Santorini, Kamari: Kamari Beach Hotel 3*, reggelivel


Kamari Beach 3*

Utazás áttekintő:

Ország:   Görögország
Város:   Kamari

Ellátás:   reggeli
Szálláshely:   3*
Utazás:   repülővel
Típus:   nyaralás

Kapcsolódó anyagok:

Időpontok és árak

Indulás
Időtartam
Ár
Teljes ár

Ft / fő



Ft / fő

Síbérlet
Pályaszállás
Pálya távolsága a szállástól:

Részletes programleírás


Foglalja le álomnyaralását kedvezményes áron!

A kedvező árú repülőjegyek hamar elfogynak, így érdemes minél előbb jelentkezni az utazásra!

SANTORINI: Látta már Görögország legszebb naplementéjét? A helyiek úgy tartják, a szigeten megcsodálhatják ezt. Jöjjön velünk Santorinire és tegyen próbát! A mesebeli szépségű, egyedülálló természeti adottságokkal rendelkező kis sziget vulkáni működés során jött létre. Ennek köszönhetően a félhold alakú sziget belső partvonala meredek, sziklás, míg külső partvonala fekete, vulkáni homokos és kavicsos strandokkal övezett. A belső partszakaszon található települések házai szorosan egymás fölé, a sziklafalba épültek. Lélegzetelállító panoráma tárul az idelátogatók elé. Végre elkészítheti saját fényképeit a már jól ismert fehér házakról és kék kupolákról. A sziget másik oldalán a nyüzsgő éjszakai élet játssza a főszerepet. Tavasztól őszig a világ minden tájáról érkeznek ide turisták, hogy megcsodálhassák a sziget különleges szépségét. A romantikus nyaralásra, nyugodt pihenésre és a szüntelen pezsgésre vágyók számára egyaránt ideális választás.

Kamari: Santorini keleti oldalán helyezkedik el Kamari, a sziget legkedveltebb üdülővárosa. Az egykori nyugodt halászfaluból mára egy nyüzsgő, kozmopolita nyaralóhely lett, tele hangulatos, tengerparti tavernákkal, bárokkal és szállodákkal. Itt mindent megtalál, ami a kellemes nyaraláshoz szükséges. Kamariban, a tengerpart mentén egy hosszú, parti sétányt alakítottak ki, ami mellett kiülős éttermeket, tavernákat, bárokat és mindenféle boltokat találnak a vendégek.

Kamari Beach Hotel 3*
https://www.kamaribeach.gr/   

Kamari az egyik legnépszerűbb üdülőváros a sziget délkeleti oldalán. Hosszan elnyúló, fekete homokos/kavicsos tengerpartjáról híres. Kamari igazi üdülőparadicsom, ahol megtalálható minden, ami egy kellemes tengerparti nyaraláshoz szükségesl: tengerpart, éttermek, bárok, üzletek, nyüzsgő éjszakai élet.
A főváros kb. 10 km.

Fekvése: a közkedvelt hotel Kamari faluban, közvetlenül a vulkáni fekete homokos / kavicsos tengerparton fekszik.

Szolgáltatások: recepció, étterem, medence, bár, Wi-fi, fitness terem. 

Elhelyezés: ízlésesen berendezett szobákban, melyekhez fürdőszoba, légkondicionáló, televízió, Wi-Fi, telefon, hűtő, széf, hajszárító, ventilátor tartozik. Tengerre néző szoba is foglalható felár ellenében, a szabad helyek függvényében. 

Ellátás: reggeli, felár ellenében félpanzió is kérhető. 

 


További információk:


Egyéb hasznos szolgáltatások:


Szállodáknak: