Ciprus, Pafos: Amphora Hotel & Suites 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 365238
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Ciprus
Város: Pafos

Szállás / program részletes leírása





 

Fekvése: Paphos üdülőövezeti, Kato Paphos elnevezésű részén, közvetlenül a tengerparton, a városi leghíresebb szállodasorán - egykori pincészet területén - található, az Amavi 5* Hotel mellett épült, modern építésű, hatalmas kerttel (kilátással a tengerre), kedves és segítőkész személyzettel rendelkező 95 szobás hotel. A szálloda környéki partszakasz sziklás, azonban a hotel előtt egy festői kis strand található homokos parton. A szálloda előtti több kilométer hosszú sétányon akár a kikötőig is könnyedén eljuthatunk. Paphos városközpontja és a kikötő 1,7 km-re fekszik.  A térség egyik legszebb strandja a Coral Bay kb. 10 km-re (taxival ~10 euró) található. Buszmegálló a szálloda közelében (a buszjegy ára kb. 1,50 euró).

Szobák: minden szuperior szoba (kb.26 m2) praktikusan berendezett, légkondicionált, fürdőszobás, hajszárítóval, minibárral, vízforralóval, szobaszéffel, tv-vel és telefonnal felszerelt. A szobához erkély vagy terasz tartozik tengerre néző kilátással. A lakosztályok nagyobb alapterületűek (kb. 34m2), bennük egy hálószoba franciaággyal és egy nappali található. A lakosztályokhoz is erkély vagy terasz tartozik, tengerre néző kilátással.

Szolgáltatások: recepció, étterem, bár, internetezési lehetőség (ingyenes Wi-Fi a szálloda teljes területén), parkoló, rendezvényszervezés (pl. esküvő), kerékpárkölcsönzés. A városközpontban számtalan vásárlási és szórakozási lehetőségek közül választhatunk.

Sport és szórakozás: úszómedence, gyermekmedence, napozóterasz, napernyőkkel és nyugágyakkal (medence körül és a kertben térítésmentesen, a strandon térítés ellenében), strandtörülköző szerviz (letét ellenében), edzőterem. Egyes szolgáltatások elérhetősége szezonális, időjáráshoz vagy térítéshez kötött.

Étkezés: Büfé reggelivel. Felár ellenében félpanzió, büféreggelivel és vacsorával (büfé vagy menü).

Gyermekkedvezmény: Két felnőtt és egy gyermek egy szobában történő elhelyezése esetén. Két felnőtt és két vagy három gyermek elhelyezése csak lakosztályban lehetséges.  



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- reggeli,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás