Kuba, Varadero: Iberostar Selection Varadero 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 338693
Indulás dátuma:2024.03.29. (P)
Időtartam:9 nap/7 éj
Ár:  1 252 790 Ft / fő (alap ár)
Teljes ár:  1 252 790 Ft / fő
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Kuba
Város: Varadero

Szállás / program részletes leírása



Kubáról a homokos tengerpart, tánc, rum, régi autók, szivar, szegénység, mosolygós emberek jutnak az eszünkbe. És bármelyikre is gondolt, igaza van, ez mind Kuba és még sokkal több. 

Kuba azon kevés helyek közé tartozik a világon, ahol minden együtt van, egy tökéletes utazáshoz. Földrajzi adottságai, éghajlata, kultúrája valamint történelmi múltja egyaránt alkalmassá teszik egy tökéletes nyaraláshoz! A helyiek barátságosan fogadják a turistákat. Mi várja itt Önt? Gyönyörű igazi fehér homokos karibi strandok, forró latin ritmusok, salsa, a világ legjobb szivarjai, történelem, vidám, barátságos és temperamentumos emberek. Kuba emlékezetes pillanatokat biztosít az idelátogatók számára, legyen az egy pálma árnyékában az azúrkék tengerparton, az egyik bárban egy egzotikus koktél mellett, vagy hajnalig tartó tánc közben. A sziget klímája mindig kellemes. Kuba egy igazi álom, melyből nem szívesen ébredünk fel.

Kuba: karibi szigetország, területéhez Kuba szigetén túl - mely a Nagy-Antillák legnagyobb tagja - hozzátartozik még 1600 kisebb szárazulat is, amelyek közül méretével kiemelkedik a Juventud-sziget (korábban Pinos). Az egykori spanyol gyarmat ma a legnépesebb karibi ország, egyben a világ egyik utolsó szocialista berendezkedésű állama.

Varadero: Kuba a turisták körében a legismertebb tengerparti üdülőhely. Varadero egy félsziget, a Mexikói-öböl partján található, Havannától kb. 100 km-re keletre, Kuba Matanzas tartományában.

A 20 km hosszú homokos tengerpart vakítóan fehér, finom-poros homokos, a tenger színében a kék mindenféle árnyalatát megtaláljuk és a víz mindig kellemes hőmérsékletű, kristálytiszta, átlátszó, pont olyan amilyennek megálmodtuk.

Varadero legcsalogatóbb jellemzője a 20 km hosszú homokos partszakasz és a kristálytiszta víz.

 

 Iberostar Selection Varadero  5*


Ötletre van szüksége kubai utazásához? Van egy üdülőhelyünk trópusi kertek között : egyik oldalon a tenger kristálytiszta vizével , a másikon a Varahicacos természetvédelmi területtel. Az Iberostar Selection Varadero a lehetőségek végtelen tárházát kínálja, így Ön kiválaszthatja, mikor és hogyan pihenjen és szórakozzon. Búvárközpontunkkal elmélyülhet a sziget víz alatti világában, vagy élvezheti a masszázst a világ egyik leghíresebb strandjától kőhajításnyira, lebeghet a SPA Sensationsben , miközben a vízsugarak ellazulnak . izmait, és hallgassa meg a kalandos meséket, amelyeket gyermekei minden nap után mesélnek.

És természetesen all-inclusive. Már csak te hiányzol!


Szobák:


Standard szoba: 40 nm

A szoba egyszer használatos műanyag mentes, King ágy (2x2m) vagy két különálló ágy, Erkély vagy terasz, Légkondíciónálás, Ingyen wifi, Lapos kijelzőjű TV, Széf, Telefon, Mini hűtő, Fürdőszoba zuhanyzóval, Hajszárító, Mosodai szolgáltatás (térítés ellenében), Vasaló és vasalódeszka, Minden kényelem a nyaraláshoz

Az Iberostar Selection Varadero kétágyas szobája 40 nm-es területtel büszkélkedhet, melynek terei a legpihentetőbb tartózkodást garantálják közvetlenül a Varadero strand partján. Tartalmaz egy 7 nm-es teraszt, kilátással a kertre, egy hálószobát king méretű kétszemélyes ággyal vagy két franciaággyal (az Ön választása alapján és a rendelkezésre állás függvényében), saját fürdőszobával és személyre szabott szolgáltatásokkal.


TROPICAL DOUBLE: 48  nm

A szoba egyszer használatos műanyag mentes, Kertre néző, Erkély vagy terasz, Légkondíciónálás, Ingyen wifi, King ágy (2x2m) vagy két különálló ágy, Okos TV, Telefon, 11:00-23:00 Szobaszerviz, Mini hűtő, Fürdőszoba zuhanyzóval vagy káddal, Hajszárító, Vasaló és vasalódeszka, Mosodai szolgáltatás (térítés ellenében), A természet szerelmeseinek

A Tropical kétágyas szoba minden kényelemmel és szolgáltatással rendelkezik, amit nyaralásához keres. Autentikus látvánnyal is büszkélkedhet: csodálatos kilátás nyílik Kuba őshonos növényzetére, az Antillák legnagyobb szigetére. Varaderóban az élet alapvető dolgaira koncentrálhat, és maga mögött hagyhatja a stresszt.


KÉT HÁLÓSZOBÁS CSALÁDI SZOBA: 96 nm

A szoba egyszer használatos műanyag mentes, Két szoba, Egymásba nyíló szobák, Ingyen wifi, Légkondíciónálás, Üdvözlő ajándék gyerekeknek, 11:00-23:00 Szobaszerviz, Smart TV 32", Egy king-size ágy (2x2m) és két franciaágy (1,35x2), Széf, Mini hűtő, Két fürdőszoba, Fürdőszoba zuhanyzóval vagy káddal, Hajszárító, Vasaló és vasalódeszka, Pihenjen azokkal körülvéve, akiket szeret

A két hálószobás családi szoba ideális, ha gyermekekkel, családtagokkal vagy barátokkal utazik. Két egymásba nyíló szobából áll, külön bejárattal, és elegendő helyet és magánéletet biztosít ahhoz, hogy mindenki kétszer jobban érezze magát.


JUNIOR LAKOSZTÁLY 49 nm

A szoba egyszer használatos műanyag mentes, terasz, Széf, Légkondíciónálás, Ingyen wifi, King ágy (2x2m) vagy két különálló ágy, Nappali, Síkképernyős tv 55", Telefon, Mini hűtő, Fürdőszoba zuhanyzóval vagy káddal, Hajszárító, Vasaló és vasalódeszka, Mosodai szolgáltatás (térítés ellenében), Azoknak, akik több helyet szeretnének!

Az Iberostar Selection Varadero junior lakosztálya 49 nm-es, és 7 nm-es terasszal rendelkezik, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a szálloda kertjére. A hálószoba kényelmes queen-size ággyal vagy egy king-size ággyal (a választástól és a rendelkezésre állástól függően), kanapéval, komplett fürdőszobával és karibi ihletésű dekorációval rendelkezik. Sőt, minden reggel á la carte privát reggelit szolgálnak fel.


SUPERIOR JUNIOR LAKOSZTÁLY: 50 nm 

A szoba egyszer használatos műanyag mentes, Erkély vagy terasz, Ingyen wifi, Légkondíciónálás, King (2x2m), queen (1,50x2) vagy két különálló ágy, Nappali, Síkképernyős tv 55", 15% kedvezmény a SPA-ban, Mini hűtő, Fürdőszoba zuhanyzóval vagy káddal, Széf, Élvezze a kényelem világát, amelyet az Ön számára terveztek!

A 24 Superior Junior lakosztály  örömet nyújt az érzékszerveknek. Néhány szolgáltatás, amely egyedülálló élménnyé teszi a pihentető nyaralást, az ingyenes hozzáférés a SPA Sensations medencéihez . Sőt, minden reggel á la carte privát reggelit szolgálnak fel. 


ELNÖKI LAKOSZTÁLY 304 nm

A szoba egyszer használatos műanyag mentes, Személyre szabott bejelentkezés, Légkondíciónálás, Ingyen wifi, terasz, Oldalsó kilátás a tengerre, Két szoba, Nappali, Terasz pezsgőfürdővel, 50% kedvezmény a SPA-ban, Inasszolgálat, 11:00-23:00 Szobaszerviz, Üdvözlő ajándék felnőtteknek, Fürdőköpeny és papucs, Strandtörölköző a szobában, King ágy (2x2m), Franciaágy (1,35x1,90 m) vagy két különálló ágy, Ágyazási szolgáltatás, Aromaterápia, Romantikus vacsora 1/ semana, Mini hűtő, Okos TV, Fürdőszoba káddal, Vasalási szolgáltatások 2 darab/személy, Mosodai szolgáltatás Személyenként két darab, A legmagasabb szintű elegancia!

Tapasztalja meg az egyedülálló nyaralást az elnöki lakosztályban ; Valószínűleg ez lesz a legjobb, ahol valaha is tartózkodott. A lakosztály 300 nm-es elegáns teret kínál két tágas hálószobával, egy nagy nappalival és egy gyönyörű, tengerre néző jacuzzival felszerelt terasszal, ahol élvezheti a karibi élettempót. A páratlan szolgáltatás célja, hogy különlegesnek érezze magát, a mi autentikus Iberostar stílusunkban. Nem, nem álmodsz. Alig várjuk, hogy lássunk!

Ellátás: all inclusive (reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, helyi alkoholos és alkoholmentes italok).

Feltételek:

BE- ÉS KIFIZETÉSI IDŐPONTOK

- Bejelentkezés: 16:00

- Kijelentkezés: 12:00


Csoportok:  Az 5-nél több szobára szóló foglalásokra különleges feltételek vonatkozhatnak, és felár fizetendő.

A szálláshelyen kártyákat fogadnak el: Visa, MasterCard


A szálloda honlapja: https://www.iberostar.com/en/hotels/varadero/iberostar-varadero/



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:

- repülőjegy Varaderóba feladható poggyásszal,

- illeték,

- transzfer a repülőtér és a szálloda között,

- szállás kétágyas szobában (pótágy lehetséges, egy fő utazása esetén egyágyas felár fizetendő),

- all inclusive ellátás.


Külön fizetendő:

- vízum: 20 000 Ft/fő

- fakultatív betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás Classic 690 Ft-Premium 890 Ft - Privilege 1250 Ft/fő/nap.

A gyermekekre be nem töltött 18 éves korig 25% kedvezmény jár.

71-80 év közöttiek pótdíja +100%, 81-90 év közöttiek pótdíja + 220%.

71-80 év között Privilege nem köthető, 81-90 év között Premium és privilege nem köthető.

Európán kívül 50% pótdíj fizetendő, kivéve USA és Kanada, ahol a pótdíj +100%. 

- fakultatív útlemondási biztosítás: az utazás árának 2,5%-a

Biztosított csak olyan, bejelentett állandó magyar lakcímmel vagy érvényes tartózkodási engedéllyel rendelkező személy lehet, aki rendelkezik Magyarországon érvényes általános egészségbiztosítással. 


Biztosítási szabályzat:

https://assets-eu-01.kc-usercontent.com/65b2eb68-cf8e-0106-94e7-7fcbfbaa6c5e/7de95e79-9e03-42c2-a35a-63ded578660c/ATLASZ_Utasbiztositas_szabalyzat_2020.pdf

 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Utazási magazin
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás