Egyiptom, Hurghada: Titanic Beach Spa & Aquapark 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 156235
Indulás dátuma:2024.04.05. (P)
Időtartam:6 nap/5 éj
Ár:  368 105 Ft / fő (akciós alapár)
Teljes ár:  368 105 Ft / fő
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyiptom
Város: Hurghada

Szállás / program részletes leírása



A szálloda kb. 20 km-re, délre fekszik Hurghada központjától, és saját, lassan mélyülőkorallos-homokos stranddal rendelkezik (fürdőcipő viselése ajánlott). A mélyebb víz egy mólón keresztül érhető el. Hurghada Nemzetközi Repülőtere kb. 10 km.

A szálloda 608 szobával rendelkezik, amelyek több épületben helyezkednek el. A hallban található a recepció. A Wifi a szálloda egész területén ingyenes. 2 fő étterem, 5 à la carte étterem (libanoni, olasz, kínai, mongol konyha és grill étterem), 24 órás lobby bár, medence és tengerparti bár, Internet kávézó (felár ellenében), diszkó, mini piac, pénzváltó és fodrász mind-mind a szálloda által nyújtott szolgáltatások közé tartozik. A kültéri területen található egy nagyméretűmedencevilág(egy medence télen fűthető) és a nagy vízipark csúszdákkal, hullámmedencével (120 cm magasság fölött használható), valamint vadvízi evezéssel és napozóterasszal. A napágyak és napernyők a medencénél és a tengerparton is ingyenesen használhatók.

SPORT ÉS SZÓRAKOZÁS
Tenisz, asztalitenisz, fitnesz, aerobik, boccia, röplabda; animáció. Felár ellenében: búvár- és vízi sportközpont, masszázs, fodrászat, biliárd, teke, wellness-részleg szaunával, hammam, gőzfürdő, jacuzzi. Külön gyerekmedence kalózhajóval és 8 csúszdával, játszótér, mozi, miniklub 4-12 éves korig, mini disco.

SZOBÁK
A kétágyas szobákban (DZ/EZ)zuhanyzó, WC, hajszárító, légkondicionáló / fűtés, Wi-Fi (térítés ellenében), telefon, műholdas LCD TV, minibár, széf, erkély / terasz található. Néhány alacsonyabb kategóriájú, kisebb alapterületűSPARTIPP( Sparzimmer, DZP) szoba is foglalható. A CSALÁDI SZOBÁK ugyanolyan felszereltségűek, mint a standard szobák, de 2 hálószobával és közös fürdőszobával kialakítottak

ALL INCLUSIVE
Reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, délutáni harapnivalók, helyi üdítők és helyi alkoholos italok 24 órán keresztül, a minibárújratöltése napontaüdítőitalokkal. Heti 2 x vacsora az à la carte éttermek valamelyikében (előzetes foglalás szükséges). Használhatók a "Titanic Palace" testvérszálloda éttermeiis. Az all inclusive karszalag viselése kötelező.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás