TANZÁNIA, ZANZIBÁR, KIWENGWA: TUI BLUE BAHARI ZANZIBAR 5*, ALL INCLUSIVE


Tui Blue Bahari Zanzibar 5*

Utazás áttekintő:

Ország:   Tanzánia
Város:   Kiwengwa

Ellátás:   all inclusive
Szálláshely:   5*
Utazás:   repülővel
Típus:   nyaralás

Kapcsolódó anyagok:

Időpontok és árak

Indulás
Időtartam
Ár
Teljes ár

Ft / fő



Ft / fő

Síbérlet
Pályaszállás
Pálya távolsága a szállástól:

Részletes programleírás


Zanzibár évtizedek óta misztikus és varázslatos hely, a világ egyik legromantikusabb helyszíne, amit a gyönyörű türkizkék tenger, és a fehér homokos  tengerpart tesz felejthetetlenné az idelátogatóknak.

Zanzibár Tanzániához tartozó szigetcsoport Afrika keleti partjainál. Mindössze két szigetből áll: Unguja és Pemba. Székhelye és legnagyobb városa Zanzibar City.

Zanzibár gazdasága főleg a fűszer termelésére és a turizmusra épül. Az elmúlt néhány évben a sziget turistaforgalma fellendülni látszik, hiszen a helybéliek barátságosak, vendégszeretőek, s nem utolsó sorban az ország különlegessége miatt látogatnak ide egyre többen.  Unguja szigeten fekvő Zanzibár város régi központja és idegenforgalmi attrakciója „Mji Mkomwe” (óváros), amit sokan az angol nevén ismernek: Stone Town, vagyis Kőváros. A Kőváros köré később vályogházak épültek, ahol az újonnan érkezők telepedtek le. Ez az egyetlen, ma is működő ősi város Kelet-Afrikában, mely az UNESCO Világörökség részét képezi. Egy időben a zanzibári kikötő volt az egész kontinens egyik legfontosabb állomáshelye, ahol elefántcsonttal, teknőspáncéllal, ébenfával, fűszerekkel megrakott hajók várakoztak, hogy aztán kelmékkel, ruhákkal, gyöngyökkel, kínai porcelánnal, selyemmel, fegyverekkel, borral, búzával térjenek vissza. Zanzibár szigete 20 000 éve lakott, és valószínű, hogy első lakói az afrikai kontinensről érkeztek.

Zanzibáron trópusi, egyenlítői klíma van. Ez azt jelenti, hogy egész évben magas a hőmérséklet hosszabb-rövidebb esős időszakokkal. A legtöbb csapadék október közepétől november közepéig van, de jelentősek az áprilisi záporok is. Az eső rövid, de nagyon intenzív. Nyár: novembertől májusig forró az idő, nagy páratartalommal. Tél: júniustól októberig meleg, napos, kellemes az idő. Ideális utazási időpont: december - március, július - október.

 

TUI BLUE BAHARI ZANZIBAR 5*

A szálloda honlapjának megtekintéséhez kattintison ide <<

Információink szerint a hotelben 2022. március végéig felújítás zajlik! 

Fekvése: A TUI Blue Bahari Hotel Zanzibár keleti partszakaszán található, Kiwenga strandja mentén. A repülőtér kb. 60 percre, míg Zanzibár város és Stone Town kb 50 perces úttal érhető el. 


Szálloda: Ez a hotel valóra váltja az utasok trópusi paradicsomról szóló álmait. Közvetlenül a homokos tengerparton fekszik, egy pálmafákkal teli egzotikus kertben. A TUI Blue Bahari Zanzibar tökéletes szálloda egy pihentető nyaraláshoz.  
A hotel szolgáltatásaihoz főétterem, 4 a`la carte étterem, 3 bár, 3 medence, fitneszterem, különböző sport programok minden nap, játszószoba gyermekek részére, asztalitenisz, darts, térítés ellenében vízi sportok, csomagszoba, fodrász, szuvenírbolt, ékszerüzlet. Ingyenes WIFI elérhetőség a szálloda egész területén.

Szoba afrikai stílusban berendezett 2 ágyas deluxe szobában (kb 37 nm), mely eltérhet az európai normáktól. A szoba felszereltségéhez egyénileg szabályozható légkondicionáló, mennyezeti ventilátor, műholdas tévé, telefon, tea-és kávékészítési lehetőség, minibár (felár ellenében), balkon vagy terasz tartozik.

Ellátás:  
all inclusive (reggeli, kései reggeli, ebéd, vacsora, fagylalt ebéd közben, helyi alkoholos és alkoholmentes italok fogyasztása 11 és 24 óra között).


További információk:


Egyéb hasznos szolgáltatások:


Szállodáknak: