Bali, Kuta: The Anvaya Beach Resorts Bali 5*, reggelivel, 7 éj

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 399601
Indulás dátuma:2024.04.01. (H)
Időtartam:10 nap/7 éj
Ár:  947 220 Ft / fő (alap ár)
Teljes ár:  947 220 Ft / fő
Ellátás: reggeli
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Indonézia
Város: Kuta

Szállás / program részletes leírása



BALI: paradicsomi színteret biztosít a gondtalan kikapcsolódásra, és egyidejűleg kulturális élményekre vágyó utazóknak. Jól ismert képző- és táncművészetéről, zenei életéről, de a ritka madárfajok iránt érdeklődők sem térnek haza maradandó élmények nélkül. Bali híres természeti értékeiről. Hat tagból álló vulkánlánc, buja trópusi erdők, rizsföldek, gyümölcsösök tarkítják a mély krátertavak és kanyonok által szabdalt szigetet. A feldíszített templomok különleges harmóniát alkotnak a mandarin, magnólia fák, a szegfűszeg, a különböző orchideafélék, hibiszkuszok, valamint számos különleges trópusi növény illatával átszőtt látványával. A sziget lakói az indonéz többségtől eltérően hindu vallásúak.A sziget főbb üdülőhelyeinek jellege eltérő. Kuta nyüzsgő üzletekkel, szórakozóhelyekkel teli, tengerpartja a magas hullámok miatt elsősorban szörfözőknek ideális. Kutától mindössze 11 km-re épültek ki az újabb üdülőtelepek, Nusa Dua és Tanjung Benoa, amelyek elsősorban a magasabb szolgáltatási színvonalat igénylő turisták kedvelt célpontjai.

Felhívjuk kedves utasaink figyelmét, hogy 2024.03.11-én lesz Balin a Nyepi ünnep (csend ünnepe). Ezen a napon minden zárva tart, így ekkor csak a szálloda területén tudnak tartózkodni. A tengerpart sem használható, viszont a szálloda medencéjét tudják használni.  Az üzletek, éttermek is zárva tartanak és ezen a napon repülő, transzfer/ taxi sem közlekedik, így erre a napra nem ajánljuk az érkezés/ indulás időpontját.
A tv és internet szolgáltatás sem működik ilyenkor,így akinek ez problémát okoz, javasoljuk, hogy más időpontot válasszon.


The Anvaya Beach Resorts Bali 5*


https://www.theanvayabali.com/

Elhelyezkedése: A szálloda Bali déli részén található. Az idilli környezetben, a nyüzsgő Kutában lévő, az Istenek szigetének szépsége által ihletett The Anvaya hotel a stílusos, kortárs, autentikus balinéz építészetet emeli ki.

Szolgáltatások: Az autentikus élményt és egyedi hangulatot kereső igényes utazók számára a The Anvaya egy rejtett gyöngyszem. 493 teljesen berendezett, modern, tágas vendégszobával, lakosztállyal és villával, nagyméretű medencékkel, illetve parkosított trópusi kerttel várja vendégeit. 

A hotel különböző rekreációs tevékenységeket kínál a pihenni vágyóknak, illetve spa részleg, esküvői szolgáltatások és gyerekklub is megtalálható.

Szobák: 

Deluxe: A 30 négyzetméteres deluxe szobák minden modern kényelemmel rendelkeznek, egyszerű, de inspiráló belső kialakítással. 

Minden Deluxe szoba a legkiválóbb Sensatia Botanicals piperecikkekkel rendelkezik, valamint mini bárral. A deluxe szobák foglalhatóak medence kapcsolattal is.

Premiere: A premiere szobák tágasak, modernek és kényelmesek, és 2 külön ággyal vagy king méretű kétszemélyes ággyal rendelkeznek. A hindu bali kultúra ihlette dekorációval rendelkező premier szobák saját erkéllyel rendelkeznek, ahonnan a kertre vagy a medencére nyílik kilátás. A szobák 35,5 négyzetméter területűek, illetve tea- és kávébekészítés is található bennük.

Premiere lagoon access: A szoba közvetlen hozzáférést biztosít egy 1,2 méter mély lagúna medencéhez.

Family premiere: A családi tartózkodásra tökéletesen kialakított Family Premiere 62,2 négyzetméteres alapterületével a következő szintre emeli a kényelmet. A kanapéval kiegészített  szoba maximum 2 felnőtt és 2 gyermek elszállásolására alkalmas.

Deluxe suite: A deluxe lakosztályok 65,8 négyzetméter alapterületűek. A tágas fürdőszoba külön zuhanyzóval, illetve szabadon álló káddal rendelkezik.

Saját erkély is tartozik a szobához. 

Premiere suite: A családok számára ideális lakosztályok egybenyithatóak a Premiere szobákkal. Fürdőszobájuk külön zuhanyzóval és szabadon álló káddal rendelkezik. 

85,5 négyzetméter alapterületűek, erkéllyel és tágas ülősarokkal is felszereltek.

Az Anvaya suite elnevezésű lakosztályok különleges, elkülönített szobák, melyek saját pezsgőfürdővel rendelkeznek. Alapterületük 117 négyzetméter.

Anvaya villa: Két hálószobával, saját erkéllyel, saját dupla esőzuhannyal rendelkező medencével, félig nyitott konyhával és nappalival felszerelt.

Ellátás: reggeli, felár ellenében félpanzió, illetve teljes panzió is foglalható.

Utazás: repülővel Budapestről, átszállással

A szálloda hivatalos besorolása: 5*
Az utazásszervező véleménye: 5*

A részvételi díj a repülőjegy árak emelkedésének függvényében változhat, így érdemes mielőbb helyet foglalnia! További időpontokkal, magasabb kategóriás szállodákkal kapcsolatban kérem, érdeklődjön irodáinkban!







Tudnivalók az árról

Az alapár tartalmazza:
- repülőjegy
- transzfer a repülőtér és a szálloda között
- szállás kétágyas szobában 7 éj (egy fő utazása esetén egyágyas felár fizetendő)
- reggelis ellátás
- magyar asszisztencia a helyszínen.


Külön fizetendő:

- fakultatív betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás Classic 750 Ft-Premium 950 Ft - Privilege 1300 Ft/fő/nap.

A gyermekekre be nem töltött 18 éves korig 25% kedvezmény jár.

71-80 év közöttiek pótdíja +100%, 81-90 év közöttiek pótdíja + 220%.

71-80 év között Privilege nem köthető, 81-90 év között Premium és privilege nem köthető.

Európán kívül 50% pótdíj fizetendő, kivéve USA és Kanada, ahol a pótdíj +100%. 

- fakultatív útlemondási biztosítás: az utazás árának 2,8%-a


Helyszínen fizetendő:
- deposit a szállodában: kb 2-300 USD/szoba

 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Utazási magazin
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás