Málta, Mellieha: Solana Hotel And Spa 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 330093
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Málta
Város: Mellieha

Szállás / program részletes leírása



Hasznos információk

tetőteraszos medence, panorámás napozóterasz, pool-bár, különböző stílusú éttermek, bár, szórakoztató és élőzenés esti programok, lobby, recepció, lift, ingyenes WIFI a szálloda egész területén, Spa részleg (jacuzzi, fedett medence, szauna, wellness szolgáltatások és kezelések, fitnessközpont, kromoterápiás hidrofürdő, relaxációs társalgó).



Szobák

promo szobák: belső, erkély nélküli, légkondicionált, modern stílusú szobák. A kétágyas szobák nem pótágyazhatóak. A standard szobákkal megegyező funkciókkal rendelkeznek.
standard szobák: erkélyes, légkondicionált, stílusosan berendezett szobák.

superior szobák: tágasabb, társalgóval és ülősarokkal rendelkező, erkélyes, légkondicionált, modern stílusú szobák. A standard és superior kétágyas szobák 2 felnőtt illetve 2 gyermek részére (12 éves korig) pótágyazhatóak. A szobákban található műholdastelevízió, telefon, WIFI, tea- és kávéfőző, széf, minibár (feltöltetlen), fürdőszoba hajszárítóval és piperecikekkel ellátva.



Szállás leírás

183 szobával rendelkező, kiváló színvonalú szálloda ahol otthon érezheti magát a nyaralása során. A szálloda mindössze néhány perc sétára található a csodálatos máltai tájtól és a csillogó kék, tiszta mediterrán víztől. A "testvér" szállodájához (Pergola Hotel and Spa) hasonlóan csodálatos kilátás nyílik a templomra, az öbölre, Gozo és Comino szigeteire és Mellieha falujára. A repülőtértől kb. 25 km-re fekszik.



Tengerpart

az egyik legnépszerűbb homokos strand a Mellieha öböl-ben kb. 10 perces sétára található.



Tipp

Minőségi wellness részleggel rendelkezik!



Étkezési rend

ellátás nélkül. Felár ellenében igényelhető reggeli büférendszerben, félpanziós (reggeli és vacsora büférendszerben) valamint teljes ellátás is (reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben). A szálloda különböző éttermeiben helyi és nemzetközi ételek széles választékából és finom borok közül válogathatnak a vendégek





Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- szállás,
- félpanzió,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 477 utazás 336 388 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás