Ciprus, Ayia Napa: Christofinia Hotel 4*, debreceni indulással

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 278959
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:4*
Indulás:Debrecen
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Ciprus
Város: Ayia Napa

Szállás / program részletes leírása



2023-es nyári CIPRUSI, MÁLTAI és GÖRÖG üdülőprogramjaink már 10%* foglalóval is leköthetők!
A teljes, ÁSZF-ben meghatározott előleg pótlása 2023. március 31-ig szükséges a foglalás véglegesítéséhez

KEDVEZMÉNYEK AZ ELŐFOGLALÁSI IDŐSZAKBAN:

JELENTŐS ÁRENGEDMÉNYEK**
Előfoglalási kedvezményeink szállásonként eltérő mértékűek, akár több tízezer forintos árelőny is elérhető korai foglalások készítésekor.

ÁRGARANCIA
Amennyiben a megrendelés min. 40% előleg befizetésével történik, a BUDAVÁR TOURS vállalja, hogy egy esetleges 8%-ot meg nem haladó áremelést (pl.: szolgáltatók utólagos díjemelése, árfolyamváltozás stb.) az utazásra utólagosan nem érvényesíti, azaz a részvételi díjra ÁRGARANCIÁT kínálunk.

RUGALMAS LEMONDÁSI ÉS MÓDOSÍTÁSI FELTÉTELEK
Az akció ideje alatt megrendelt utazások 2023.02.28-ig 10.000 Ft/fő költségtérítés ellenében lemondhatók vagy átfoglalhatók.

Az akció a 2023. február 28, 23:59-ig leadott rendelésekre érvényes!

* a biztosítások díja külön fizetendő.
** az akciós árak a készlet erejéig érvényesek

 

Fekvése: Ayia Napa leghíresebb részén, a Nissi partszakaszon, a városközponttól kb.3 km-re, a fehér homokos és pálmafás strandtól mindössze kettőszázötven méterre épült, 2018-ban teljesen felújított, 189 szobás szálloda. A szálloda közelében szupermarket, éttermek, bárok, a városközpont irányában, a Nissi sugárúton üzletek és szórakozási lehetőségek sokasága található. Taxival vagy a szálloda közelében található buszmegállóból könnyedén bejuthatunk a központba vagy akár a közeli Water World csúszdaparkba is.

Szobák: minden szoba letisztult színvilágú, praktikusan berendezett, egy hálószobás (~22 m2), fürdőszobás, légkondicionálóval, hajszárítóval, Lcd tv-vel, vízforralóval, széffel és telefonnal felszerelt. Minibár fogyasztás térítés ellenében. A szuperior szoba (~24 m2) felszereltsége megegyezik a standard szobával, szebben berendezett, a szobában egy kis ülősarok (dohányzóasztal, székek) is található. Minden szobához erkély vagy terasz tartozik, szárazföldi, medencére vagy tengerre néző kilátással (különböző irányú rálátással). A családi szoba hasonló felszereltségű, nagyobb alapterületű (~30 m2), a szobákban két ágy és pótágyként dívány (vagy normál ágy) található.

Szolgáltatások: recepció, lift, étterem, taverna, bár, medencebár, szobaszervíz, ajándékbolt, ruhatisztítás, internetezési lehetőség (ingyenes WiFi a szálloda területén), konferenciatermek, parkoló, kerékpár és autókölcsönzés, rendezvényszervezés.

Sport és szórakozás: nagyméretű medence pezsgőfürdővel, gyermekmedence, napozóterasz napernyőkkel és nyugágyakkal, strandtörülköző szerviz (letét ellenében), fedett medence, gyermekjátszótér, teniszpálya, röplabdapálya, asztalitenisz, biliárd, játékterem, Wellness központ: szauna, masszázs, manikűr-pedikűr, fitneszterem, fodrászat. Egyes szolgáltatások elérhetősége szezonális, időjáráshoz vagy térítéshez kötött. A tengerparton vízi sport lehetőségek széles választéka.

Étkezés: büfé reggeli (szalonna, főtt tojás, rántotta, virsli, sajt, felvágott, péksütemények, zöldségek, gyümölcsök, tea, kávé, lekvár, müzli). Felár ellenében félpanzió büfé vacsorával vagy all inclusive ellátás foglalható, benne: reggeli 07:00-10:00, ebéd 12:30-14:00 és vacsora 18:30-21:30, napközben snack ételek 10:30-12:00 és 15:00-17:30, délutáni kávé/tea és sütemények és jégkrémek 15:30-17:00, korlátlan italfogyasztás 10-23 óra között (kivéve nemzetközi márkájú alkoholos italok).

Gyermekkedvezmény: egy vagy két felnőtt és egy gyermek egy szobában történő elhelyezése esetén, pótágyon, az árlista szerint. Két felnőtt és két gyermek vagy három felnőtt és egy gyermek elhelyezése csak családi szobákban lehetséges.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- félpanzió,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- árfolyam pótdíj
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Utazási magazin
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás