Mexikó, Playa del Carmen: Paradisus Palaya Del Carmen 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 323906
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Mexikó
Város: Playa del Carmen

Szállás / program részletes leírása



Szolgáltatások
A hotel a Paradisus Playa del Carmen komplexumhoz tartozik, az Esmeralda családok számára ideális, míg a La Perla csak felnőtt vendégeket fogad. 2 büféétterem, 7 a la carte étterem, 6 bár, 2 medence (napágyak, napernyők és törölközők a strandon is ingyenesen), 24 órás szobaszerviz (szervizdijjal) várja a vendégeket. A `Royal Service” szolgáltatást foglaló vendégeknek extra szolgáltatások is a rendelkezésére állnak: saját medence, külön strandrész, a La Palapa étterem használata, VIP Lounge.Szoba: Összesen 394 szoba. A kényelmes, elegánsan berendezett Paradisus Juniorsuite szobák fürdőszobásak, légkondicionálóval, TV-vel, DVD/CD lejátszóval, WLAN-nal, telefonnal, széffel, kávé- és teafőzővel, minibárral, vasalóval, balkonnal vagy terasszal rendelkeznek. Foglalható swim up szoba is, ahonnan a medencébe is ki lehet menni.Ellátás: all inclusive. Minden étkezés büférendszerben (vacsora lehet valamelyik a la carte étteremben is), snack, helyi és nemzetközi alkoholos és alkoholmentes italok, sportolási lehetőségek.Sportolási lehetőségek: tenisz, röplabda, fitness terem, jóga. Térités ellenében: golf a közelben, spa, különböző vizisportok.

Ellátás
all inclusive. Minden étkezés büférendszerben (vacsora lehet valamelyik a la carte étteremben is), snack, helyi és nemzetközi alkoholos és alkoholmentes italok, sportolási lehetőségek.Sportolási lehetőségek: tenisz, röplabda, fitness terem, jóga. Térités ellenében: golf a közelben, spa, különböző vizisportok.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive,

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 499 utazás 332 610 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás