Maldív-szigetek: Reethi Beach Resort 4*+

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 175478
Indulás dátuma:2024.05.18. (Szo)
Időtartam:10 nap/7 éj
Ár:  675 000 Ft / fő (alap ár)
Teljes ár:  685 125 Ft / fő
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Maldív-szigetek
Város:

Szállás / program részletes leírása



A sziget mérete 600 x 200 m, a reptéri transzfer kb. 35 perc, belső repülőjárat vagy hidroplán választható. A magasból nézve a pálmafák gyönyörű zöld sűrűje fogadja az érkezőt.



A sziget mérete 600 x 200 m, a reptéri transzfer kb. 35 perc, belső repülőjárat vagy hidroplán választható. A magasból nézve a pálmafák gyönyörű zöld sűrűje fogadja az érkezőt. A sziget területének csak 15%-át építették be, így a vendégek szó szerint a természet ölelésében érezhetik magukat, reggelente az óceán hullámzására ébredve, este a naplementében gyönyörködve. Az elegáns és tágas villák természetes anyagokból épültek, tipikus maldív stílusban.

Szobák felszereltsége (Reethi villa): A part közelében helyezkednek el, privát terasszal, légkondicionálóval, telefonnal, tea- és kávéfőzővel felszerelt villák.

Ellátás: Reggeli svédasztalos rendszerben. Felár ellenében félpanzió, teljes panzió vagy all inclusive ellátás is foglalható.

Transzfer: Az alapár a belső repülőjárat + gyorshajó transzfer árát tartalmazza. Felár ellenében hidroplán transzfer is kérhető.

Szolgáltatások, sport: 5étterem, 5 bár, kávézó, SPA központ (Coconut SPA) balinéz terapeutákkal kínál személyre szabott kezeléseket, fodrászat, ajándékbolt, ékszerüzlet, 24 órás szobaszerviz, mosoda, internet elérhetőség a recepciónál és a bárokban, orvos, disco, animációs programok. Ünnepi alkalomra vagy romantikus vacsorához választható helyszín a tengerpart, vagy akár a közeli lakatlan sziget is (felár ellenében),medence nyugágyakkal, edzőterem, tenisz, fallabda, tollaslabda, asztalitenisz, strandröplabda, búvárcentrum, különféle vízisportok, lakatlan sziget-túra, privát piknik, horgászprogramok, halászfalu.

Részvételi díjakat a repülőjegy árának változása befolyásolhatja!
Az utazás más időpontban is lehetséges, kérje ajánlatunkat!

[VIDEO]



Az utazás menetrendszerinti repülőjáratokkal történik, a repülőjegy árának változása befolyásolhatja a részvételi díjat!


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- reggeli,
- angol idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- vízumdíj,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 852 utazás 340 705 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás