Ciprus, Pafos: Venus Beach Hotel 5*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 330349
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Ciprus
Város: Pafos

Szállás / program részletes leírása





Fekvése: Paphos üdülőövezeti, Chloraka elnevezésű részén, közvetlenül a tengerparton épült, régebbi építésű, legutóbb 2018-ban felújított, kettőszáztizenhat szobás szálloda. A szálloda előtti található a környék egyik legszebb természetes homokos strandja, illetve a közvetlen közelben (szomszédos terület) a Királysírok archeológiai park található (belépés díj ellenében).  Paphos városközpontja és a kikötő 5 km-re fekszik.  A térség legszebb strandjai a Coral Bay-en kb. 7 km-re (taxival ~10 euró) találhatók. Buszmegálló a szállodával szemközt (a buszjegy ára a városközpontba vagy a Coral Bay-re egyaránt kb. 1,50 euró).

Szobák: minden szoba szépen berendezett (kb. 18 m2), légkondicionált, fürdőszobás (köntös és papucs), hajszárítóval, síkképernyős tv-vel, telefonnal és minibárral felszerelt. A szobákhoz erkély tartozik szárazföldre, kertre vagy oldal tengerre néző kilátással. Térítésmentes szobaszéf használat és WiFi.

Szolgáltatások: recepció, lift, több étterem, több bár, éjszakai klub, kávézó, ajándéküzletek, fodrászszalon, gyerekklub, ruhatisztítás, Wi-Fi internet (térítésmentes), privát parkoló, rendezvényszervezés (pl. konferenciák, esküvők), szobaszerviz.

Sport és szórakozás: nagyméretű medence, gyermekmedence, strandtörülköző szerviz, nyugágyak és napernyők a medence körül térítésmenetesen igénybe vehetők, fitneszterem, asztalitenisz, miniklub (4-12 éves kor között), gyermekjátszótér, teniszpályák, biliárd, játékterem. Főszezonban, az animációs team szervezésében érdekes és sokszínű, reggeltől estig tartó szórakoztató és sportprogramok, élőzene főszezonban minden este. Egyes szolgáltatások elérhetősége szezonhoz, időjáráshoz vagy térítéshez kötött. A szálloda wellness szolgáltatásai, mint pl: szauna, a gőzfürdő, a masszázshelyiségek és a fedett medence a nagyszabású felújítás miatt 2022-es szezonban nem állnak rendelkezésre.  A festői homokos strand a szálloda előtt található. A városközpont és a kikötő a szálloda előtti buszmegállóból gyorsan elérhető (buszjegy 1.50 euró).

Étkezés: Félpanzió, büféreggelivel és büfé vacsorával. Felár ellenében all inclusive, benne: reggeli, ebéd és vacsora, snack ételek és szendvicsek (11.00-12:00 és 16:00-17:00), délutáni kávé és sütemény, helyi jégkrémek, korlátlan italfogyasztás 10-23 óra között: megjelölt röviditalok, koktélok, sörök, borok, gyümölcslé, szénsavas üdítőitalok, ásványvíz, gyermekkoktélok, kávé, tea (kivéve import italok).

Gyermekkedvezmény: Két felnőtt és egy vagy két gyermek egy szobában történő elhelyezése esetén pótágyon, az árlista szerint.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- félpanzió,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- árfolyam pótdíj
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás