Spanyolország, Costa del Sol, Torremolinos: MS Tropicana Hotel 4*, félpanzió

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 399141
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Spanyolország
Város: Malaga, Torremolinos

Szállás / program részletes leírása



Spanyolország déli tengerpartja - Costa del Sol, magyarul a Napos Part - a legkedveltebb a turisták körében, hiszen rengeteg látnivalóban és természeti szépségben is bővelkedik. Jöjjön Ön is velünk, fedezzük fel együtt a térség leghíresebb látnivalóit! 

Costa del Sol, amit más néven `Európa Kaliforniájának` is neveznek, az egyik legváltozatosabb mediterrán partszakasza Spanyolországnak. A hely, ami magán hordozza a gyönyörű és csodálatos tájegység, Andalúzia UNESCO Világörökségekben gazdag kulturális és történelmi emlékeit.

A Nerjától a Gibraltári szorosig húzódó partszakaszon egymást érik az üdülőhelyek, amelyek közül a legismertebbek Torremolinos, Benalmadena és Malaga. Costa del Sol napsütötte vidéke sokféle élményt ígér az idelátogatóknak: a természetvédelmi területek mellett a borzongató bikaviadalokat, lovaglást, golfpályákat, hangulatos kis fehér falvakat, kiváló borokat, körmeneteket, végtelen napraforgóföldeket és olívaültetvényeket. Városai közül soknak multikulturális az építészete, konyhája, valamint ezekben a városokban kapnak helyet azok a fiesták, amik a flamencot, a tapast és a sherry-t népszerűsítik, lakói, a meleg szívű andalúzok pedig vendégszeretetükkel varázsolják el. {TOP KIRÁNDULÁSOK A COSTA DEL SOL-ON NYARALVA >>}

Homokos tengerpartjai és fantasztikus kirándulóhelyei tavasszal és ősszel is vonzó úticéllá teszik ezt a régiót. Fővárosa Malaga, a város legfontosabb látnivalói egymáshoz közel találhatóak, könnyedén felfedezhetőek. A Sierra Nevada hegyvonulatai, és napsütéses tengerpartok igazán látványosak. A légkör nagyon jó, a helyiek nagyon kedvesek, segítőkészek, kifejezetten gazdag, nyugodt, biztonságos régió. Az Európa legdélebbi részén, Afrikához közel található tartomány Európa legkedvezőbb éghajlatával rendelkezik - egész évben süt a nap, és kellemes a hőmérséklet. A leghidegebb hónap, január átlagos maximumhőmérséklete is 17 fok. A nyári szezon áprilistól egészen november közepéig tart. 

Torremolinos Malagától csak 13 km távolságra található, és az egykori halászfalu mára a Costa del Sol egyik legfelkapottabb úti célja lett. Sokan állítják, hogy a tartomány legjobb strandjai itt találhatók mind a méretükben és a homoktípusuk alapján. Torremolinos teljes hosszában húzódó partszakaszán modern szállodák és több ezer napozóágy, és napernyő sorakozik. A tengerparti sétánya mentén nemzetközi üzletek, éttermek, tengerparti bárok és kávézók találhatók. Torremolinos jó választás tengerparti nyaralásra, kiváló klímája, strandja miatt a Costa del Sol igen népszerű üdülőhelye. Az Aqualand Torremolinos csúzdapark a családosok kedvence, de a nyüzsgő éjszakai élet miatt vonzó a fiatalabb korosztály számára is. Érdemes a Bajondillo szívében lévő Navajas palotát, valamint a város névadó tornyát megtekinteni, vagy a parton lévő Battery Parkot is felkeresni.

Hotel MS Tropicana 4*
A szállás weboldala >>

A szálloda közvetlenül a tengerparton, a parti sétány mentén található, közel a La Carihuela üdülőnegyedhez, ahol számtalan, étterem, bár, kávézó és szórakozóhely várja a vendégeket. 83 szobával várja a vendégeit. A reptértől való távolsága 10 km. 

Szolgáltatások: szabadtéri medence, étterem, kávézó, bár, beach club, 24 órás recepció, ingyenes wifi.  
Elhelyezés: a szobák mindegyike fürdőszobás, légkondicionált, televízióval, telefonnal, minibárral, hajszárítóval felszerelt. 
Ellátás: félpanziós ellátás.  



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:

- repülőjegy Budapest-Malaga-Budapest útvonalon,
- reptéri illeték,
- személyenként 2 db, fedélzetre vihető kis méretű kézipoggyász (max 40*30*20 cm és max 55*40*23 cm),
- transzfer a reptérről a szállodába és vissza angol nyelven,
- szállás kétágyas szobában (pótágy lehetséges, egy fő utazása esetén egyágyas felár fizetendő),
- félpanziós ellátás. 


Felár ellenében kérhető: 
- feladható poggyász 10 kg kb. 25 000 Ft retúr / db-tól,
- feladható poggyász 20 kg kb. 45 000 Ft retúr / db-tól,
- fix ülőhely foglalás kb. 8 000 Ft / fő / irány-tól. 


Külön fizetendő:
- foglalási díj (3 000 Ft / fő),
- fakultatív betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás Classic 690- Premium 890 - Privilege 1250 Ft/fő/nap

A gyermekekre be nem töltött 18 éves korig 25% kedvezmény jár. 

71-80 év közöttiek pótdíja +100%, 81-90 év közöttiek pótdíja + 220%. 
71-80 év között Privilege nem köthető, 81-90 év között Premium és privilege nem köthető. 

Családi biztosítás 2 felnőtt + 3 gyermek (18 éves korig) kedvezményes áron kapható, Premium 2290 Ft / család / nap vagy Privilege 3390 Ft / család / nap. 

fakultatív útlemondási biztosítás 2,5%, utólag nem köthető. 


Biztosítási szabályzat:https://assets-eu-01.kc-usercontent.com/65b2eb68-cf8e-0106-94e7-7fcbfbaa6c5e/7de95e79-9e03-42c2-a35a-63ded578660c/ATLASZ_Utasbiztositas_szabalyzat_2020.pdf

Kalkulált útlemondás szabályzat:  https://assets-eu-01.kc-usercontent.com/65b2eb68-cf8e-0106-94e7-7fcbfbaa6c5e/93254d79-2bda-4827-af6f-03a8293aea31/ATLASZ-Kalkulalt-Utlemondas-Biztositas-szabalyzata-2020.pdf


Helyben fizetendő:
- idegenforgalmi adó (kb. 2-3 EUR/szoba/nap).


Általános információk:

A repülőút alatt fedélzeti ellátást térítés ellenében vehet igénybe.

Az árak tájékoztató jellegűek, és a repülőgép / szállás telítettség függvényében emelkedhetnek, így érdemes mielőbb foglalnia. Foglalás után a név csak módosítási díj ellenében cserélhető, így kérem a pontos, utazási dokumentumban szereplő nevet adja meg foglaláskor!

 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Utazási magazin
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás