Ciprus, Pafos: Capital Coast Resort & Spa Hotel 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 366482
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Ciprus
Város: Pafos

Szállás / program részletes leírása





 

Fekvése: Paphos üdülőövezeti, Chloraka elnevezésű részén, közvetlenül a tengerparton épült, 2008-ban épült, kettőszáztizenhat szobás szálloda. A szálloda közelében található a környék egyik legszebb természetes homokos strandja a Venus Beach, illetve a közvetlen közelben (szomszédos terület) a Királysírok archeológiai park található (belépés díj ellenében).  Paphos városközpontja és a kikötő 5 km-re fekszik.  A térség legszebb strandjai a Coral Bay-en kb. 7 km-re (taxival ~10 euró) találhatók. Buszmegálló a szálloda közelében (a buszjegy ára a kikötőbe vagy a Coral Bay-re napközben kb. 1,50 euró).

Szobák: minden szoba praktikusan berendezett (kb. 23 m2), légkondicionált, fürdőszobás, hajszárítóval, tv-vel, telefonnal, szobaszéffel, vasalóval és minihűtővel felszerelt. A szobákhoz többségéhez erkély tartozik szárazföldre vagy tengerre néző kilátással. A lakosztályok nagyobb alapterületűek (59-100 m2), egy vagy kéthálószobásak és nappalival is rendelkeznek 4-6 fős családok számára ideális elhelyezést biztosítanak. A lakosztályok felszereltségében extraként jól felszerelt konyhasarok is megtalálható.

Szolgáltatások: recepció, lift, étterem, több bár, ruhatisztítás, Wi-Fi internet (térítésmentes), privát parkoló, kerékpárkölcsönzés, rendezvényszervezés (pl. konferenciák, esküvők).

Sport és szórakozás: nagyméretű medence, gyermekmedence, strandtörülköző szerviz, nyugágyak és napernyők a medence körül térítésmenetesen igénybe vehetők, fitneszterem, asztalitenisz, gyermekjátszótér, teniszpálya, biliárd, játékterem, SPA részleg: fedett és fűtött medence, pezsgőfürdő, szauna, gőzfürdő, masszázs. Egyes szolgáltatások elérhetősége szezonhoz, időjáráshoz vagy térítéshez kötött. A festői homokos strand a szállodától 200 méterre található. A városközpont és a kikötő a szálloda előtti buszmegállóból gyorsan elérhető (buszjegy 1.50 euró).

Étkezés: Büfé reggelivel. Felár ellenében félpanzió, büféreggelivel és vacsorával (büfé vagy menü).

Gyermekkedvezmény: Két felnőtt és egy vagy két gyermek egy szobában történő elhelyezése esetén pótágyon, az árlista szerint.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- félpanzió,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 884 utazás 351 335 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás