Egyiptom, Marsa`alam: Siva Port Ghalib 4*+, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 192509
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyiptom
Város: Marsa`alam

Szállás / program részletes leírása




SÓS VIZŰ LAGÚNA - VÍZI CSÚZDÁK - CSODÁLATOS VÍZ ALATTI ÉLŐVILÁG, PIPÁS BÚVÁRKODÁSI LEHETŐSÉG - IDEÁLIS CSALÁDOK RÉSZÉRE - INGYENES WI-FI A LOBBYBAN



A közvetlen tengerparti hotel Port Ghalib üdülőterület központjában fekszik. A hosszú, festői tengerparton stég is található, a korallok miatt fürdőcipő viselése javasolt. A közelben fekvő, modern kikötőben számos üzlet, bár, valamint étterem várja a vendégeket. A Siva Port Ghalib a Port Ghalib Resort testvérszállodájával közös komplexumot alkot. A hatalmas kertben több, arab stílusú épület található, amelyek a mesterségesen kialakított, sós vizű lagúna, valamint a gyönyörű medence köré épültek. Itt található a kis aquapark is 2 csúszdával. A szállodában elegáns hall recepcióval, vízipipa bár, büfé étterem, a „Lagoon” étterem (vacsorázási lehetőség szezonális nyitvatartással és előzetes foglalással), a strandon lévő „Cardamon” á la carte étterem (térítés ellenében, előzetes foglalás szükséges), valamint többféle bár áll a vendégek rendelkezésére. A napágyak, napernyők és strandtörölközők a medencénél, a lagúnánál, valamint a strandon is térítésmentesen vehetők igénybe.



SPORT és SZÓRAKOZÁS: Tenisz, asztalitenisz, vízi csúszdák, billiárd, minigolf (17 óráig 1 óra ingyenes, ezt követően felár ellenében), esténként változatos show műsorok, valamint élőzene. Térítés ellenében: helyi szolgáltatók által biztosított vízi sportok (pl. kajak), búvárkodás, minigolf, pipás búvárkodás, testi-lelki kikapcsolódás a Red Sea Spa-ban.



SZOBÁK:A hotel összesen 347 szobával és 6 lakosztállyal rendelkezik, amelyek a hatalmas kertben lévő különálló épületekben helyezkednek el. A komfortos szobák mindegyikében zuhanyzó, WC, hajszárító, széf, telefon, légkondicionáló (szezonális, központilag szabályozott), műholdas TV, tea/kávéfőző, térítés ellenében internet, valamint balkon/terasz található. A KERTRE NÉZŐ szoba (kb. 32 m2) bútorozott balkonnal/terasszal rendelkezik. A DELUXE TENGERRE NÉZŐ szoba (kb. 32 m2) azonos felszereltségű, mint a kertre néző szoba, kilátással a tengerre. A szobák maximum 2 felnőtt + 2 gyerek vagy 3 felnőtt + 1 gyerek részére ajánlottak.



ALL INCLUSIVE:A hotel all inclusive ellátást kínál, amely tartalmazza a svédasztalos reggelit, ebédet és vacsorát, különféle snackeket, valamint a helyi alkoholos és alkoholmentes italok fogyasztását 10-24 óráig. Az all inclusive ellátásnak nem részei a következők: á la carte éttermek, szobaszerviz, minibár, kávéspecialitások, frissen facsart gyümölcslevek, importált alkoholos italok és alkoholos specialitások.



Vacsoránál alkalomhoz illő ruházat javasolt. Az all inclusive karszalag viselése kötelező. Pontosabb információkat az all inclusive ellátás részleteiről, a bárok, éttermek nyitvatartási idejéről, valamint a további, térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatásokról a helyszínen kérhet.






Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás