Kombinált 9 éjszakás utazás a páratlan szépségű Balira: Ubud városnézés & tengerparti pihenés, Hotel 5*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 400501
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Indonézia
Város: Denpasar, Nusa Dua, Tanjung Benoa, Ubud

Szállás / program részletes leírása



Kalandozzon velünk ezen a csodás szépségű trópusi szigeten: egyedülálló program a magyar piacon, amely kombinálja az indonéz művészeti és kulturális élet megismerését is a tengerparti pihenés mellett. Az első 10 megrendelő 100.000,-os előfoglalási kedvezményben részesül, ne habozzon nem lehet tudni, mikor fogynak el a kedvezményes helyek!

Bali szigete az indonéz szigetvilág igazi gyöngyszeme, utasaink nagy kedvence. A festői rizsteraszok és tengerpartok, a misztikus templomok, a vulkánok, a mindig mosolygó, végtelenül baráságos helyiek, a sziget semmivel nem összehasonlítható atmoszférája elvarázsolja és feltölti a látogatókat. Először néhány napot eltöltünk Ubudban, a sziget művészeti és kulturális központjában, melynek közelében rengeteg egyedülálló látnivalót fedezünk fel: a Szent Majomerdő dzsungele és a templomot védelmező makákók, a festői rizsteraszok, a misztikus templomok. Az utolsó napokat pedig pihenéssel töltjük a homokos tengerparton. 

Bali: paradicsomi színteret biztosít a gondtalan kikapcsolódásra, és egyidejűleg kulturális élményekre vágyó utazóknak. Jól ismert képző- és táncművészetéről, zenei életéről, de a ritka madárfajok iránt érdeklődők sem térnek haza maradandó élmények nélkül. Bali híres természeti értékeiről. Hat tagból álló vulkánlánc, buja trópusi erdők, rizsföldek, gyümölcsösök tarkítják a mély krátertavak és kanyonok által szabdalt szigetet. A feldíszített templomok különleges harmóniát alkotnak a mandarin, magnólia fák, a szegfűszeg, a különböző orchideafélék, hibiszkuszok, valamint számos különleges trópusi növény illatával átszőtt látványával. A sziget lakói az indonéz többségtől eltérően hindu vallásúak. Az Ubudban eltöltött pár napot azért is javasoljuk a számtalan program (bevásárlás, szórakozás, múzeumok, templomok, Királyi Palota, koncertek, indonéz táncest, piac, ezüsművesség, stb.) mellett, mert innen könnyebben közelíthető meg a sziget keleti és északi részén található látnivalók. 

Távolságok:
- repülőtér - Ubud: 36 km, kb. 1 óra 10 perc
- Ubud - Besakih teplomegyüttes: 44 km, 1 óra 30 perc
- Ubud - Sanur Beach: 25 km, 55 perc

Tervezett program (a programváltoztatás jogát fenntartjuk)
- október 19.: elutazás Budapestről 16:35-kor Doha felé, ahol átszállás után repülünk tovább a mesés Balira!
- október 20.: érkezés Denpasar reptetére 16:55-kor, a vízumok intézése után buszos transzfer Ubudba, szobák átvétele, pihenés.
Szállás 3 éjszakán keresztül itt: Maya Ubud Resort 5*
- október 21.: reggeli vagy félpanzió a szállodában, pihenés, vagy lehetőség fakultatív programra (kód BT2): 
első helyszin a Tegenungan vizesés vagy a Kanto Lampo vizesés. Fantasztikus látványt ad a lezúduló viztömeg, ami mini természetes medencét alakitott ki a folyó medrében,ahol akár meg is mártózhatunk. Következő helyszin a Goah Gajah-Elefánt templom. Goa Gajah neve kissé félrevezető, azt a benyomást keltve, hogy ez egy hatalmas elefántokkal teli hely. Mindazonáltal a Goa Gajah „Elephant Cave” egy jelentős történelmi értékű régészeti lelőhely, amely különleges helyszínt jelent. Goa Gajah a 11. századba nyúlik vissza, amely a meditáció szellemi helyének épült. Ezután következik a Royal Palace-Királyi Palota Ubud belvárosában és a Saraswati templom. Az Ubud királyi palota az Ubud egyik legjelentősebb helye. Az Ubud palotát a Tjokorda Putu Kandel késői uralkodása alatt építették (1800-1823), és az egymást követő örökösök gondoskodnak a hely fennmaradásáért. Bali művészetébe is bepillantást nyerünk: ezüstművesség Celuk faluban, fafaragó művészek műhelye, vásárlási lehetőséggel.
Részvételi díj: 35 900 Ft / fő ebéddel. 
- október 22.: reggeli vagy félpanzió a szállodában, pihenés, vagy lehetőség fakultatív programra (Kód BGT1):
Ubud - Majomerdő: ez a csodálatos hely Ubud központjában található. A lakosok a Monkey Forestet a falu fontos szellemi, gazdasági, oktatási és természetvédelmi központjának tekintik. Sok érdekes pont van itt. Körülbelül 700 majom és 186 fafajta, Szent templom található a 12,5 hektárnyi erdőben. A következő megállónk Tegallalang rizsteraszok UNESCO világörökség része. Csodás kilátást nyújt a hatalmas völgyben elterülő rizsterasz,ahol esetleg egy üditő mellett élvezhetjük a lenyügöző látványt vagy kipróbálható egy óriás hinta is akár. Kintamani - kilátó a Batur tóra és a Batur vulkánra + fakultatív svédasztalos ebéd kilátással a Baturra. A következő megállónk egy Fűszerkert, itt Bali füszernővényeivel ismerkedhetünk meg és különleges kávékat és teákat kostólhatunk meg, beleértve a hires Luwak kávét. Tirtha Empul, a szent víz forrása templom 10.századból, ősi balinéz hindu szent hely a spirituális megtisztulásra, a helyi hinduk itt végzik rituális megtisztuló szertartásaikat. 
Részvételi díj: 35 900 Ft / fő ebéddel.
- október 23.: reggeli után elbúcsúzunk Ubudtól, transzfer a tengerpartra, szobák elfoglalása, pihenés az Önök választása szerint reggelis vagy félpanziós ellátás mellett. Szállás 6 éjszakán keresztül itt: Melia Nusa Dua 5*
- október 24.: reggeli vagy félpanzió a szállodában, pihenés a tengerparton
- október 25.: reggeli vagy félpanzió a szállodában, pihenés a tengerparton, vagy lehetőség fakultatív programra (kód BT7): 
egy rövid megálló eréjéig megnézünk egy csokoládé gyárat. A hires Bali POD csoki üzembe látogtunk el és megismerhetjük a csokoladé torténetét. Következő helyszin az Ulun Danu Beratan Templom. A templomegyüttes a Bratan-tó partján fekszik, Bedugul közelében. Az 1633-ban épült templomot Dewi Danu a tavak istennőjének emelték, mivel a Bratan-tó fontos szerepet játszik az öntözés fő forrásaként ezen a területen. A komplexum 11 emeletes pelinggih meru szentélyét Shivának és Parvathi Istenének emelték. Buddha szobor és stúpa is található itt. A Bratan-tó a Szent hegyi tó néven is ismert. 1200 méter tengerszint feletti magasságban található, hideg trópusi éghajlattal. Harmadik helyszin a híres Jatiluwih rizsterasz. Lenyügöző látványt nyújtanak a hatalmas kiterjedésű, egymásba érő rizsteraszok. Utolsó megállónk Bali nyugati partjánál, a hires Tanah Lot úszótemplom.
Részvételi díj: 35 900 Ft / fő ebéddel. 
- október 26.: reggeli vagy félpanzió a szállodában, pihenés a tengerparton
- október 27. reggeli vagy félpanzió a szállodában, pihenés a tengerparton, vagy lehetőség fakultatív programra (kód BGT6): 
Első állomás a Pura Lempuyang, a Lempuyang hegy fehér temploma, amelynek főkapui között szédületes kilátás nyílik az Agung hegyre. Ahhoz hogy ne kelljen sokat sorbanállni a csodás képekhez, ezért korán reggel indulunk, cserébe délután lesz lehetőség még a hotelben fürdőzni. A következő megállónk Taman Ujung Karangasem utolsó királyának vízipalotája, a legszebb Balin; majd amit még megtekintünk ma: Tirtha Gangga egykori királyi fürdője, Goa lawah denevér barlang templom.
Részvételi díj: 35 900 Ft / fő
- október 28: reggeli vagy félpanzió a szállodában, pihenés a tengerparton, vagy lehetőség egy fakultatív programra (kód BGT7): 
Puja mandala, az 5 vallás temploma; Az Uluwatu templomot vétek lenne kihagyni! Ez az egyik legvarázslatosabb temploma a szigetnek. A 11. században épült, s egyike a 9 fő védelmező templomnak, amely óvja a szigetet a gonosz szellemektől. Egy hatalmas, 80 méter magas sziklacsúcson áll, az Indiai-óceán fölé tornyosulva. A templomhoz tartozik egy kiserdő is, ami a környéken garázdálkodó kismajmoknak szolgál otthonául. 
Részvételi díj: 29 900 Ft / fő
-.október 29..: reggeli a szállodában, pihenés a tengerparton. Kora délután transzfer a repülőtérre, 18:00 órakor felszáll a gépünk Doha felé. 
- október 30.: éjszakai dohai átszállás után érkezés Budapestre 06:20-kor.

KEDVEZMÉNYEK!
- Akciós fakultatív programok: amennyiben megrendeli mind a 5 fakultatív programot 173.500,- Ft/fő helyett, csak 156.900,- Forintot kell fizetnie! 
- Kedves Törzsutasainknak a fakultatív programok árából további 10% kedvezményt biztosítunk!

Maya Resort Ubud 5*
A szálloda honlapja >>

Melia Nusa Dua 5*
A szálloda honlapja >>

Borravalók: a csoportot kísérő helyi idegenvezető, a sofőrök és a pincérek is elvárják a borravalót, amelyet a részvételi díj nem tartalmaz.
Erre érdemes személyenként naponta kb. 5 USD-t számolni. 

 



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- Repülőjegy oda-vissza a Qatar Airways járatain Budapest-Denpasar útvonalon egy átszállással, turista osztályon
- Szállás 3 éjszakára Ubudban, kétágyas szobában
- Szállás 6 éjszakára a tengerparton Nusa Dua-n, kétágyas szobában
- Reggelis ellátás (felár ellenében félpanzió kérhető)
- Transzferek 
- Magyar idegenvezető a helyszínen, 20 főtől magyar csoportkísérő a csoporttal utazik Budapesttől Budapestig. 

Egy fős elhelyezés esetén egyágyas felár fizetése kötelező. 

Feladható poggyász: személyenként 1 db 25 kg
Kézipoggyász: személyenként 1 db, maximum 7 kg/db, 50*37*25 cm

Külön fizetendő:
fakultatív betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás Classic 690 Ft-Premium 890 Ft - Privilege 1 250 Ft/fő/nap.

A gyermekekre be nem töltött 18 éves korig 25% kedvezmény jár. 
70-79 év közöttiek pótdíja +100%, 80-89 év közöttiek pótdíja + 220%. 
70-79 év között Privilege nem köthető, 80-89 év között Premium és privilege nem köthető. 
Európán kívül 50% pótdíj fizetendő, kivéve USA és Kanada, ahol a pótdíj +100%. 

Családi biztosítás 2 felnőtt + 3 gyermek (18 éves korig) kedvezményes áron kapható, kérje ajánlatunkat!

fakultatív útlemondási biztosítás 2,5%, utólag nem köthető. 

Az útlemondási biztosítás kizárólag a foglalással egyidejűleg köthető, összege a teljes részvételi díj (beleértve a fakultatív programokat) 2,5%-a. Célszerű az utasbiztosítással együtt megkötni, mert így a biztosító 100%-ot térít lemondás esetén. A lemondás oka lehet betegség (beleértve a Covid 19-et, pozitív PCR tesztet), baleset és haláleset.

Biztosítási szabályzat: 
https://assets-eu-01.kc-usercontent.com/65b2eb68-cf8e-0106-94e7-7fcbfbaa6c5e/7de95e79-9e03-42c2-a35a-63ded578660c/ATLASZ_Utasbiztositas_szabalyzat_2020.pdf 
Kalkulált útlemondás szabályzat:  https://assets-eu-01.kc-usercontent.com/65b2eb68-cf8e-0106-94e7-7fcbfbaa6c5e/93254d79-2bda-4827-af6f-03a8293aea31/ATLASZ-Kalkulalt-Utlemondas-Biztositas-szabalyzata-2020.pdf

 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Utazási magazin
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás