Bali, Tanjung Benoa: Sol Benoa Bali Hotel, 5*, all inclusive, 7 éj

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 371080
Indulás dátuma:2024.04.01. (H)
Időtartam:10 nap/7 éj
Ár:  924 660 Ft / fő (alap ár)
Teljes ár:  924 660 Ft / fő
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Indonézia
Város: Tanjung Benoa

Szállás / program részletes leírása



BALI: paradicsomi színteret biztosít a gondtalan kikapcsolódásra, és egyidejűleg kulturális élményekre vágyó utazóknak. Jól ismert képző- és táncművészetéről, zenei életéről, de a ritka madárfajok iránt érdeklődők sem térnek haza maradandó élmények nélkül. Bali híres természeti értékeiről. Hat tagból álló vulkánlánc, buja trópusi erdők, rizsföldek, gyümölcsösök tarkítják a mély krátertavak és kanyonok által szabdalt szigetet. A feldíszített templomok különleges harmóniát alkotnak a mandarin, magnólia fák, a szegfűszeg, a különböző orchideafélék, hibiszkuszok, valamint számos különleges trópusi növény illatával átszőtt látványával. A sziget lakói az indonéz többségtől eltérően hindu vallásúak.A sziget főbb üdülőhelyeinek jellege eltérő. Kuta nyüzsgő üzletekkel, szórakozóhelyekkel teli, tengerpartja a magas hullámok miatt elsősorban szörfözőknek ideális. Kutától mindössze 11 km-re épültek ki az újabb üdülőtelepek, Nusa Dua és Tanjung Benoa, amelyek elsősorban a magasabb szolgáltatási színvonalat igénylő turisták kedvelt célpontjai.

Felhívjuk kedves utasaink figyelmét, hogy 2024.03.11-én lesz Balin a Nyepi ünnep (csend ünnepe). Ezen a napon minden zárva tart, így ekkor csak a szálloda területén tudnak tartózkodni. A tengerpart sem használható, viszont a szálloda medencéjét tudják használni.  Az üzletek, éttermek is zárva tartanak és ezen a napon repülő, transzfer/ taxi sem közlekedik, így erre a napra nem ajánljuk az érkezés/ indulás időpontját.
A tv és internet szolgáltatás sem működik ilyenkor,így akinek ez problémát okoz, javasoljuk, hogy más időpontot válasszon.

Sol Benoa Bali Hotel 4*

Elhelyezkedése: A szálloda Tanjung Benoa-n, közvetlenül a lassan mélyülő homokos tengerparton helyezkedik el, a reptértől kb 13 km-re. A közelben számos étterem, bár, vásárlási és szórakozási lehetőség található. 

Szolgáltatások: A 3 emeletes, 127 szobás, 2017-ben felújított szállodában recepció, napozóterasz, medence, ajándékbolt, minimarket, wifi, ruhatisztítás (térítés ellenében), parkoló, konferenciaterem, 3 étterem és 2 bár  biztosítja a vendégek kényelmét. 

Helyi besorolás: 5*
Irodánk véleménye: 4*+

Ellátás: all inclusive.
Reggeli: 07:00-10:30 amerikai reggeli, ebéd: 12:00-15:00 büférendszerben, vacsora: 19:00-22:00 büfévacsora, délutáni snackek, kávé, tea, különböző alkoholos és alkoholmentes italok.

Sportolási, szórakozási lehetőségek: térítés ellenében: fitnesszterem, aqua fitness
Térítésmentesen: darts, biliárd

Wellness: Térítés ellenében: wellness részleg, szauna, masszázs

Szobák: 
Sol szoba:
 kb 50 m2, főépületi, kertre néző szoba. A szobában légkondicionáló, széf (térítés ellenében), ventilátor, minibár (térítés ellenében), telefon, wifi, tv, fürdőszoba, hajszárító és balkon található.

Sol junior lakosztály: kb 70m2, főépületben található, kertre, vagy medencére néző szoba balkonnal vagy terasszal. További felszereltsége megegyezik a Sol szobáéval. 



Tudnivalók az árról

Az alapár tartalmazza:
- repülőjegy
- transzfer a repülőtér és a szálloda között
- szállás kétágyas szobában (egy fő utazása esetén egyágyas felár fizetendő)
- all inclusive ellátás
- magyar asszisztencia a helyszínen.


Külön fizetendő:

- fakultatív betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás Classic 750 Ft-Premium 950 Ft - Privilege 1300 Ft/fő/nap.

A gyermekekre be nem töltött 18 éves korig 25% kedvezmény jár.

71-80 év közöttiek pótdíja +100%, 81-90 év közöttiek pótdíja + 220%.

71-80 év között Privilege nem köthető, 81-90 év között Premium és privilege nem köthető.

Európán kívül 50% pótdíj fizetendő, kivéve USA és Kanada, ahol a pótdíj +100%. 

- fakultatív útlemondási biztosítás: az utazás árának 2,8%-a 


Helyszínen fizetendő:
- deposit a szállodában: kb 2-300 USD/szoba

 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 881 utazás 351 434 indulási időpontja között.
Utazási magazin
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás