Csoportos utazás a paradicsomi szépségű Dominikai Köztársaságba! Punta Cana: Serenade Hotel 5*, all inclusive 7 éjszaka


Serenade Punta Cana 5*

Utazás áttekintő:

Ország:   Dominikai Köztársaság
Város:   Punta Cana

Ellátás:   all inclusive
Szálláshely:   5*
Utazás:   repülővel
Típus:   nyaralás

Kapcsolódó anyagok:

Időpontok és árak

Indulás
Időtartam
Ár
Teljes ár

Ft / fő



Ft / fő

Síbérlet
Pályaszállás
Pálya távolsága a szállástól:

Részletes programleírás


Meneküljön el a hűvös téli napok elől, és nyaraljon az egzotikus karibi országban, az örök napsütés hazájában! 

ELŐFOGLALÁSI AKCIÓ a szabad helyek függvényében! (Fenntartjuk a jogot az akciós árak visszavonására, amennyiben az akciós repülőjegyek megtelnek, ezért rendelje meg minél előbb!)

TELEPÍTETT IDEGENVEZETŐ: 
A helyszínen több éve kint élő magyar idegenvezető csapatunk gondoskodik utasainkról 0-24 órában. Nem csak a magyar nyelvű programok megszervezése a feladatuk, hanem bármilyen probléma esetén (szobacsere, transzfer, internettel, telefonálással kapcsolatos ügyekben) keresse őket bizalommal. 
 

PÁR SZÓ A HELYSZÍNRŐL:
A Karib-tenger egyik legszebb szigetét Kolombusz Kristóf fedezte fel több, mint 500 éve. Az igazi trópusi paradicsomot hófehér homok és karcsú pálmafák jellemzik, klímája egész évben ideális az ott tartózkodásra. A Dominikai Köztársaság területe 2000 évvel ezelőtt még az Arawak- indiánok birodalma volt. Az indiánok kenukkal érkeztek a karib-tengeri szigetre, ahol békés települést alakítottak ki. 1492. december 5-én Kolumbusz Kristóf India helyett - melynek felfedezésére indult - ezen a karib-tengeri szigeten kötött ki. Az újonnan felfedezett ország a "Santa Maria" nevet kapta. Az itt található hegyes vidék miatt a spanyolok szinte otthon érezték magukat, és ezért "Espanola" névre keresztelték át a területet. 4 évvel később építették a sziget első városát, Santo Domingót, ahol a Columbus Palota is található, amely ma múzeumként üzemel. Santo Domingo óvárosát az UNESCO a világörökség részévé nyilvánította. A Samana-félsziget 14 km széles, szinte érintetlen öblében minden évben december és március között megfigyelhetik a párzásra ideérkező bálnákat. Történelmi jelentősége és természeti szépsége miatt a karib szigetvilágban fekvő országot évek óta számos turista keresi fel, hogy élvezzék a napsütést, a kristálytiszta tengert és a kókuszpálmák árnyékát. Mindezt kiegészíti a helyi emberek vidámsága és szívélyes vendégszeretete.

Punta Cana kétségkívül a sziget legszebb strandszakaszai közé tartozik. A kb. 50 km hosszú, finom, szinte vakítóan fehérhomokos part látványától eláll a lélegzetük. Az idilli természetben, a pálmafákkal és trópusi növényekkel övezett keleti parton biztosan kellemesen fognak nyaralni és kikapcsolódni. A finomhomokos tengerparton pálmafák hűs árnyékából gyönyörködhetünk a horizonttal egybeolvadó tengerben. De nem csak a pihenni vágyók, hanem a vízisport szerelmesei is megtalálják a hozzájuk illő programokat. Az itt található szállodák pedig all inclusive ellátással és számos kikapcsolódási lehetőséggel kényeztetik vendégeiket. Dominika a legjobb választás a tökéletes kikapcsolódáshoz és egy jól sikerült nyaraláshoz!

Tervezett program: 

03.15-én találkozó a budapesti repülőtéren 04:00-kor a magyar nyelvű csoportkísérővel, aki az út során végig rendelkezésre áll, segít a becheckolásban, az útlevél ellenőrzésnél, az átszállásnál, és az érkezéskor is.

03.15. Budapest-Párizs 06:00-08:25

03.15. Párizs-Punta Cana 15:45-20:10

Punta Canan már a kint élő magyar idegenvezető várja a csoportot, transzfer a szállodába, becheckolás, pihenés.

A következő napokban számos fakultatív programon vehetünk részt, magyar nyelven! Vár ránk a paradicsomi Saona szigeti hajókirándulás, felfedezhetjük a fővárost, Santo Domingot is és Altos de Chavont, a kis korallvárost, és akár a Samana-félszigetre is elutazhatunk. Aki szeretne barlangban is fürödhet Hoyo Azulnál. Cap Cana luxusát tátott szájjal fogjuk végignézni, onnan pedig a térség egyik legszebb partjára Juanillo Beachre is el tudunk együtt menni. Aki szeretne, delfinnel is úszhat egy delfináriumban, életre szóló élmény! A horgászat szerelmeseit mélytengeri horgászatra invitáljuk, de lehet búvárkodni is, vagy akár helikopterről végignézni a csodásabbnál csodásabb partszakaszokat, a lehetőségekről pontos tájékoztatást küldünk, a programokat befizetni a hátralék fizetésekor szükséges.  

03.22. Punta Cana-Párizs 22:40-12:10

03.23. Párizs-Budapest 14:20-16:30

Minden megadott idő helyi idő, a légitársaságok a menetrend változtatás jogát fenntartják.

 

SERENADE PUNTA CANA BEACH AND SPA RESORT 5*, ALL INCLUSIVE
https://www.serenadepuntacana.com/

Új szálloda, közvetlenül a homokos tengerparton!

Elhelyezkedés: utasaink által kedvelt, új szálloda, mely közvetlenül a homokos tengerparton várja a vendégeket, Punta Cana egyik legszebb partszakaszán, Cabeza de Toro beachen. 

Szolgáltatások: 24 órás recepció, ingyenes wifi, medencék, napágyak, napernyők, több étterem és bár, színház, spa és wellness, fitness terem, üzletek, autórbérlés, tour desk, vízisportok, animációs programok, gyermekklub, mosoda. Bizonyos szolgáltatások felár ellenében vehetők igénybe. 

Szobák: 603 szobája 7 épületben helyezkedik el, mindegyik erkélyes, légkondicionált, minibárral, televízióval kávéfőzővel, széffel, hajszárítóval felszerelt. Az alap szoba kertre néző, medencekapcsolatos vagy jacuzzis szobák és lakosztályok felár ellenében foglalhatók. 

Ellátás: all inclusive ellátás (étkezések és italfogyasztás a szállodában biztosított lista szerint)

 

Figyelem: foglalásnál a pontos, útlevélben szereplő utasneveket kérjük megadni, utólag a név módosítására nincs lehetőség! 

A részvételi díj a repülőgépek és a szálloda telítettségének függvényében változhat, emelkedhet, így érdemes mielőbb helyet foglalnia! 


További információk:


Egyéb hasznos szolgáltatások:


Szállodáknak: