
tenisz (felár ellenében világítás), aerobik, vízi aerobik, step aerobic, stretching, jóga, röplabda, asztalitenisz, fitneszterem, foci; Animációs és szórakoztató programok, például sportanimáció, műsorok, élőzene, karaoke, táncórák. Térítés ellenében: wellness részleg/spa, masszázsok, sznorkelezés, búvárkodás, 18 lyukú golfpálya.

GYERMEKEKNEK
Miniklub 4-12 éves korig, gyermekmedence (novembertől márciusig fűtött), gyermekdiszkó, játszószoba és játszótér.

SZOBÁK
A superior kétágyas szobák kb. 34 m² alapterületűek, zuhanyzóval, WC-vel, hajszárítóval, széffel, WiFi-vel, műholdas TV-vel, telefonnal (térítés ellenében), légkondicionálóval, minibárral (térítés ellenében, napi 1 üveg vízzel) felszereltek, vízforraló, kávé- és teafőző, valamint erkély vagy terasz. Az egyágyas szobák kétágyas szobáknak felelnek meg egyszemélyes használatra.

A családi szobák tágasabbak (kb. 43 m²), felszereltségük megegyezik a kétágyas szobákkal, és egy külön hálószobával rendelkezik, valamintegy nappali/hálószobával, melyben két kinyitható kanapé találáható, ajtóval, vagy optikai elválasztóval vannak elválasztva, és medencére vagy kertre néznek.

ALL INCLUSIVE
Reggeli, későireggeli, ebéd, vacsora, uzsonna, alkoholmentes italoknaponta 10:00-24:00 óráig,helyialkoholos italok naponta 10:00-24:00 óráig, kávé/tea délutánonként.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás