Ciprus, Chloraka: King Evelthon Beach Hotel 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 329195
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Ciprus
Város: Chloraka

Szállás / program részletes leírása





Fekvése: Paphos üdülőövezeti, Chloraka elnevezésű részén, közvetlenül a tengerparton épült, hatalmas területen elhelyezkedő, 2014 májusában nyílt, modern, vakítóan fehér és kék színvilágú, háromszázhetvenöt szobás `all inclusive` szálloda. A szálloda előtti partszakasz sziklás, fürdőzésre nem alkalmas, a legközelebbi parányi strand a (kis öböl, lépcsős lejárat a vízben, gumicipő viselése javasolt) a szomszédos szálloda előtt kb.70 méternyire, mely a kerten keresztül érhető el. A szállodához szépen gondozott kert, tengerparti napozóterasz és egy modern csúszdapark is tartozik. Paphos városközpontja és a kikötő 5 km-re fekszik.  A térség legszebb strandjai a Coral Bay-en kb. 7 km-re (taxival ~10 euró) találhatók. Buszmegálló a szállodával szemközt (a buszjegy ára a városközpontba vagy a Coral Bay-re egyaránt kb. 1,50 euró).

Szobák: minden szoba szépen berendezett (kb. 25 m2), légkondicionált, fürdőszobás (köntös és papucs), LCD tv-vel (műholdas adásokkal), rádióval, telefonnal és vízforralóval (kávé-, teakészítése lehetőség) és minibárral felszerelt. A szobákhoz erkély tartozik szárazföldre, kertre, oldal tengerre néző vagy tengerre néző kilátással. Térítésmentes szobaszéf használat és WiFi. A családi szoba hasonlóan berendezett, a szobában a gyermekek elhelyezése emeletes ágyon (vagy díványágyon). A Swim Up szoba közvetlen medencekapcsolattal rendelkezik a privát teraszukról.

Szolgáltatások: recepció, több lift, több étterem (olasz, görög, mexikói), több bár, éjszakai klub, kávézó, ajándéküzletek, fodrászszalon, gyerekklub, ruhatisztítás, cipőtisztítás, Wi-Fi internet (térítésmentes a lobbyban), Tv szoba, privát parkoló, rendezvényszervezés (pl. konferenciák, esküvők), szobaszerviz. Egyes szolgáltatások elérhetősége szezonhoz, időjáráshoz vagy térítéshez kötött.

Sport és szórakozás: több medence, élmény és pihenőmedencék, napernyővel fedett gyermekpancsoló, strandtörülköző szerviz, nyugágyak és napernyők térítésmenetesen igénybe vehetők, fedett medence, csúszdapark, szauna, pezsgőfürdő, fitneszterem, asztalitenisz, minigolf, miniklub (4-12 éves kor között), gyermekjátszótér, SPA részleg: szolárium, masszázs, squash- és teniszpályák, biliárd, játékterem. Főszezonban, az animációs team szervezésében érdekes és sokszínű, reggeltől estig tartó szórakoztató és sportprogramok, élőzene főszezonban minden este. Egyes szolgáltatások elérhetősége szezonhoz, időjáráshoz vagy térítéshez kötött. A tengerpart sziklás, a szállodától kb. 70 méterre található lejárat a tengerbe (gyermekeknek nem ajánlott, fürdőcipő javasolt). A legközelebbi homokos strand a Vrexi Beach 500 méternyire vagy a Venus Beach kb.10 perc sétányira (kb. 1 km). A térség legszebb homokos strandja a Coral Bay a szállodától kb. 7 km-re található, a szálloda előtti buszmegállóból gyorsan elérhető (buszjegy 1.50euró).

Splash Waterpark: 1 többpályás csúszda, 1 kamikaze csúszda, 1 hagyma csúszda, 1 nyitott csőcsúszda, 1 kombinált csúszda, gyermekvízi világ (építmény) csúszdákkal, hullámmedence. Térítésmentes napernyő és nyugágy használat, zuhany. Térítés ellenében: italok fogyasztása a bárban.

Étkezés: all inclusive, benne: svédasztalos reggeli (07:00-10:00), ebéd (12:30-14:00) és vacsora (19:30-21:30), snack ételek és szendvicsek (10.30-12:00 és 15:00-17:30), délutáni kávé és sütemény, helyi jégkrémek, átjelentkezés a` la carte vacsorára (Italian, American Burger House - előregisztrációhoz kötött), korlátlan italfogyasztás 10-23 óra között: megjelölt röviditalok, koktélok, sörök, borok, gyümölcslé, szénsavas üdítőitalok, ásványvíz, gyermekkoktélok, kávé, tea (kivéve import italok).

Gyermekkedvezmény: Két felnőtt és egy gyermek egy szobában történő elhelyezése esetén pótágyon, az árlista szerint. Két felnőtt és két gyermek elhelyezése csak családi szobában lehetséges.  

Szolgáltatások: mosoda,recepció,étterem,fodrászat,bár,lift,szobaszerviz,konferenciatermek,parkoló,wifi,üzletek,rádió,kávé- és teafőző,minibár,széf,fürdőszoba,légkondicionáló,műholdas tv,telefon

Sport és szórakozás: medence,gyermekmedence,fedett/belső medence,nyugágyak és napernyők,törölközőszerviz,gyermekjátszótér,miniklub,csúszdapark,animáció,játékterem,fitness terem,spa részleg,szauna,pezsgőfürdő,szolárium,teniszpálya,squash pálya,asztalitenisz,biliárd,minigolf


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- árfolyam pótdíj
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 479 utazás 328 918 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás