Kuba, Varadero: Mélia Las Americas 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 374172
Indulás dátuma:2024.03.29. (P)
Időtartam:9 nap/7 éj
Ár:  1 247 620 Ft / fő (alap ár)
Teljes ár:  1 247 620 Ft / fő
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Kuba
Város: Varadero

Szállás / program részletes leírása



Kubáról a homokos tengerpart, tánc, rum, régi autók, szivar, szegénység, mosolygós emberek jutnak az eszünkbe. És bármelyikre is gondolt, igaza van, ez mind Kuba és még sokkal több. 


Kuba azon kevés helyek közé tartozik a világon, ahol minden együtt van, egy tökéletes utazáshoz. Földrajzi adottságai, éghajlata, kultúrája valamint történelmi múltja egyaránt alkalmassá teszik egy tökéletes nyaraláshoz! A helyiek barátságosan fogadják a turistákat. Mi várja itt Önt? Gyönyörű igazi fehér homokos karibi strandok, forró latin ritmusok, salsa, a világ legjobb szivarjai, történelem, vidám, barátságos és temperamentumos emberek. Kuba emlékezetes pillanatokat biztosít az idelátogatók számára, legyen az egy pálma árnyékában az azúrkék tengerparton, az egyik bárban egy egzotikus koktél mellett, vagy hajnalig tartó tánc közben. A sziget klímája mindig kellemes. Kuba egy igazi álom, melyből nem szívesen ébredünk fel.


Kuba: karibi szigetország, területéhez Kuba szigetén túl - mely a Nagy-Antillák legnagyobb tagja - hozzátartozik még 1600 kisebb szárazulat is, amelyek közül méretével kiemelkedik a Juventud-sziget (korábban Pinos). Az egykori spanyol gyarmat ma a legnépesebb karibi ország, egyben a világ egyik utolsó szocialista berendezkedésű állama.


Varadero: Kuba a turisták körében a legismertebb tengerparti üdülőhely. Varadero egy félsziget, a Mexikói-öböl partján található, Havannától kb. 100 km-re keletre, Kuba Matanzas tartományában.


A 20 km hosszú homokos tengerpart vakítóan fehér, finom-poros homokos, a tenger színében a kék mindenféle árnyalatát megtaláljuk és a víz mindig kellemes hőmérsékletű, kristálytiszta, átlátszó, pont olyan amilyennek megálmodtuk.


Varadero legcsalogatóbb jellemzője a 20 km hosszú homokos partszakasz és a kristálytiszta víz.



Meliá Las Américas 5*


A golf és a tengerpart együtt Kuba egyik legszebb helyén.

A Meliá Las Américas az egyetlen szálloda, amely közvetlen hozzáférést biztosít a Varadero golfklubhoz. Ideális tengerparti üdülőhely a golf szerelmeseinek, exkluzív The Level szolgáltatásokkal és csak felnőttek számára kialakított légkörrel, amely ideális a kikapcsolódásra.


Ha szenvedélyesen szereti a golfot és a tengert, ez a szálloda a tökéletes választás. Élvezze ennek az 5 csillagos, all-inclusive szállodának az előnyeit és a csak felnőttek (18 év felettiek) számára biztosított nyugalmat. Az üdülőhely közvetlen hozzáférést biztosít a Varadero golfklubhoz, csodálatos szobákat, kilátással a tengerre és a golfpályára, ízletes ételeket és exkluzív The Level szolgáltatást kínál egy külön emeleten. Kiváló választás sportrajongóknak, pároknak és baráti társaságoknak.


Szobák:

Klasszikus szoba:

Kertre vagy tengerre néző, king-size ágy, 30 nm, zuhanyzó vagy fürdőkád, légkondícionálás, ingyenes prémium minibár helyi sörrel, ingyen wifi, hajszárító, széf.

Élvezze a kertre, a medencére vagy a golfpályára néző kilátást ebből a kényelmes szobából, amely erkéllyel, kis nappalival a hálószobában, fürdőszobával és italválasztékkal ellátott minibárral rendelkezik.


Junior lakosztály:


Kertre néző, king-size ágy, 60 nm, zuhanyzó vagy fürdőkád, fürdőköpeny és papucs, légkondícionálás, ingyenes prémium minibár helyi sörrel, ingyen wifi, hajszárító, széf.

Kényeztesse magát junior lakosztályunkban, melyek közül néhány duplex apartman, míg mások kényelmesen berendezett terasszal rendelkeznek. Kényelmeiknek, dekorációjuknak, kényelmüknek és különleges szolgáltatásuknak köszönhetően tökéletes hely a romantikus élményekhez.


THE LEVEL


Grand Suite The Level

Kertre néző, king-size ágy, 80 nm, társalgó, kis konyha, Whirlpool fürdőkád, hajszárító, légkondícionálás, ingyen wifi.

A kertek egy csendes sarkában található ez a duplex lakosztály egy nagyon különleges tartózkodást biztosít. Élvezze az innovatív dizájnt, a relaxációs területeket és az étkezőt kis konyhával, valamint a kertre nyíló teraszt. Az extra kényelemről a fürdőszobában található pezsgőfürdő és az összes exkluzív The Level szolgáltatás gondoskodik.


Grand lakosztály The Level kilátással a tengerre

Kilátás a tengerre, king-size ágy, zuhanyzó vagy fürdőkád, kiegészítő fürdőszoba, légkondíciónálás,

étkező, ingyen wifi, társalgó.


Az exkluzív The Level szolgáltatások kíséretében ez a gyönyörű szoba páratlan panorámás kilátást nyújt a tengerre az étkezővel ellátott tágas társalgóból. Egy hálószobát és két fürdőszobát, kiváló felszereltséget és személyre szabott figyelmet kínál.


Ellátás: all inclusive (reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, helyi alkoholos és alkoholmentes italok).


Szálloda honlapja:

https://www.melia.com/en/hotels/cuba/varadero/melia-las-americas




Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:

- repülőjegy Varaderóba feladható poggyásszal,

- illeték,

- transzfer a repülőtér és a szálloda között,

- szállás kétágyas szobában (pótágy lehetséges, egy fő utazása esetén egyágyas felár fizetendő),

- all inclusive ellátás.


Külön fizetendő:

- vízum: 20 000 Ft/fő

- fakultatív betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás Classic 690 Ft-Premium 890 Ft - Privilege 1 250 Ft/fő/nap.


A gyermekekre be nem töltött 18 éves korig 25% kedvezmény jár. 

70-79 év közöttiek pótdíja +100%, 80-89 év közöttiek pótdíja + 220%. 

70-79 év között Privilege nem köthető, 80-89 év között Premium és privilege nem köthető. 

Európán kívül 50% pótdíj fizetendő, kivéve USA és Kanada, ahol a pótdíj +100%. 


Családi biztosítás 2 felnőtt + 3 gyermek (18 éves korig) kedvezményes áron kapható, kérje ajánlatunkat!

- fakultatív útlemondási biztosítás: az utazás árának 2,5%-a. 


Biztosítási szabályzat:

https://assets-eu-01.kc-usercontent.com/65b2eb68-cf8e-0106-94e7-7fcbfbaa6c5e/7de95e79-9e03-42c2-a35a-63ded578660c/ATLASZ_Utasbiztositas_szabalyzat_2020.pdf


 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Utazási magazin
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás