Ciprus, Pafos: Amavi Hotel 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 365062
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Ciprus
Város: Pafos

Szállás / program részletes leírása





Fekvése: rendkívül előnyös fekvésű, hatalmas területen elhelyezkedő 187 szobás impozáns luxushotel, Paphos központjának a közelében, a város Kato Paphos elnevezésű részén, közvetlenül a tengerparton, a városi leghíresebb szállodasorán épült. A Made-for-Two ™ márkanév alatt kifejlesztett Amavi Hotel az első egyedi tervezésű szálloda Cipruson, amely kizárólag 18 éven felüli párokat fogad, a szálloda egyedülálló kikapcsolódási lehetőséget kínál pároknak, csendes, intim környezetben.  A szálloda környéki partszakasz sziklás, azonban a hotel előtt egy festői kis strand található homokos parton. A szálloda előtti több kilométer hosszú sétányon akár a kikötőig is könnyedén eljuthatunk. A szállodához szépen gondozott, egzotikus pálmafás kert is tartozik. Paphos városközpontja és a kikötő 1.5 km-re fekszik.  A térség egyik legszebb strandja a Coral Bay kb. 10 km-re (taxival ~10 euró) található. Buszmegálló a szálloda közelében (a buszjegy ára kb. 1,50 euró).

Szobák: minden deluxe szoba elegánsan berendezett (kb. 28 m2), légkondicionált, fürdőszobás (köntös és papucs), LCD tv-vel (műholdas adásokkal), telefonnal és vízforralóval (kávé-, teakészítése lehetőség) és minibárral felszerelt. A szobákhoz erkély tartozik tengerre néző kilátással. Térítésmentes szobaszéf használat és WiFi.

Szolgáltatások: recepció, több lift, szobaszervíz, 4 tematikus étterem, több bár, ruhatisztítás, Wi-Fi internet (a szálloda teljes területén ingyenes), privát parkoló, rendezvényszervezés (pl. konferenciák, esküvők).

Sport és szórakozás: több medence, napozóteraszon és a kertben a nyugágyak és napernyők térítésmenetesen igénybe vehetők, strandtörülköző szerviz, fedett és fűtött medence, szauna, pezsgőfürdő, fitneszterem, SPA részleg: masszázs. Egyes szolgáltatások elérhetősége szezonhoz, időjáráshoz vagy térítéshez kötött. Főszezonban hetente többször esténként élőzene a bárnál. A szálloda előtti strandon a napernyő és ágyhasználat térítés ellenében lehetséges.

Étkezés: Büfé reggelivel. Felár ellenében félpanzió, reggelivel és vacsorával  vagy teljes ellátás+ foglalható. A teljes ellátás+ a félpanzión felül ebédet, illetve a főétkezések alatti (ebéd és vacsora) italfogyasztást is tartalmazza (prémium bor vagy sör, gyümölcslé, üdítő italok, ásványvíz, tea és kávé) 

Gyermekkedvezmény: nincs



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- félpanzió,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- árfolyam pótdíj
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás