Havanna és üdülés Cayo Santa Maria: Hotel Melia Cohiba 5* és Hotel Grand Memories Cayo Santa Maria 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 318677
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:városnézés és üdülés

Ország: Kuba
Város: Cayo Santa Maria

Szállás / program részletes leírása



Fekvése
a kiváló minőségű szálloda a híres Malecon sétány mentén, a Vedado városrészben helyezkedik el, ahonnan az óváros könnyen megközelíthető.

Szolgáltatások
Büfé- és a`la carte éttermek, bárok, szivar bár, nyitott medence napozórésszel, fitness-terem, ingyenes Wifi elérhetőség, éjszakai bár élő showműsorokkal, szépségszalon áll a vendégek rendelkezésére.

Elhelyezés
Kétágyas, pótágyazható szobában, mely légkondicionált, SAT-TV-vel, telefonnal, széffel, minibárral, vasalószettel, hajszárítóval, WiFi elérhetőséggel felszerelt. Fürdőszoba fürdőkáddal.

Ellátás
Büféreggeli.Grand Memories Cayo Santa Maria ***** FEKVÉSE: A festőien szép, fehér homokos part mentén helyezkedik el az álomnyaralást biztosító, családbarát szállodakomplexum. SZOLGÁLTATÁSOK: Büféétterem és 3 a`la carte étterem várja a vendégeket helyi és nemzetközi specialitások széles választékával. A felfrissülésről bár, medencebár és strand bár gondoskodik alkoholos- és alkoholmentes italokkal. A felhőtlen kikapcsolódásról nyitott medence napozórésszel, gyermekanimáció, gyerek klub, esti szórakoztató programok, minifoci, strandröplabdapálya gondoskodik. A sportok kedvelő kipróbálhatják a nem motorizált vízi sporteszközöket, a napi sportprogramokat, illetve térítés ellenében a teniszpályát, multifunkcionális sportpályát, billiárdot. Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások: üzletek, pénzváltó, mosoda, orvosi szolgálat, motorizált vízi sporteszközök. ELHELYEZÉS: Kertre vagy medencére néző, balkonos/teraszos koloniális stílusú kétágyas, pótágyazható szobában mely légkondicionálóval, SAT-T-vel, minibárral, széffel, vasalószettel és hajszárítóval felszerelt. ELLÁTÁS: All inclusive, azaz reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben. Ezen kívül alkoholos és alkoholmentes üdítőitalok, snackek a nap 24 órájában igény szerint, korlátlanul fogyaszthatók. Az a`la carte éttermekben a kiszolgálás minden vendégünknek a tartózkodás során egy alkalommal ingyenes és a helyszínen, előzetes asztalfoglalással lehetséges.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive,

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 856 utazás 340 455 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás