Kréta, Adele: Hotel Golden Sun 3*, all inclusive


Hotel Golden Sun 3*

Utazás áttekintő:

Ország:   Görögország
Város:   Adele

Ellátás:   all inclusive
Szálláshely:   3*
Utazás:   repülővel
Típus:   nyaralás

Kapcsolódó anyagok:

Időpontok és árak

Indulás
Időtartam
Ár
Teljes ár

Ft / fő



Ft / fő

Síbérlet
Pályaszállás
Pálya távolsága a szállástól:

Részletes programleírás


Bemutatkozás: Az egyszerű, görög besorolás szerinti háromcsillagos Golden Sun Hotel Rethymno-tól 6 km-re, a heraklioni repülőtértől 63 km-re, Adele központjától 600 méterre fekszik. A szállodát elhelyezkedése miatt nem ajánljuk az idősebb korosztálynak, vagy kisgyermekes családoknak. A hotel páratlan kilátással rendelkezik a tengerre és Rethymno városára, csendes, nyugodt helyen található, távol az üdülőfalu éttermeitől, bárjaitól.

Strand: a szálloda 800 méterre fekszik a homokos parttól, ahol a napernyők és napozóágyak térítés ellenében vehetők igénybe.

Ellátás: félpanzió: reggeli és a vacsora büférendszerben. Térítés ellenében: egyéb étkezések, italfogyasztás, ebéd és egyéb fogyasztás az a`la carte jellegű taverna étteremben. All inclusive: reggeli , ebéd és vacsora büférendszerben, napközben alkalmanként snack-ek, helyi alkoholos és alkoholmentes italok (10.00-22.00 között, szerény választékkal). Térítés ellenében: bizonyos helyi és import alkoholos italok, koktélok

Szolgáltatások: medence napernyőkkel és napozóágyakkal, étterem, medence bár, Dionysus bár, alkalmanként görög est hagyományos görög zenével és táncosokkal. Térítés ellenében: biliárd, elektronikus játékok.

Gyermekeknek: gyermekmedence

Szobák: 113 egyszerűen berendezett szoba mindegyike rendelkezik erkéllyel, légkondicionálóval, műholdas tv-vel, bérelhető széffel (kb. 15 Euro/hét), hűtőszekrénnyel, rádióval és hajszárítóval. A szobák többsége tengerre néz. A standard szobákon kívül foglalhatók még családi szobák is.


További információk:


Egyéb hasznos szolgáltatások:


Szállodáknak: